Nihonsport logo

Nihonsport reviews, ervaringen en beoordelingen

Nihonsport reviews, ervaringen en beoordelingen
557
Nihonsport logo
Website
Nihonsport
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Nihonsport

Zijn martial arts een echte passie voor jou? Dan heb je natuurlijk ook de juiste outfit en het juiste trainingsmateriaal nodig om jouw passie uit te oefenen. Materiaal en outfits die je vaak niet in een traditionele fysieke winkel terug kunt vinden. Gelukkig is er een website als Nihonsport waar je dat wel terug kunt vinden. Maar is Nihonsport een betrouwbare aanbieder? Is de kwaliteit van de producten van Nihonsport goed? En hoe zit het met de prijs? Op deze pagina vind je ervaringen met, beoordelingen van en reviews over Nihonsport terug. Zo beschik jij over alle nodige informatie.

Over Nihonsport

Nihonsport is een bedrijf gevestigd in Helmond dat gespecialiseerd is in de verkoop van kleding en accessoires uit de wereld van de martial arts. Je kunt er terecht als recreatieve sporter, maar ook als professional, als vereniging of als sportschool. De onderneming is al actief sinds 2007 toen Peter en Jan Wetzer van start gingen met Nihonsport. Het eigen merk Nihon werd toen op de markt gebracht als een kwalitatief en innovatief staaltje vakmanschap. Bij Nihonsport vind je producten van diverse merken buiten het eigen merk en vind je ook vooral een focus op een uitstekende service. Niet toevallig is de specialiteit van Nihonsport het customizen van producten. Zo goed als het hele assortiment kan exclusief naar een eigen design gemaakt worden. Heb je een speciaal verzoek? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice en na te gaan wat mogelijk is.

Waarom kiezen voor Nihonsport?

Bij Nihonsport vind je een groot assortiment aan martial arts producten terug. De website is onderverdeeld in categorieën als merken, sport, matten en nog veel meer. Je vindt er producten van topmerken als Adidas, Opro, Fairtex, Danger, Starpro, Dragon Do en natuurlijk ook Nihon zelf. Of je nu actief bent in judo, jiu-jitsu, BJJ, karate, taekwando, kickboxen, aikido of grappling: bij Nihonsport hebben ze voor alles wel iets. Om iets specifieker te zoeken vind je op de website ook een handige zoekbalk. Zit er een item in jouw winkelwagen? Dan kan je bestellingen geplaatst voor 15 uur reeds de volgende dag in huis verwachten. Zo goed als elk product is immers uit eigen voorraad leverbaar. Bestellingen boven de 75 euro worden gratis verzonden! Beslis je toch om af te zien van een aankoop na het bestellen? Dan heb je tot 14 dagen de tijd om jouw pakketje retour te sturen.

Is Nihonsport betrouwbaar?

Nihonsport is absoluut een betrouwbare webshop. Dat komt al naar voor door het feit dat het bedrijf is aangesloten bij keurmerk Webshop Keurmerk. Bovendien vind je op de website van Nihonsport ook heel wat reviews geschreven door echte klanten terug. Tevens is het zo dat je voldoende contactinformatie terug kunt vinden op de webshop en ook belangrijke info over het bedrijf zoals KvK-nummer. Heb je een vraag of een probleem? Dan kan je de eigen klantenservice van Nihonsport contacteren. Bovendien kan je bij Nihonsport ook veilig betalen op heel wat verschillende manieren. Zo kan je betalen met iDeal, met PayPal, met kredietkaart, met Bancontact, via Sofort, met achteraf betalen en ga zo maar door. Ten slotte is ook de verbinding met de website secuur.

Klantenservice en klachten

Heb je advies nodig? Zit je met een vraag? Wil je een bepaald stuk laten personaliseren? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Nihonsport. Die klantendienst kan je op twee manieren bereiken. Zo kan je een mail sturen of tijdens de kantooruren telefonisch contact opnemen. Bij vragen en voor offertes krijg je meestal binnen een werkdag een berichtje terug van Nihonsport. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je een klacht hebt voor het bedrijf. Bij klachten kan je best via mail contact leggen. Je ontvangt dan een ontvangstbevestiging en in de regel na enkele werkdagen een echt antwoord. Zint dit je niet? Dan kan je nog bij Webshop Keurmerk terecht voor bemiddeling.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij jouw outfit bij Nihonsport? Of is jouw club vaste partner van dit bedrijf? Dan luisteren wij graag naar wat jij over Nihonsport te vertellen hebt. Wat is jouw ervaring met Nihonsport? Hoe zou je de kwaliteit van de producten beoordelen? Wordt alles ook daadwerkelijk geleverd binnen de 1 à 2 werkdagen? Vind je de prijs die ze vragen fair? Zou je opnieuw kopen bij Nihonsport? Hoe zit het met de klantenservice? Schrijf jouw review over Nihonsport en laat het anderen weten.

Reviews over Nihonsport
Gerelateerde bedrijven
Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
Daka logo
Daka
4 beoordelingen
6,8
Bergzeit logo
Bergzeit
1 beoordeling
6
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Leuke producten

Alle producten die ik had besteld waren binnen de levertijd geleverd en alles was ook netjes verpakt. De producten zijn naar verwachten en was precies wat ik verwacht had.

Geplaatst op: 26-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anas B.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Nihonsport
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
Daka logo
Daka
4 beoordelingen
6,8
Bergzeit logo
Bergzeit
1 beoordeling
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Nihonsport een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Nihonsport. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Nihonsport actief?

Nihonsport is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Nihonsport reviews? Dan kun je naar de website van Nihonsport gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie