Passiontec logo

Passiontec reviews, ervaringen en beoordelingen

Passiontec reviews, ervaringen en beoordelingen
2089
Passiontec logo
Website
Passiontec
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Passiontec

Ben je op zoek naar elektronische gereedschappen en tuingereedschap dan kun je bij tal van verschillende aanbieders terecht. Het is altijd goed voor een specialist te kiezen. Wat dat betreft zou Passiontec zomaar eens een geschikte partij voor je kunnen zijn. Om een betere indruk te krijgen van alles wat Passiontec aanbiedt, hebben we hier de reviews en ervaringen voor je samengevat. Aan de hand van die samenvatting kun jij prima inschatten of Passiontec ook voor jou de ideale partner is.

Over Passiontec

Passiontec is een ervaren leverancier van elektronische- en tuingereedschappen. Het levert aan zowel de particulier als aan de zakelijke markt. Kenmerken van deze aanbieder zijn onder meer de enorme voorraad waarover het beschikt en waardoor de producten snel geleverd kunnen worden. Een ander kenmerk is de prijsstelling van Passiontec. Voor alle producten wordt een zeer scherp tarief gerekend. Snel en betrouwbaar, dat is wat Passiontec is en wat het uit wil stralen. Dat de producten van de beste kwaliteit zijn, moge ook duidelijk zijn.

Waarom kiezen voor Passiontec?

Je kiest in de eerste plaats voor Passiontec vanwege het indrukwekkende aanbod. Je vindt er rond de drieduizend elektronische artikelen. De voorraad is groot, de levering snel. Bijzonder aan Passiontec is de online-raadgeving. Je krijgt van Passiontec namelijk altijd alle belangrijke informatie voorgeschoteld. Zo krijg je de kenmerken en verschillen op een presenteerblaadje aangereikt en krijg je ook informatie als je bestelling onderweg is. Je kunt zo ook de status van de bestelling continu volgen. Van bouwspots, cirkelzagen en plaatscharen en van heggenscharen, robotmaaiers en dompelpompen; Passiontec heeft het allemaal beschikbaar en veel van de aantrekkelijk geprijsde producten zijn uit voorraad leverbaar.

Is Passiontec betrouwbaar?

Ja, Passiontec is betrouwbaar. Dat blijkt onder andere uit de reviews en ervaringen van klanten die al eens bij deze aanbieder kochten. Veelzeggend is wel dat Passiontec certificaten heeft van het prestigieuze EHI Euro Label voor elektronische apparaten in Europa. Dergelijke certificaten krijgen alleen betrouwbare en goede bedrijven. Ook de informatievoorziening die Passiontec biedt, straalt in alles vertrouwen uit. Je doet, zo mag geconcludeerd worden, zaken met een betrouwbare partij als je kiest voor de producten van Passiontec.

Klantenservice en klachten

Het is niet moeilijk om in contact te komen met Passiontec, een Duitse organisatie overigens. Mocht je een klacht of een vraag hebben, dan kun je gewoon bellen met de onderneming. Het sturen van een e-mail is ook een optie. Je doet er overigens verstandig aan eerst altijd eens naar de ”˜veel gestelde vragen’ te kijken. Vaak is je vraag dan meteen ook beantwoord en hoef je niet eens meer te bellen of te e-mailen met de aanbieder van elektronische- en tuingereedschappen.

Wil jij ook beoordelen?

Door de beoordelingen van mensen die al producten kochten bij Passiontec heb je extra informatie gekregen die je helpen bij het nemen van de juiste beslissing. Zo verklein je dus de kans op een miskoop heel aanzienlijk. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Je weet zelf hoeveel baat je bij die informatie kunt hebben.

Reviews over Passiontec
Gerelateerde bedrijven
Tuinposter.nl logo
Tuinposter.nl
1 beoordeling
10
Vankootentuinenbuitenleven logo
Vankootentuinenbuitenleven
2 beoordelingen
8,5
AllesvoorBBQ.nl logo
AllesvoorBBQ.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Hele goede levering

mijnlevering was aangekomen op de voorop gestelde dag ( van ver uit duitsland naar Belgie ik denk wel 600a700km) goed verpakt
de prijs was zéér interessand ik zo het aan raden en eventueel nog zelf aankopen doen

Geplaatst op: 10-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Paul B.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed verzorgd

Prima verzorgd voor goede prijzen. De levering kan wel een aantal dagen duren maar dan komt het wel rechtstreeks uit Nederland. Voor mij is het het zeker waard helemaal voor de leuke artikelen die ze bieden.

Geplaatst op: 05-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bryan L.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Passiontec
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tuinposter.nl logo
Tuinposter.nl
1 beoordeling
10
Vankootentuinenbuitenleven logo
Vankootentuinenbuitenleven
2 beoordelingen
8,5
AllesvoorBBQ.nl logo
AllesvoorBBQ.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Passiontec een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Passiontec. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Passiontec actief?

Passiontec is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Passiontec reviews? Dan kun je naar de website van Passiontec gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie