ParcelPetAffiliates logo

ParcelPetAffiliates reviews, ervaringen en beoordelingen

ParcelPetAffiliates reviews, ervaringen en beoordelingen
2673
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met ParcelPetAffiliates

Het bedrijf ParcelPetAffiliates is geverifieerd door ons. De webshop ParcelPetAffiliates is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. ParcelPetAffiliates is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. ParcelPetAffiliates maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

ParcelPetAffiliates is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van ParcelPetAffiliates te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 19-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede voeding

Ik vind het erg belangrijk dat mijn hond een goede voeding krijgt dus toen ben ik gaan zoeken aangezien je dit niet zomaar kan kopen in de supermarkt. Uiteindelijk kwam ik hier uit en we willen nooit meer andera!

Geplaatst op: 06-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tessa C.

9 / 10
3/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over ParcelPetAffiliates
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Siteklik logo
Siteklik
1 beoordeling
10
HomeToGo logo
HomeToGo
1 beoordeling
10
Katoenenko logo
Katoenenko
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ParcelPetAffiliates een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over ParcelPetAffiliates. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ParcelPetAffiliates actief?

ParcelPetAffiliates is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ParcelPetAffiliates reviews? Dan kun je naar de website van ParcelPetAffiliates gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie