Philips Hue logo

Philips Hue reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Philips Hue reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Philips Hue logo
Website
philips-hue.com
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Philips Hue

Op zoek naar verlichting die voor je werkt? Verlichting die gebruik maakt van de hedendaagse technologie waardoor jij je lampen zomaar met 1 actie allemaal uit kunt doen? Of die jij aan kunt zetten om net te doen alsof je gewoon aanwezig bent? Lampen die je kunt aanpassen aan je stemming door ze feller of juist minder fel te laten branden? Kortom: je wilt slimme lampen in huis! Online winkelen is fijn en daarmee kom je waarschijnlijk al snel uit bij Philips Hue. Natuurlijk is Philips een bekend merk, maar even meer willen weten over Philips Hue kan zeker geen kwaad. Want werkt het allemaal echt zo goed zoals ze op de site zeggen? Hoe snel heb je de levering in huis? En stel dat er iets niet goed gaat, hoe werkt dan de klantenservice? Gelukkig zijn er beoordelingen van anderen, die je ook online kunt vinden. En ja, die vind je dus hier! Ervaringen van mensen die al genieten van hun bestelling bij Philips-Hue.com. Door hun reviews te lezen kan jij een goed beeld krijgen van deze slimme apparaten én van de bestelprocedure bij Philips Hue. Als je besluit om tot koop over te gaan of als je al klant bent van Philips Hue, zou je ons dan ook jouw recensie willen geven?

Over Philips Hue

Philips Hue staat voor slimme lampen, die je kunt bedienen via Bluetooth of de Bridge. Hierdoor kan je al je Philips Hue slimme lampen simpel bedienen. Hiervoor heb je de Hue smartphone nodig, welke je gratis erbij ontvangt. Zo kan je dus simpel al je lampen bedienen, gebruik maken van tijdsinstellingen wanneer de lampen aan of uit moeten of je creëert nog meer sfeer in huis door te spelen met de sterkte van het licht. Philips bestaat al sinds 1891. Signify is wereldleider wat verlichting betreft en heeft de licentie verkregen van Philips. Philips is het primaire merk wat Signify verkoopt.

Waarom kiezen voor Philips Hue

Philips Hue is een uitkomst op veel gebieden wat het licht betreft. Gemak dient de mens, maar daarnaast biedt het natuurlijk ook andere voordelen. Door tijden in te stellen kan je bijvoorbeeld het licht aan en uit laten gaan als je niet thuis bent om zo inbrekers om de tuin te leiden. Je kunt snel alle lampen uitzetten, waardoor er geen overbodige energie verbruikt wordt. Je kunt beginnen met Bluetooth en altijd nog overstappen naar Bridge. Met Bridge kan je namelijk nog meer. Zo kan je met Bridge tot maar liefst 50 lampen koppelen (bij Bluetooth is dit 10) en heb je bijvoorbeeld door het hele huis bereik. Bij Bluetooth beperkt zich dit tot 1 kamer. Verder heb je bij beide spraakbediening, mogelijkheid tot dimmen, je kunt het juiste licht creëren, en o.a. kiezen voor natuurlijk ontwaken en in slaap vallen. Werk je met Bridge, dan kan je bijvoorbeeld ook nog het licht synchroniseren met muziek en films en heb je zowel thuis als onderweg slimme bediening. Kies wat voor jou het fijnste werkt!

Is Philips Hue betrouwbaar?

Philips is uiteraard een heel degelijk merk en bestaat al zo lang dat het gewoonweg wel betrouwbaar moet zijn. Bij de producten staat duidelijk aangegeven waar je op kunt rekenen, zoals hoe lang je mag retourneren en hoe lang de garantieperiode is. Je kunt ook duidelijk op de site lezen hoe deze garantie in elkaar steekt.

Klantenservice en klachten

Philips is te bereiken via de social mediakanalen, zoals Facebook, Twitter en Instagram. De reactietijd is volgens de site 1 uur. Je kunt eveneens bellen of via de site een contactformulier invullen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al Philips Hue in huis? Zou jij ons dan willen vertellen hoe dit bevalt? Wat zijn jouw ervaringen met de producten van Philips Hue? Maar ook met het bedrijf zelf? Als er problemen waren, kon je ze dan goed bereiken en werd je fijn geholpen? Hoe snel was de levering? En werkt het allemaal echt zo fijn als dat de site suggereert? Misschien heb je ervaring met zowel Bluetooth als Bridge en kan je daar een boekje over open doen? Kortom: alles wat met Philips Hue te maken heeft is hier welkom in jouw review. Door jouw beoordeling te geven, kunnen ook andere mensen bepalen of dit nu wel of niet iets voor ze is. Hoe duidelijker jij uitlegt in jouw recensie waarom jij Philips Hue aanbeveelt (of juist niet), hoe meer een ander daar iets aan heeft. Wij willen je in ieder geval alvast bedanken voor jouw beoordeling.

Reviews over Philips Hue

Gerelateerde bedrijven

GetLed logo
GetLed
2 beoordelingen
9,5
LedlampshopXL logo
LedlampshopXL
1 beoordeling
10
Lamptwist.com logo
Lamptwist.com
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over philips-hue.com

Philips Hue is geverifieerd door ons expert team. De webshop Philips Hue bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Philips Hue lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Philips Hue. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Philips Hue is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van philips-hue.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Philips Hue.

Geplaatst op: 22-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Philips Hue


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

GetLed logo
GetLed
2 beoordelingen
9,5
LedlampshopXL logo
LedlampshopXL
1 beoordeling
10
Lamptwist.com logo
Lamptwist.com
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Philips Hue een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Philips Hue. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Philips Hue actief?

Philips Hue is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) smarthome en verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Philips Hue reviews? Dan kun je naar de website van Philips Hue gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie