Noordcode logo

Noordcode reviews, ervaringen en beoordelingen

Noordcode reviews, ervaringen en beoordelingen
1839
Noordcode logo
Website
Noordcode

Reviews en ervaringen NoordCode

De voedingsmiddelenindustrie is de laatste jaren steeds verder richting duurzaamheid en gezondheid bewogen, waarbij natuurlijke producten steeds belangrijker worden. Noordcode is daar een heel mooi voorbeeld van. Noordcode staat voor kwaliteit en een transparante bedrijfsvoering. De ingrediënten waar dit bedrijf gebruik van maakt zijn ingekocht met de grootste zorg. Er worden hierbij alleen maar producten uit de natuur geaccepteerd die zijn gecombineerd met de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. De producten zijn getest, grasgevoerd, biologisch, lokaal afkomstig en gemaakt in Europa. Spreekt jou dit nou aan en wil je meer weten over Noordcode aan de hand van de reviews en ervaringen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben voor jou de reviews over Noordcode overzichtelijk gemaakt. Op deze manier kan jij voor jezelf makkelijker bepalen of je wel of niet de producten van Noordcode te kopen.

Over Noordcode

Noordcode is Eduard de Wilde, een biohacker. Hij heeft zelf kunnen ervaren dat het kiezen van de juiste leefstijl kan bijdragen aan een goede fysieke en mentale gezondheid. En volgens hem zijn voeding en supplementen daar een belangrijk onderdeel van. Toen Eduard zich samen met een aantal andere realiseerde hoe moeilijk het is om lokale producten van goede kwaliteit te vinden die ook nog eens lekker en betaalbaar zijn, onstond het idee voor Noordcode. Het grootste deel van de voedingsmiddelen die we in de Europese supermarkten kunnen vinden worden gehaald uit alle delen van de wereld. Noordcode denkt dat dit anders kan. Ze vinden deze manier van handelen bovendien zonde en overbodig, omdat er in Europa ook voldoende goede ingrediënten zijn. Dit is efficiënter en beter voor het milieu door de verminderde transport. Het belangrijkste doel van Noordcode is het creëren van assortiment aan functionele voedingsmiddelen van Europese komaf, die aan alle eisen van consumenten voldoen. Ze willen hierbij zo dicht mogelijk bij de bron van ingrediënten blijven. Testen en certificaten zijn hierbij van groot belang in het productieproces. Door jarenlange ervaring, veel testen en veel leren beschikt Noordcode inmiddels over ruime kennis en ervaring rondom supplementen en voedingsproducten.

Waarom kiezen voor Noordcode?

Waarom je zou kiezen voor Noordcode is voor iedereen anders, maar er zijn wel een aantal duidelijke voordelen. Allereerst de recensies. Die zijn lovend. De smaak is goed, de service top en men zegt zich veel beter te voelen sinds ze gebruik maken van de producten van Noordcode. Daarnaast zijn de producten en het idee van het bedrijf gewoon mooi te noemen. Noordcode biedt namelijk de meeste zuivere en hoogwaardige voeding en supplementen in Europa. Het team bestaat uit high-performers die producten voor eigen gebruik ontwerpen en ontwikkelen. Gemiddeld is hierbij niet goed genoeg, er wordt gestreefd naar het allerbeste. Dit alles met een hoge kwaliteit product, lokale inkoop en voor een redelijke prijs. Waar staat Noordcode dan eigenlijk voor? Dit is afkomstig van de Noord-Europese kwaliteitsnormen en de vikingmentaliteit. Altijd streven naar de beste kwaliteit, zowel qua product als qua service. En dat merk je. Alle producten zijn getest op schimmels, zuiverheid en giftige stoffen. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit ingrediënten. Alles moet goed voor het lichaam en de geest zijn

Is Noordcode betrouwbaar?

Betrouwbaarheid is bij elk bedrijf een belangrijke graadmeter. En met betrouwbaarheid zit het bij Noorcode wel goed. De recensies spreken wat dat betreft voor zich. De producten worden eigenlijk alleen maar positief beoordeeld. De smaak is goed, de keuze qua producten groot, men voelt zich er daadwerkelijk beter door en ook de service richting klanten wordt ervaren als zeer positief. In de jaren dat het bedrijf bestaat heeft Noordcode dan ook een zeer goede naam weten op te bouwen waarbij betrouwbaarheid vaak wordt genoemd. Dat is ondanks dat het bedrijf nog niet super lang bestaat. In dit geval is dat daarom geen nadeel. Als je een goede leefstijl wil ondersteunen met de beste lokale voedingsmiddelen en supplementen, dan moet je hier zijn.

Klantenservice en klachten

Een goede klantenservice is iets anders waar we altijd hoe dan ook naar kijken, waarbij ook de afhandeling van klachten belangrijk is. Allereerst kijken we hierbij naar de bereikbaarheid. Je kunt Noordcode fysiek bezoeken, wat altijd een goed teken is. Daarnaast kun je Noordcode mailen en op werkdagen telefonisch bereiken. Het is het doel van het bedrijf om de best mogelijke klantenservice te bieden. En dat maken ze waar, als we de recensies lezen. Noordcode neemt de tijd om je vraag of klacht zo goed mogelijk af te handelen. Men ervaart dit vrijwel allemaal als zeer positief. Ook op dit gebied dus alleen maar positieve verhalen.

Wil jij ook beoordelen?

Het kan zomaar zijn dat jij ook weleens producten van Noordcode hebt gekocht. Misschien heb je wel klachten gehad of anderszins contact met de klantenservice. Laat dan vooral een review achter, zo helpen we elkaar!

Reviews over Noordcode
Gerelateerde bedrijven
Topvitamins logo
Topvitamins
2 beoordelingen
9,5
Garden Of Life logo
Garden Of Life
3 beoordelingen
7,3
Bodylab logo
Bodylab
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Noordcode

Noordcode is geverifieerd door ons expert team. De webshop Noordcode bestaat al sinds 2018 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Noordcode lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Noordcode. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Noordcode is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Noordcode te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede zuiveren producten

Ik weet nog niet wat het op lange termijn doet maar ik heb er in ieder geval wel veel vertouwen in dat het gaat werken. Ik doe elke dag 2 schepjes in mijn koffie en ik merk wel al dat het begint te werken.

Geplaatst op: 12-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Oussama Z.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Noordcode
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Topvitamins logo
Topvitamins
2 beoordelingen
9,5
Garden Of Life logo
Garden Of Life
3 beoordelingen
7,3
Bodylab logo
Bodylab
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Noordcode een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Noordcode. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Noordcode actief?

Noordcode is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Noordcode reviews? Dan kun je naar de website van Noordcode gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie