Personal Fitness Nederland logo

Personal Fitness Nederland reviews, ervaringen en beoordelingen

Personal Fitness Nederland reviews, ervaringen en beoordelingen
590
Personal Fitness Nederland logo
Website
Personal Fitness Nederland

Reviews en ervaringen Personal Fitness Nederland

Mensen die willen werken aan hun persoonlijke gezondheid zijn beter af als ze daar ondersteuning bij krijgen. Een van die ondersteuners kan Personal Fitness Nederland zijn. Om je beter inzicht te geven in alles wat het voor jou kan betekenen, hebben we een heldere samenvatting gemaakt van de reviews en ervaringen die er van Personal Fitness Nederland zijn. Op basis daarvan kun je prima zelf beslissen om ook te kiezen voor de ondersteuning van Personal Fitness Nederland.

Over Personal Fitness Nederland

Personal Fitness Nederland kan je als geen ander ondersteuning bieden als je wilt werken aan persoonlijke doelen. Het kan zijn dat je wilt afvallen, je juist sterker wilt worden of te maken hebt met fysieke en mentale klachten. Ook kun je op de professionals rekenen als je extra weerstand op wilt bouwen. Personal Fitness Nederland bedient zich van de Fit for Life methode, een methode die zich al ruimschoots bewezen heeft. Niets voor niets haalden al 15.000 mensen hun doelstellingen, en dat voor de volle 100 procent.

Waarom kiezen voor Personal Fitness Nederland?

Met Personal Fitness Nederland ben je prima in staat om eindelijk je doelstellingen eens te behalen. Met dank aan deze ondersteuner word je een beter versie van jezelf. Je krijgt één op één begeleiding door een personal coach. Daarnaast krijg je persoonlijk voedingsadvies en door de skills leer je een permanente gedragsverandering aan te nemen en verandert ook je mindset.

Is Personal Fitness Nederland betrouwbaar?

Een objectieve blik op de reviews en ervaringen leert ons dat klanten van Personal Fitness Nederland de organisatie zeer betrouwbaar noemen. Betrouwbaar is de persoonlijke begeleider en de gemaakte afspraken worden door Personal Fitness Nederland allemaal nagekomen. Betrouwbaar is ook de resultaatgarantie die geboden wordt, nadat je eerst samen het persoonlijke doel hebt vastgesteld. Die garantie gaat zo ver, dat je zelfs je geld terugkrijgt op het moment dat je niet tevreden bent over de diensten van Personal Fitness Nederland.

Klantenservice en klachten

Hoewel de organisatie bij Personal Fitness Nederland strak is en er niets aan het toeval overgelaten wordt, blijft het allemaal mensenwerk natuurlijk. Dan kan het zijn dat er klachten ontstaan en die wil je uiteraard kwijt. Dit kun je op verschillende manieren doen. Zo kun je gewoon binnenstappen in Aalten, en kun je schriftelijk een klacht indienen. Je kunt echter ook gewoon bellen of WhatsAppen, zoals een e-mail sturen ook een optie is. In alle gevallen zal getracht worden de problemen snel uit de wereld te helpen.

Wil jij ook beoordelen?

De beoordelingen van mensen die al bewegen via Personal Fitness Nederland vertellen veel en helpen jou bij het maken van de juiste keuzes. De praktische informatie uit de eerste hand geeft je een beter beeld en dat maakt dat je sneller de juiste beslissing neemt. Om die reden willen we jou vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo help jij ook andere mensen als die (belangrijke) keuzes moeten maken.

Reviews over Personal Fitness Nederland
Gerelateerde bedrijven
Daka logo
Daka
4 beoordelingen
6,8
Myprotein logo
Myprotein
5 beoordelingen
5,8
Meijers logo
Meijers
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
7,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Personal Fitness Nederland

Het bedrijf Personal Fitness Nederland is geverifieerd door ons. De webshop Personal Fitness Nederland is al sinds 2012 een betrouwbare partij om te bestellen. Personal Fitness Nederland is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Personal Fitness Nederland maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Personal Fitness Nederland is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Personal Fitness Nederland te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Personal Fitness Nederland.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Wurgcontracten

Kijk heel goed uit voor je met hen in zee gaat. Ze promoten een gratis en vrijblijvende intake, waar een worst-case scenario beeld wordt geschetst. Dat als je niks aan sport doet en niet let op je eten je over 20 jaar de trap niet meer opkomt. Terwijl ik duidelijk bij het gesprek aangaf dat ik meerdere keren per week iets aan cardio doe. Vervolgens wordt er een pamflet onder je neus geduwt en wordt je verwachtingsvol aangekeken welk abonnement je wil afsluiten. LET OP! als je dit doet kom je hier NIET meer vanaf. Afzeggen voordat er een training is geweest kost je minimaal €392 euro vanwege de intake. Die als gratis gepromoot wordt. Als je al wel één training hebt gehad is het annuleren van het contract niet meer mogelijk. Kortom wurgcontracten, die in strijd staan met de wet. Artikel 6:237 sub i van het Burgerlijk Wetboek beschrijft er niet in de voorwaarden mag staan dat de particulier een bedrag moet betalen om de overeenkomst te kunnen beëindigen. In de zwarte lijst staat dat het vermeldend dat een contract niet ontbind mag worden niet mag.

Geplaatst op: 29-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rowie V.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Super fijn bedrijf

Super fijn bedrijf en ik ben echt super goed geholpen. Erg fijn dat ze zo persoonlijk werken. Hierdoor ben ik goed gemotiveerd geraakt en ben ik erg veel afgevallen. Super bedankt!

Geplaatst op: 27-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lars S.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Personal Fitness Nederland
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Daka logo
Daka
4 beoordelingen
6,8
Myprotein logo
Myprotein
5 beoordelingen
5,8
Meijers logo
Meijers
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Personal Fitness Nederland een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Personal Fitness Nederland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Personal Fitness Nederland actief?

Personal Fitness Nederland is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Personal Fitness Nederland reviews? Dan kun je naar de website van Personal Fitness Nederland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie