Pixartprinting logo

Pixartprinting reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Pixartprinting reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4321
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Pixartprinting

Pixartprinting is geverifieerd door ons expert team. De webshop Pixartprinting bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Pixartprinting lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Pixartprinting. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Pixartprinting is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Pixartprinting. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Pixartprinting.

Geplaatst op: 15-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Pixartprinting


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Barcelonachair.nl logo
Barcelonachair.nl
1 beoordeling
10
Liberty 4 Go logo
Liberty 4 Go
2 beoordelingen
10
Medipoint logo
Medipoint
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Pixartprinting een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Pixartprinting. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Pixartprinting actief?

Pixartprinting is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Pixartprinting reviews? Dan kun je naar de website van Pixartprinting gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie