Numsy logo

Numsy reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Numsy reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Numsy logo
Website
numsy.nl
Categorie
Slaapcomfort
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Numsy

Numsy is marktleider in de productie van white noise apparaten. De white noise producten helpen jouw baby bij het aanleren van een kwalitatieve nachtrust. Naast white noise apparaten heeft Numsy ook slaapgidsen opgesteld die ouders helpen bij het creëeren van een goed slaapritme voor hun kindje. Zo ervaar je binnen enkele weken een betere nachtrust, zodat jij en je kind overdag weer energie hebben. Wil je graag meer weten over de beoordelingen die andere klanten achterlaten over Numsy? Wij hebben de reviews van Numsy voor je op een rij gezet. Lees op deze pagina wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om gebruik te maken van de slaapoplossingen van Numsy.

Over Numsy

Numsy heeft een duidelijke missie. Dit bedrijf wilt ervoor zorgen dat iedereen geniet van een goede nachtrust. Als je lekker slaapt, heb je namelijk sneller een mooie en functionele dag. Numsy is marktleider in de ontwikkeling van white noise machines, die jong en oud helpen bij het opbouwen van een goede nachtrust. White noise helpt zowel bij het in slaap komen als in slaap blijven, waardoor ze jou of je kindje helpen om al slapend de nacht door te komen. Naast de white noise producten heeft Numsy een community opgezet waar ouders, (jong)volwassenen en ouderen terecht kunnen met al hun vragen over slaap. Hier lees je onder andere informatieve blogs en kun je hulp krijgen van gelijkgestemde of advies vragen aan gecertificeerde slaapcoaches. Zo weet jij de weg naar dromenland wel te vinden!

Waarom kiezen voor Numsy

Als marktleider weet Numsy als geen ander wat er nodig is om je baby in slaap te laten vallen. Het leven als nieuwe ouder is al stressvol genoeg. Opeens ben jij verantwoordelijk voor een kindje. Je wilt zoveel mogelijk genieten van je tijd met de kleine, maar door slaapgebrek is het soms niet makkelijk om je hoofd erbij te houden. Ook is het erg belangrijk voor je baby om genoeg te slapen. In deze tijd leert je kleintje namelijk gigantisch veel en vind de meeste groei plaats. De producten van Numsy zorgen ervoor dat jouw kindje rustiger, vrolijker en uitgeruster wakker wordt.

Is Numsy betrouwbaar?

Numsy is een Nederlands bedrijf dat gevestigd is in Rotterdam. Hier werken experts op het gebied van slapen. Niet alleen kun je gebruik maken van de producten van Numsy, maar ook kun je de kennis van Numsy en de community benutten. Zo leer je bijvoorbeeld welke routine het beste werkt voor jouw kindje. Het KvK-nummer en BTW-nummer is eenvoudig terug te vinden op de website. Je kunt er voor kiezen om pas achteraf te betalen voor jouw bestelling. Hierdoor kun je jouw white noise apparaatje eerst uitproberen voordat je besluit om deze af te rekenen. Numsy is actief op diverse social media kanalen en je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Via deze weg ontvang je ook waardevolle slaaptips. Door de reviews over Numsy te lezen voordat je jouw bestelling plaatst, weet je wat anderen te zeggen hebben over de slaapgidsen en white noise apparaatjes.

Klantenservice en klachten

Onder het kopje FAQ vind je de antwoorden op veelgestelde vragen. Zo vind je onder andere informatie over betalingsmogelijkheden en het retourneren van jouw bestelling. Heb je een andere vraag waar je het antwoord niet op kunt vinden? Dan staan de medewerkers van de klantenservice altijd voor je klaar om je verder te helpen. Numsy is bereikbaar via e-mail of whatsapp. Ook kun je even bellen met jouw vraag of contact opnemen via social media.

Wil jij ook beoordelen?

Op Ervaringensite.nl vind je ervaringen van echte klanten. Heb jij een white noise apparaat van Numsy in huis of heb je een van de slaapgidsen besteld? Dan zijn we erg benieuwd naar jouw beoordeling over Numsy. Vertel bijvoorbeeld over de effectiviteit van het white noise apparaatje en of je dit andere ouders aan zou bevelen. Wat vind je verder van de service van Numsy? En is er verder nog iets dat je kwijt wilt? Bedankt voor het delen van jouw ervaring.

Gerelateerde bedrijven

Droomidee logo
Droomidee
4 beoordelingen
7,8
Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9,5
Yumeko logo
Yumeko
3 beoordelingen
9
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over numsy.nl

Het bedrijf Numsy is geverifieerd door ons. De webshop numsy.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Numsy is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Numsy maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van numsy.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van numsy.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Numsy.

Geplaatst op: 09-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Numsy


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Droomidee logo
Droomidee
4 beoordelingen
7,8
Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9,5
Yumeko logo
Yumeko
3 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Numsy een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Numsy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Numsy actief?

Numsy is vooral actief in de categorie wonen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Numsy reviews? Dan kun je naar de website van Numsy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie