Online-sanitairkopen.nl logo

Online-sanitairkopen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Online-sanitairkopen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
376
Online-sanitairkopen.nl logo
Website
online-sanitairkopen.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Online-sanitairkopen.nl

Jouw nieuwe badkamer inrichten met een paar leuke producten? Of misschien ben je wel bezig met een renovatie en heb je daarom sanitair nodig. Hoe dan ook kan je bij Online-sanitairkopen.nl online genieten van sanitair aan een goede prijs. Het spreekt echter voor zich dat je eerst liefst nog wat informatie hebt over deze webshop. Op basis van de ervaringen en beoordelingen van anderen kan je alleszins een goed beeld krijgen van Online-sanitairkopen.nl. Wil je weten of Online-sanitairkopen.nl echt iets voor jou is? Lees dan op deze pagina verder en grasduin door de vele reviews!

Over Online-sanitairkopen.nl

Online-sanitairkopen.nl is een online aanbieder van alles wat met sanitair te maken heeft. Je vindt er een breed scala aan producten om een nieuwe badkamer in te richten of een renovatie mogelijk te maken. De webshop is het geesteskind van Sanifun en beschikt naast een ruim assortiment online ook over een showroom. Als je graag op voorhand even met eigen ogen de producten wenst te bezichtigen of de kwaliteit van het aanbod wenst te testen kan dat dus. Daarnaast mikt Online-sanitairkopen.nl vooral op een sterke service en een lage prijs. Zo kan je bij Online-sanitairkopen.nl voor producten op maat in elke mogelijke badkamerstijl. Zo kan je ook altijd de klantenservice aanschrijven voor advies of bij vragen. Op de webshop vind je bovendien ook een leuke pagina ideeën terug. Koop je meerdere producten bij Online-sanitairkopen.nl? Dan kom je in aanmerking voor een combinatiekorting per extra artikel. Elke euro telt!

Waarom kiezen voor Online-sanitairkopen.nl?

Bij Online-sanitairkopen.nl vind je een ruim assortiment aan sanitair. De webshop zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: badkamermeubel, baden, douche, wastafels, wellness, toilet, verwarming, kranen, toebehoren en ideeën. Vind je niet meeteen waar je naar op zoek bent? Dan is er nog altijd een zoekbalk op de website waar je een specifieke zoekterm in kunt tikken. Heb je een keuze kunnen maken in het aanbod? Dan is het goed om te weten dat de levering van de producten gratis is. Als je je zou bedenken binnen de veertien dagen na aflevering kan je overigens ook gratis retouren. Wat de levertijd betreft moet je rekenen op ongeveer 1 week voor goederen die voorradig zijn. Zijn ze niet meteen voorradig? Dan krijg je altijd een indicatie van de levertijd. Jouw aankoop betalen kan door vooraf een overschrijving uit te voeren, met een kredietkaart, met iDeal of via Bancontact. Tegen een meerkost kan je ook onder rembours betalen.

Is Online-sanitairkopen.nl betrouwbaar?

Wil je weten of Online-sanitairkopen.nl een betrouwbare webshop is? Dan zijn er een aantal stappen die je kunt ondernemen. Zo kan je controleren of alle wettelijk verplichte gegevens aanwezig zijn. Op de contactpagina vind je alvast het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel terug. Ook zie je dat de verbinding met de website veilig is op basis van het SSL-protocol. Bovendien beschikt de website over een veilige betaalomgeving en biedt het een eigen klantenservice en showroom aan. Ten slotte zijn er ook meerdere social media profielen die al enkele jaren bestaan. Er is dus weinig twijfel over dat Online-sanitairkopen.nl een betrouwbare webshop is.

Klantenservice en klachten

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je vragen hebt bij het assortiment of bij een bestelling waar je het antwoord niet op kunt vinden. In deze gevallen kan je de klantenservice van Online-sanitairkopen.nl contacteren. Er zijn drie manieren om de klantenservice, die actief is tijdens de kantooruren, te bereiken. Je kunt telefonisch contact opnemen, je kunt een mail sturen of je kunt het contactformulier op de website invullen. Heb je een klacht over een bepaalde bestelling of over iets anders? Dan kan je deze bij voorkeur via het contactformulier of per mail doorgeven. In de regel krijg je binnen de werkdag een ontvangstbevestiging en binnen de veertien dagen een inhoudelijk antwoord. Alternatief kan je jouw klacht ook neerleggen bij het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een deel van jouw sanitair gekocht bij Online-sanitairkopen.nl? Dan kan jouw verhaal over Online-sanitairkopen.nl van grote waarde zijn voor toekomstige bezoekers. Beschrijf jouw ervaringen in de vorm van een review op deze pagina. Hoe beoordeel jij de kwaliteit van de producten van Online-sanitairkopen.nl? Kreeg je effectief de laagste prijs? Zou je overwegen om opnieuw bij deze webshop te kopen? Waarom wel of waarom niet? Jouw recensie kan anderen helpen een correctie inschatting te maken van wat Online-sanitairkopen.nl wel of niet kan doen.

Reviews over Online-sanitairkopen.nl
Gerelateerde bedrijven
Stylemeubels logo
Stylemeubels
2 beoordelingen
9,5
Croom sanitair logo
Croom sanitair
2 beoordelingen
9,5
Broyeurwereld.nl logo
Broyeurwereld.nl
6 beoordelingen
4,3
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Online-sanitairkopen.nl

Online-sanitairkopen.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Online-sanitairkopen.nl bestaat al sinds 2013 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Online-sanitairkopen.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Online-sanitairkopen.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Online-sanitairkopen.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van online-sanitairkopen.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Online-sanitairkopen.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super verrast

Ik heb hier vorige maand een nieuwe douche cabine besteld bij dit bedrijf en op het moment van de bestelling was deze nog niet op voorraad. Na een telefoontje was deze meteen besteld en had ik hem erg snel bij mij thuis staan.

Geplaatst op: 17-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kimberly H.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Online-sanitairkopen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Stylemeubels logo
Stylemeubels
2 beoordelingen
9,5
Croom sanitair logo
Croom sanitair
2 beoordelingen
9,5
Broyeurwereld.nl logo
Broyeurwereld.nl
6 beoordelingen
4,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Online-sanitairkopen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Online-sanitairkopen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Online-sanitairkopen.nl actief?

Online-sanitairkopen.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sanitair.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Online-sanitairkopen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Online-sanitairkopen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie