Pixum logo

Pixum reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Pixum reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1353
Pixum logo
Website
pixum.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Pixum

Ga je voor het eerst foto's laten afdrukken bij Pixum of maak je voor het eerst gebruik van hun online fotoservice? Lees dan eerst meer over de persoonlijke ervaringen van klanten van Pixum en meer over Pixum zelf. Hieronder lees je alles over deze online fotoservice en de reviews van klanten van Pixum.

Over Pixum

Pixum is in 2000 opgericht en is nu dus alweer tientallen jaren online beschikbaar. Het is sinds de oprichting uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende en grootste fotoservices online van Europa. Waar je bij Pixum vanuit Nederland kunt bestellen, heeft Pixum zelf nog veel webshops in andere Europese landen en talen.

Pixum behoort tot een van de meest succesvolle en innovatieve internetbedrijven. Je kunt namelijk niet alleen maar jouw favoriete kiekjes laten afdrukken bij Pixum, maar zelfs laten afdrukken op producten. Maak bijvoorbeeld een eigen stukje kunst, door een foto bij Pixum af te laten drukken op canvas. Ook kun je een eigen mok maken, telefoonhoesje bedrukken en nog veel andere persoonlijke foto cadeaus maken bij Pixum.

Waarom kiezen voor Pixum

Pixum vindt de kwaliteit ontzettend belangrijk. Daarom worden jouw foto's altijd goed afgedrukt op hoogwaardig fotopapier. Je kunt zelf bepalen of je een glossy uitstraling wilt of juist een matte finish. Dit kun je kiezen voor de losse foto afdrukken, maar ook voor de populaire fotoalbums van Pixum.

Het grote aanbod aan foto cadeaus is een goede reden om bij Pixum te bestellen. Verras een iemand met een leuk cadeau met eigen foto. Zo kun je een foto met vrienden afdrukken op een mok of een foto van jouw favoriete neefje afdrukken op een rompertje. De mogelijkheden zij bij Pixum eindeloos.

Je hoeft helemaal niet technisch onderwezen zijn of bijzonder creatief te zijn om zelf een foto cadeau of fotoalbum te maken bij Pixum. De (gratis) online tools zijn bijzonder eenvoudig, maar toch doeltreffend. Je maakt in een handomdraai een prachtig eigen design en kunt een stijlvolle fotoalbum maken, zonder al te veel moeite.

Is Pixum betrouwbaar?

Pixum kun je als zeer betrouwbaar achten. Deze website is al meer dan 20 jaar in de lucht en heeft andere Europese takken. Het is een zeer groot bedrijf en daarom ook goed bereikbaar en ter verantwoording te stellen. Ook heeft Pixum in de loop der jaren al meerdere prijzen gewonnen. Dit zijn niet alleen prijzen voor de beste fotoproducten, maar ook prijzen voor de webshop zelf.

De betrouwbaarheid van Pixum zie je ook terug bij de betaalmogelijkheden. Je kunt altijd jouw foto's, fotoalbums of foto cadeaus veilig betalen bij deze webshop. Dit kan bijvoorbeeld makkelijk en veilig via Ideal, maar ook met creditcard of Paypal. Het is aan te raden om een eigen Pixum account aan te maken. Dit kan geheel gratis en biedt extra voordelen. Je kunt deze gegevens dan gewoon opslaan in jouw account en vervolgens nog eenvoudig bestellen en betalen.

Klantenservice en klachten

Er werkt een groot team bij Pixum en daarvan werken er ook veel bij de klantenservice. Dit zijn echte professionals die alles weten over deze online fotoservice. Je kunt daarom al jouw vragen stellen bij de klantenservice. Lukt het niet om een foto up te loaden of doet de betaling het niet? Bel of mail dan gelijk de klantenservice van Pixum. Zij lossen het probleem snel en vakkundig voor je op.

Ben je niet tevreden over het resultaat van jouw foto's of fotoproducten? Dan hoef je niet te balen. Je kunt altijd de klantenservice van Pixum contacteren en jouw kritiek uitten. Pixum vind het belangrijk dat hun klanten tevreden zijn en de klantenservice zal daarom altijd op zoek gaan naar een oplossing voor jou.

Wil jij ook beoordelen?

Je kunt ook jouw eigen beoordeling of ervaring over Pixum hieronder achterlaten. Heb jij een fotoalbum bij Pixum gemaakt of weleens een foto cadeau besteld? Laat dan weten wat jij vond van de kwaliteit van de producten, de online bewerkingtools, de service en eventueel het contact met de klantenservice. Ben je tevreden met Pixum of zou je nog iets veranderen? Jouw persoonlijke ervaring is van groot belang. Het geeft nieuwe klanten een uniek inkijkje. Schrijf daarom hieronder een persoonlijke review over Pixum.

Reviews over Pixum
Gerelateerde bedrijven
Albelli logo
Albelli
39 beoordelingen
4,6
Timbler logo
Timbler
3 beoordelingen
9,3
CEWE logo
CEWE
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
8
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Enkele bestelling, dubbele factuur en levering

De kwaliteit van de bestelde posterw was prima. Ik kreeg ze alleen dubbel geleverd en moest dubbel betalen. Geen mailbevestiging van de tweede bestelling en Pixum houdt niet per persoon bij welke bestelling wanneer naar wie gegaan is??? Hoe dan? Na dreiging met advocaat en ruim een maand gebakkelei mag ik retour zenden. Wel portokosten betalen.

100% klanttevredenheid stelt Pixum. Nu ja, ik ben geen klant meer, ms dat zij zo op die 100 komen?

Geplaatst op: 20-10-2023
Laatst bewerkt op: 20-10-2023
Geschreven door: Mark M.

4 / 10
2/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed opgelost

Nadat ik iets had besteld miste er iets in de bestelling. Hierover heb ik ze even op gebeld en het is super snel weer opgelost. Ze hadden ook al van te voren aangegeven als er iets niet helemaal vlot aankwam dat ik moest bellen zodat ze het nog konden versturen. Goede service!

Geplaatst op: 28-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Max K.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Pixum
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Albelli logo
Albelli
39 beoordelingen
4,6
Timbler logo
Timbler
3 beoordelingen
9,3
CEWE logo
CEWE
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Pixum een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Pixum. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Pixum actief?

Pixum is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fotoboeken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Pixum reviews? Dan kun je naar de website van Pixum gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie