OfficeElearningMenu.nl logo

OfficeElearningMenu.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

OfficeElearningMenu.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1302
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met OfficeElearningMenu.nl

Ons team van experts heeft OfficeElearningMenu.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van OfficeElearningMenu.nl bestaat al sinds 2010 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. OfficeElearningMenu.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

OfficeElearningMenu.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van OfficeElearningMenu.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk en intressant

De training die ik heb gevolgd was erg leerzaam en leuk. Ik heb persoonlijk gekozen voor de excel 2020 training omdat ik hier het meest dacht aan te hebben. Dat bleek ook zeker zo te zijn. Super hoor!

Geplaatst op: 21-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nicole H.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over OfficeElearningMenu.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Laudius logo
Laudius
2 beoordelingen
8
Overloadworldwide.nl logo
Overloadworldwide.nl
1 beoordeling
10
Computrain logo
Computrain
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is OfficeElearningMenu.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over OfficeElearningMenu.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is OfficeElearningMenu.nl actief?

OfficeElearningMenu.nl is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) opleidingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de OfficeElearningMenu.nl reviews? Dan kun je naar de website van OfficeElearningMenu.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie