Onzedrogist.nl logo

Onzedrogist.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Onzedrogist.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
4700
Onzedrogist.nl logo
Website
Onzedrogist.nl

Reviews en Ervaringen Onzedrogist.nl

Bij Onzedrogist.nl vind je allerlei verzorgingsproducten voor het hele gezin. Het is makkelijk om dit online te bestellen, want zo heb je altijd een voorraad in huis van bijvoorbeeld shampoo en tandpasta. Voordat je een bestelling plaatst bij Onzedrogist.nl, wil je natuurlijk weten of dit een betrouwbare webwinkel is. Op deze pagina lees je meer over de ervaringen met dit bedrijf. Ben jij benieuwd naar de beoordelingen van Onzedrogist.nl? Hier vind je reviews van echte klanten van Onzedrogist.nl. Check wat anderen te zeggen hebben over deze webwinkel en maak een doordachte keuze om hier te shoppen.

Over Onzedrogist.nl

Onzedrogist.nl maakt deel uit van Tandonline B.V. De webshop heeft dan ook de ondersteuning van mondzorgprofessionals. Hier koop je gemakkelijk mondverzorging van de hoogste kwaliteit, aanbevolen door tandartsen. Ook andere verzorgingsproducten vind je in het uitgebreide assortiment. Naast alleen de verkoop van hoogwaardige producten, streeft Onzedrogist.nl ook naar het geven van uitmuntende adviezen en verstrekken ze waardevolle informatie over de werking van producten en mogelijke aandoeningen. Kom jij uit Nederland of België en zoek jij kwalitatief goede producten voor een lage prijs? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor Onzedrogist.nl

Je hebt de keuze uit een breed assortiment dat je gemakkelijk online bekijkt. Of je nu op zoek bent naar tandpasta, luiers of parfum, je shopt het allemaal voor een scherpe prijs bij Onzedrogist.nl. Daarnaast word je bestelling gratis bezorgd vanaf een orderwaarde van €75,- en profiteer je van snelle levering. Het is prettig dat je ervoor kunt kiezen om pas na ontvangst van jouw bestelling hiervoor te betalen. Er zijn allerlei manieren om extra voordelig te winkelen bij Onzedrogist.nl. Wist je dat je een kortingscode kunt ontvangen door een berichtje op Facebook te delen?

Is Onzedrogist.nl betrouwbaar?

Onzedrogist.nl zorgt voor een snelle en deskundige afhandeling van jouw bestelling. Op de website zelf kan je reviews van andere klanten lezen en op deze pagina hebben we deze overzichtelijk voor je op een rij gezet. Het is mogelijk om pas achteraf te betalen en je hebt 14 dagen bedenktijd. De webshop is voorzien van het Qshops Keurmerk, wat onder meer wilt zeggen dat de webwinkel conform Europese en Nederlandse wetgeving opereert en duidelijke algemene voorwaarden heeft.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier op de website in en er neemt zo snel mogelijk een medewerker van Onzedrogist.nl contact met je op. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen of om even te bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij wel eens verzorgingsproducten besteld bij Onzedrogist.nl? Dan horen we graag meer over jouw ervaring met Onzedrogist.nl. Je laat jouw beoordeling over Onzedrogist.nl eenvoudig achter op deze pagina. In je review kun je alle informatie kwijt die jou relevant lijkt, van de kwaliteit van de producten tot de verzending van jouw bestelling. Het is ook prettig als je andere klanten wat kunt vertellen over het niveau van de klantenservice.

Reviews over Onzedrogist.nl
Gerelateerde bedrijven
Koopjesdrogisterij logo
Koopjesdrogisterij
18 beoordelingen
5,6
Luxplus logo
Luxplus
6 beoordelingen
6,3
Postdrogist.nl logo
Postdrogist.nl
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Onzedrogist.nl

Het bedrijf Onzedrogist.nl is geverifieerd door ons. De webshop Onzedrogist.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Onzedrogist.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Onzedrogist.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Onzedrogist.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Onzedrogist.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Onzedrogist.nl.

Geplaatst op: 29-07-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Onzedrogist.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Koopjesdrogisterij logo
Koopjesdrogisterij
18 beoordelingen
5,6
Luxplus logo
Luxplus
6 beoordelingen
6,3
Postdrogist.nl logo
Postdrogist.nl
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Onzedrogist.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Onzedrogist.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Onzedrogist.nl actief?

Onzedrogist.nl is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apotheken en drogisterijen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Onzedrogist.nl reviews? Dan kun je naar de website van Onzedrogist.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie