Nubuiten.nl logo

Nubuiten.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Nubuiten.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Nubuiten.nl logo
Website
nubuiten.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Nubuiten.nl

Nubuiten.nl heeft een groot aanbod aan producten voor buiten. Van meubels voor op het terras tot buitenspeeltoestellen. Hieronder lees je meer over Nubuiten.nl en over de ervaringen van klanten. Onderaan de pagina kun je reviews van klanten lezen en mag je als klant ook zelf een review achterlaten.

Over Nubuiten.nl

Nubuiten.nl is specialist op alles wat te maken heeft met het buitenleven. De combinatie van deze uitmuntende vakkennis en goede e-commerce strategieën, zorgden ervoor dat Nubuiten.nl een groot online platform heeft kunnen. Je geniet van een ruim assortiment en kunt onder meer bij Nubuiten.nl terecht voor: speeltoestellen, blokhutten, tuinhout, schuttingen, vlonderplanken, trampolines, picknicktafels en kapschuren.

Het grote assortiment is online duidelijk verdeeld in categorieën en voorzien van heldere beschrijvingen. Je kunt eenvoudig zoeken en filters toepassen. Wil je nog meer helderheid? Bezoek dan het NuBuiten Experience Center. Dit is de fysieke winkel van Nubuiten.nl, waar je alle producten in het echt kunt bekijken en ook kunt kopen. Dit centrum heeft maar liefst een oppervlakte van 2500m2 aan inspiratie voor buiten.

Waarom kiezen voor Nubuiten.nl

Nubuiten.nl is de beste keuze voor iedereen die een complete make-over in de tuin wilt. Je kunt bij deze webshop namelijk alles vinden voor jouw tuin. Op deze manier hoef je dus maar bij een webshop te wezen en geniet je van een groot aanbod. Daarnaast kan Nubuiten.nl ook de scherpste prijzen aanbieden voor tuinproducten. Dit komt doordat zij als grote webshop voordelig kunnen inkopen. Hier profiteer jij als klant weer van. Ook vind je in de webshop altijd leuke acties en kun je extra voordelig shoppen in de sale.

Je kunt jouw bestelling eenvoudig online plaatsen en laten bezorgen. Jouw online bestelling wordt snel verzonden en je hebt jouw producten voor buiten dus altijd snel in huis. Ook kun je er zelf voor kiezen om jouw online bestelling zelf af te halen. Dit kan in kleine gevallen gewoon bij een afhaalpunt, maar het is ook mogelijk om jouw bestelling zelf af te halen bij het NuBuiten Experience Center. Je hoeft dan natuurlijk niet de verzendkosten te betalen.

Is Nubuiten.nl betrouwbaar?

Je kunt met een goed en vertrouwd gevoel bestellen bij Nubuiten.nl. Deze webshop is niet alleen zeer groot, maar ook erg betrouwbaar. Dagelijks shoppen hier honderden tot duizenden mensen. Ook heb je niet te maken met een afstandelijke webshop online. Deze webshop heeft een fysieke contactpunt, namelijk het NuBuiten Experience Center. Hierdoor weet je dat je dus altijd met een echt bedrijf te maken hebt en hoef je je geen zorgen te maken over de legitimiteit van de webshop.

De betrouwbaarheid van Nubuiten.nl is ook zichtbaar bij het betalen online. Dit kan namelijk altijd veilig en naar keuze van de klant. Je kiest zelf of je veilig via Ideal wilt betalen, of bijvoorbeeld wilt overboeken, betalen met creditcard of Paypal wilt gebruiken voor een veilige transactie. Je mag gratis een account aanmaken bij Nubuiten.nl en hier kun je deze gegevens ook veilig opslaan voor een volgende bestelling.

Klantenservice en klachten

Je kunt met vragen over de producten of service eenvoudig in contact komen met Nubuiten.nl. Wil je bijvoorbeeld meer weten over een speeltoestel of de juiste afmeting weten? Je kunt dit aan de online klantenservice vragen, maar je kunt natuurlijk ook langskomen in het NuBuiten Experience Center om de producten in het echt te zien. Je kunt zowel in de fysieke winkel, als online om advies en meer informatie vragen aan medewerkers van Nubuiten.nl. Je kunt telefonisch contact opnemen, maar ook online per mail extra informatie vragen. Er wordt altijd spoedig contact met je opgenomen en je wordt altijd door een ervaren klantenservicemedewerker geholpen.

Mocht je een klacht hebben? Ook dan kun je de klantenservice van Nubuiten.nl contacteren. Meld jouw klacht bijvoorbeeld per mail of telefonisch. Zij gaan gelijk voor je aan de slag en zorgen dat ook jij een tevreden klant kunt worden.

Wil jij ook beoordelen?

Wil je meer weten over hoe klanten de producten en service van Nubuiten.nl ervaren? Hieronder lees je persoonlijke reviews en beoordelingen van klanten. Ook mag je als klant van Nubuiten.nl hier zelf een reactie achterlaten. Hoe vond jij het shoppen bij Nubuiten.nl? En zou je bijvoorbeeld Nubuiten.nl aanraden?

Reviews over Nubuiten.nl

Gerelateerde bedrijven

Alternate logo
Alternate
2 beoordelingen
9
Tuinkussenwinkel logo
Tuinkussenwinkel
1 beoordeling
10
FunBelgium logo
FunBelgium
2 beoordelingen
9,5
8,3
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over nubuiten.nl

Nubuiten.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Nubuiten.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Nubuiten.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Nubuiten.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Nubuiten.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van nubuiten.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Nubuiten.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Hele slechte service

Enorm slechte service. Veel fouten, te late levering, niet contact mee te leggen, nog meer wachttijd.
Niet hier kopen! Je denkt iets goed te krijgen, omdat het prijzig is en bij een Nederlands bedrijf, maar de spullen komen gewoon uit China.

Geplaatst op: 31-08-2021
Laatst bewerkt op: 31-08-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Mooie overkapping

De overkapping die wij hadden besteld werd binnen een week al geleverd. Hij kwam als een soort bouwpakket en we hebben hem gemakkelijk in elkaar gezet. Alles verliep soepel en nu gaan we er van genieten.

Geplaatst op: 20-05-2021
Laatst bewerkt op: 19-06-2021
Geschreven door: Melle J.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Mega slechte service

Heb 2 picknicktafels besteld na 9 dagen nog nietsgehoord en geprobeerd te bellen, echter niet bereikbaar, vervolgens een mail gestuurd waar mijn bestelling bleef, volgende dag een mail dat ze de bestelling zouden gaan pakken en dan zsm zouden leveren. Ik direct (binnen 10 sec) een mail gestuurd of de levering een paar dagen later zou plaats kunnen vinden omdat de vloeren van mijn bedrijf nat waren en moesten drogen. Vervolgens nog geprobeerd te bellen en weer niet bereikbaar. Vervolgens krijg ik een mail dat ik te laat ben en het al is ingepland en als ik er niet ben ze het wel voor de deurplaatsen (in zeer asociale bewoordingen) Uitgelegd dat mijn bedrijf dicht is en dat diefstal dan wel erg makkelijk wordt. Er was geen mogelijkheid om het te veranderen want het transport was ingepland. Ik heb van het transportbedrijf geen mail gehad terwijl dat volgens hun eigen voorwaarden wel zou moeten. Als ik het dus 3 dagen wilde verplaatsen moest ik maar weer € 150,- overmaken deed ik dat niet dan werd het geld teruggestort minus € 100,- Dit is pure oplichterij... koop er nooit meer iets en hoop dat ze deze service echt gaan verbeteren want lees een hoop gelijke gevallen.

Geplaatst op: 04-09-2021
Laatst bewerkt op: 04-09-2021
Geschreven door: Guido S.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Nubuiten.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Alternate logo
Alternate
2 beoordelingen
9
Tuinkussenwinkel logo
Tuinkussenwinkel
1 beoordeling
10
FunBelgium logo
FunBelgium
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Nubuiten.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Nubuiten.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Nubuiten.nl actief?

Nubuiten.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Nubuiten.nl reviews? Dan kun je naar de website van Nubuiten.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie