Noordcode logo

Noordcode reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Noordcode reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Noordcode

Noordcode is geverifieerd door ons expert team. De webshop Noordcode bestaat al sinds 2018 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Noordcode lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Noordcode. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van noordcode.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van noordcode.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede zuiveren producten

Ik weet nog niet wat het op lange termijn doet maar ik heb er in ieder geval wel veel vertouwen in dat het gaat werken. Ik doe elke dag 2 schepjes in mijn koffie en ik merk wel al dat het begint te werken.

Geplaatst op: 12-06-2021
Laatst bewerkt op: 19-06-2021
Geschreven door: Oussama Z.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Noordcode


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Flinndal logo
Flinndal
11 beoordelingen
7,8
Vitadvice logo
Vitadvice
3 beoordelingen
9,3
Superfoodsonline.nl logo
Superfoodsonline.nl
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Noordcode een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Noordcode. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Noordcode actief?

Noordcode is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Noordcode reviews? Dan kun je naar de website van Noordcode gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie