MrMarketplace logo

MrMarketplace reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
MrMarketplace reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over mrmarketplace.com

Ons team van experts heeft MrMarketplace geverifieerd op een aantal punten. De webshop van MrMarketplace bestaat al sinds 2019 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. MrMarketplace is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

MrMarketplace is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van mrmarketplace.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van MrMarketplace.

Geplaatst op: 14-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke producten

Ik had hier een aantal producten besteld en ik ben er erg tevreden mee. De levering van mijn bestelling was erg snel en alles was netjes en stevig in gepakt. Erg goede ervaring gehad met deze website!

Geplaatst op: 10-07-2021
Geschreven door: Eline S.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over MrMarketplace


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Online.nl logo
Online.nl
27 beoordelingen
5,5
Verzekeruzelf.nl logo
Verzekeruzelf.nl
3 beoordelingen
8,7
123Autoparts.nl logo
123Autoparts.nl
3 beoordelingen
6,7

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MrMarketplace een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over MrMarketplace. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MrMarketplace actief?

MrMarketplace is vooral actief in de categorie lederwaren en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) modeaccessoires , schoenenwinkels , elektronica , speelgoed , sport & fitness , verzorging & gezondheid , warenhuizen , huishouden en koken & tafelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de MrMarketplace reviews? Dan kun je naar de website van MrMarketplace gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie