Opreis.nl logo

Opreis.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Opreis.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4617
Opreis.nl logo
Website
Opreis.nl
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Opreis.nl

Ben je op zoek naar een leuke vakantie voor deze zomer? Dan ben je misschien uitgekomen bij de treinreizen van het reisbureau Opreis.nl. Zomaar een reis boeken doet uiteraard niemand. Je wil immers weten of het bedrijf betrouwbaar is en of de klanten die er geboekt hebben tevreden waren van de reis en de service. Om je de tijdrovende zoektocht naar beoordelingen te besparen hebben we voor je deze review van Opreis.nl geschreven. Zo kan je zelf een beeld vormen van de organisatie en of je al dan niet bij hen wil boeken.

Over Opreis.nl

Opreis.nl is een website dat is opgericht door het treinreisbureau Mevo Reizen. De organisatie bestaat al ruim 30 jaar en kan dus rekenen op een lange ervaring wat betreft het uitstippelen van reizen. Hun focus ligt op het aanbieden van treinreizen en treinvakanties. Een aanbod dat ze tijdens de coronaperiode hebben aangepast om een antwoord te bieden op de grote vraag naar duurzame reizen.

Mevo Reizen en Opreis.nl wordt gerund door Jan Jaap Meendering en Bas Tromp. Het kantoor is gevestigd in Utrecht.

Waarom kiezen voor Opreis.nl

De reisorganisatie Opreis.nl biedt reizen aan en meer bepaald treinreizen en treinvakanties. Dat doet het bewust omdat het de focus wil leggen op duurzaam reizen. Hun aanbod aan treinreizen is gericht op Europa omdat het continent het meest dichte spoornetwerk ter wereld heeft. Ideaal om te verkennen met de trein dus. Qua bestemmingen is het vrij divers. Van een treinvakantie in de Zwitserse Alpen tot een treinvakantie doorheen Scandinavië, Schotland of zelfs Spanje. De vakanties bestaan uit een rondreis waarbij alle transport met de trein gebeurt. Ook de hotelovernachtingen zijn in de prijs inbegrepen.

Is Opreis.nl betrouwbaar?

Niet alleen kan Opreis.nl rekenen op een expertise van 30 jaar, maar ze voldoen ook aan alle wettelijke verplichtingen van een reisorganisatie. Zo is het aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden, het Calamiteitenfonds en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. Daarnaast zet het in op duurzaamheid door bomen te planten als CO2 compensatie bij Trees for All.

Klantenservice en klachten

Opreis.nl is een reisorganisatie waarbij je online je treinvakantie kunt boeken. OP hun website is er een chatfunctie aanwezig waarmee je in contact komt met een van de medewerkers voor al je vragen omtrent een reis. Daarnaast is er ook een contactformulier op hun website en zijn ze te bereiken via Whatsapp, email en telefoon.

De klantenservice is steeds beschikbaar voor alle vragen omtrent reizen, terwijl je via dezelfde kanalen ook terecht kan voor eventuele klachten. Denk maar aan een onverwachte annulering, of een ander probleem tijdens je vakantie. Opreis.nl is lid van verschillende organisaties zoals Stichting Garantiefonds Reisgelden, het Calamiteitenfonds en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties waardoor je als reiziger verzekerd bent tegen bepaalde situaties. De klantenservice helpt je hier graag bij verder.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je in het verleden een reis gemaakt met de organisatie Opreis.nl? Hoe vond je de reis en de service van de organisatie? Waren er problemen of verliep alles vlot? We horen graag je ervaring in de vorm van een beoordeling. Zo help je toekomstige reizigers op weg.

Reviews over Opreis.nl

Gerelateerde bedrijven

Sawadee logo
Sawadee
5 beoordelingen
7,2
Bungalow.Net logo
Bungalow.Net
3 beoordelingen
7,3
Reischecker.nl logo
Reischecker.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Opreis.nl

Ons team van experts heeft Opreis.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Opreis.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Opreis.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Opreis.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Opreis.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 10-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Opreis.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sawadee logo
Sawadee
5 beoordelingen
7,2
Bungalow.Net logo
Bungalow.Net
3 beoordelingen
7,3
Reischecker.nl logo
Reischecker.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Opreis.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Opreis.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Opreis.nl actief?

Opreis.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Opreis.nl reviews? Dan kun je naar de website van Opreis.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie