Musjroom logo

Musjroom reviews, ervaringen en beoordelingen

Musjroom reviews, ervaringen en beoordelingen
2534
Musjroom logo
Website
Musjroom
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en ervaringen Musjroom

Soms zoek je echt last minuten naar een plek om te overnachten. In dat geval kan Musjroom uitkomst bieden. Om Meer over Musjroom te weten te komen, hebben we speciaal voor jou de reviews en ervaringen op een rijtje gezet. Op basis daarvan kun je besluiten om ook voor een overnachting via Musjroom te kiezen.

Over Musjroom

Musjroom is een verhaal uit een jongensboek. Twee studenten misten de trein en zochten naarstig naar een plek ion de buurt om te overnachten. Zie hier; de basis van Musjroom was gelegd. Want Musjroom biedt tegenwoordig unieke en voordelige verblijven bij vertrouwde locals. Met andere woorden; zoek je op echt het laatste moment een plek om te overnachten, dan kun je prima een beroep doen op Musjroom. Musjroom is actief in heel Europa en geldt als dé manier om altijd een geschikte plaats om een overnachting te vinden.

Waarom kiezen voor Musjroom?

Musjroom biedt altijd uitkomst, en reizen begint bij Musjroom. Zoek je een vakantiehuisje, een Bed & Breakfast of een overnachting in de buurt? Aan de hand van zoekfilters op de website van Musjroom kom je als vanzelf bij de door jou gewenste locatie om de nacht door te brengen. Kenmerk van Musjroom is eveneens de betaalbaarheid. Wil je een plek verhuren? Ook dan is Musjroom de gedroomde partner. Je verhuurt veilig omdat de profielen van huurders geverifieerd worden en via een chatfunctie kun je als verhuurder snel zelf contact leggen met de huurder. Zo kan eigenlijk niets meer misgaan.

Is Musjroom betrouwbaar?

Betrouwbaarheid speelt een voorname rol in de bedrijfsvoering van Musjroom. Niet voor niets oordelen de mensen die al gebruik maakten van de diensten van deze aanbieder vrijwel allermaal positief over Musjroom, een overigens nog piepjonge onderneming. Ze roemen de betrouwbaarheid en dat geldt eveneens voor de mensen die een locatie om te overnachten beschikbaar stelden. Omdat de huurder gecontroleerd wordt en er snel contact gelegd kan worden tussen huurder en verhuurder, wordt altijd een betrouwbare deal gemaakt. Over betrouwbaarheid gesproken. Musjroom biedt de huurder en verhuurder eveneens een eenvoudig platform om de betalingen in orde te maken. Zo is meteen alles geregeld.

Klantenservice en klachten

Ook over de klantenservice zijn mensen die al eens te maken hadden met Musjroom getuige de reviews en ervaringen zeer positief. Het kost n ooit moeite om snel in contact te komen met de juiste mensen. Heb je een klacht? Dan kun je die schriftelijk indienen. Je vindt het adres op de website. Je kunt echter ook sneller te werk gaan en gewoon bellen met Musjroom, je kunt een e-mail sturen of je kiest voor de live chat. Musjroom doet er, zo blijkt al eveneens uit de vele beoordelingen, alles aan om de klacht snel te verhelpen.

Wil jij ook beoordelen?

Twijfel je over een bepaalde aanbieder, dan heb je ontzettend veel aan de beoordelingen van mensen die al eens met deze partij zaken deden. Het betreft immers informatie vanuit de praktijk. Op basis van die extra informatie kun je een betere beslissing nemen. In die wetenschap willen we je vriendelijk vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij andere mensen ook een handje helpen als mensen voor lastige keuzes staan.

Reviews over Musjroom
Gerelateerde bedrijven
Zoweg.nl logo
Zoweg.nl
5 beoordelingen
8,4
La Porta Vacanze logo
La Porta Vacanze
2 beoordelingen
10
Heerlijkehuisjes logo
Heerlijkehuisjes
4 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Musjroom

Musjroom is geverifieerd door ons expert team. De webshop Musjroom bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Musjroom lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Musjroom. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Musjroom is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Musjroom te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Musjroom.

Geplaatst op: 20-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooi verblijf

We zijn in een super mooi huis geweest wat er super modern uitzag. We wilde namelijk een keer in Nederland blijven en dit hebben we gedaan en het was hartstikke leuk!

Geplaatst op: 20-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nina V.

8 / 10
3/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Musjroom
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Zoweg.nl logo
Zoweg.nl
5 beoordelingen
8,4
La Porta Vacanze logo
La Porta Vacanze
2 beoordelingen
10
Heerlijkehuisjes logo
Heerlijkehuisjes
4 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Musjroom een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Musjroom. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Musjroom actief?

Musjroom is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Musjroom reviews? Dan kun je naar de website van Musjroom gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie