Muscle Meals logo

Muscle Meals reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Muscle Meals reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1084
Muscle Meals logo
Website
musclemeals.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Muscle Meals

Voor veel mensen is het meest lastige aan een gezonde levensstijl het eten. Elke dag vers en gezond eten bereiden is niet iedereen gegeven. Het kost heel wat tijd en vereist vaak ook behoorlijk wat kennis. Gelukkig zijn er diensten als Muscle Meals die dit voor jou op kunnen lossen met betaalbare en lekkere maaltijdpakketten. Maar is Muscle Meals wel de beste aanbieder hiervan? Wat is de kwaliteit van de maaltijden? Zijn ze echt lekker? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Hoe beoordelen zij de macro’s? Op deze pagina vind je tal van reviews over Muscle Meals. Zo kan jij op basis van de ervaring van anderen een goede inschatting maken van Muscle Meals!

Over Muscle Meals

Muscle Meals is een bedrijf dat exact doet wat de naam je al vertelt: ze maken maaltijden voor wie op zoek is naar spieropbouw, droog trainen of net wilt afvallen. Maaltijden die een goed complement zijn voor een gezonde levensstijl. Het bedrijf zelf is een vrij recent Alkmaarse onderneming die zich tot doel stelt vers bereide, gemakkelijke en voordelige maaltijden aan te bieden aan een breed publiek. Het spreekt voor zich dat de belangrijkste pijlers voor Muscle Meals de kwaliteit van de maaltijden en een uitstekende service is. Je wilt immers niet alleen gezond, maar ook lekker eten. En vanzelfsprekend is het bij dergelijke maaltijden belangrijk dat ze in de beste omstandigheden en zo snel mogelijk bij jou afgeleverd worden. Heb je vragen over één van de producten? Dan kan je altijd de klantenservice contacteren voor advies van specialisten ter zake. Volg je graag de aanbiedingen en nieuwtjes? Dan kan je de Instagram- en Facebookpagina’s van Muscle Meals volgen.

Waarom kiezen voor Muscle Meals?

Bij Muscle Meals vind je een breed assortiment aan maaltijden en pakketten terug voor eender welk doel. De webshop is onderverdeeld in de volgende categorieën: sportmaaltijden, afvallen maaltijden, droog trainen maaltijden, spiermassa maaltijden, sportmaaltijden kip, sportmaaltijden beef, sportmaaltijden vis en sportmaaltijden beef. Daarnaast kan je ook diverse mix-pakketten op de kop tikken. Er zijn sportmaaltijden pakketten, afvallen pakketten, droog trainen pakketten en spiermassa pakketten. Heb je een keuze kunnen maken in het uitgebreid assortiment? Dan worden bestellingen die voor 15 uur besteld worden de volgende dag reeds geleverd. Bovendien worden pakketten verstuurd ingevroren met droogijs en een isolatie zak. Dit betekent dat de maaltijden vlot tot drie dagen bevroren blijven. De bezorgkosten vallen weg vanaf 75 euro en bedragen 4,95 euro per bestelling onder dat bedrag. Wil je toch een bestelling annuleren? Dan kan je dit nog doen tot op het moment dat het pakketje door PostNl meegenomen is. Betalen voor jouw bestelling kan op heel wat verschillende manieren. Zo kan je betalen met iDeal, met bancontact, met Klarna, met een kredietkaart en met PayPal.

Is Muscle Meals betrouwbaar?

Muscle Meals is nog niet zo lang actief in de markt van de sportmaaltijden. Desondanks heeft het bedrijf in die korte tijd wel een uitstekende reputatie opgebouwd wat de betrouwbaarheid betreft. Zo vind je op de home page zelf tal van reviews terug over Muscle Meals. Daarnaast is Muscle Meals ook aangesloten bij het bekende keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Dat houdt in dat het bedrijf voldoet aan heel wat strenge voorwaarden om als betrouwbaar aanzien te worden. Op de website zelf vind je tal van contactgegevens terug en ook het nummer van de Kamer van Koophandel en het btw nummer. Muscle Meals beschikt bovendien over een eigen klantenservice waar je terecht kunt bij vragen en problemen. Ten slotte kan je bij Muscle Meals veilig betalen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving en is de verbinding met de website veilig op basis van het gekende SSL-protocol.

Klantenservice en klachten

Muscle Meals heeft een uitgebreide pagina klantenservice waar je de antwoorden op heel wat mogelijke vragen kunt lezen. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Muscle Meals. Dat kan op vier verschillende manieren. Je kunt een mail sturen, je kunt telefonisch contact opnemen, je kunt via Facebook een berichtje sturen of op Instagram een bericht sturen. Muscle Meals tracht op eender welke vraag altijd binnen de werkdag een antwoord te geven. Is er iets mis gelopen met een bestelling? Dat kan natuurlijk altijd gebeuren maar is best vervelend. In dat geval kan je op alle voorgaande manieren een klacht indienen bij Muscle Meals. Op klachten krijg je ten laatste veertien dagen na het versturen een antwoord terug. Ben je niet tevreden met dit antwoord? Dan staat het je nog vrij om contact op te nemen met de dienst bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens de maaltijden van Muscle Meals? Dan is jouw ervaring met het bedrijf van grote waarde voor wie nog twijfelt over een eerste aankoop. Schrijf een review op deze pagina en beoordeel de kwaliteit van de maaltijden. Zijn ze lekker? Werden ze op tijd geleverd? Verliep die levering aangenaam en professioneel? Heb je enige ervaring met de klantenservice? Zou je in de toekomst opnieuw kopen bij Muscle Meals of toch niet?

Reviews over Muscle Meals

Gerelateerde bedrijven

Disposables.bio logo
Disposables.bio
2 beoordelingen
9
Power Supplements logo
Power Supplements
2 beoordelingen
9
Glucosamine logo
Glucosamine
2 beoordelingen
9,5
8,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Muscle Meals

Muscle Meals is geverifieerd door ons expert team. De webshop Muscle Meals bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Muscle Meals lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Muscle Meals. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van musclemeals.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van musclemeals.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Muscle Meals.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede meals maar klantenservice waardeloos

Nu 4x bestelling geplaatst bij Muscle Meals van 16 meals per keer. De meals zijn smaakvol en aangepast aan het sportdoel wat je nastreeft.

Ondanks wat Muscle Meals beloofd op de website, worden de levertijden niet gehaald. Als klant krijg je daar geen bericht van en moet je dat zelf maar ervaren. De klantenservice is daar niet op aanspreekbaar.

Nog erger is de laatste bestelling waar 16 verkeerde meals werden geleverd. Na telefonisch contact, 3 mails, contact via Instagram, na 4 werkdagen geen enkele reactie ontvangen van de klantenservice. Geen excuses, geen mail, geen meals.

Ik raad Muscle Meals niet aan.

Geplaatst op: 05-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sander V.

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een aanrader

Het bestellen gaat super makkelijk en het is ook makkelijk te bereiden. Het is een stuk gezonder en lekkerder dan in de supermarkt. Er is veel keuze en dus ook veel variatie in het eten. Ik zou al bijna niet meer zonder kunnen.

Geplaatst op: 24-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lars R.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Muscle Meals


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Disposables.bio logo
Disposables.bio
2 beoordelingen
9
Power Supplements logo
Power Supplements
2 beoordelingen
9
Glucosamine logo
Glucosamine
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Muscle Meals een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Muscle Meals. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Muscle Meals actief?

Muscle Meals is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) afvallen , maaltijdboxen en vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Muscle Meals reviews? Dan kun je naar de website van Muscle Meals gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie