MPB-EN logo

MPB-EN reviews, ervaringen en beoordelingen

MPB-EN reviews, ervaringen en beoordelingen
3053
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over MPB-EN

Het bedrijf MPB-EN is geverifieerd door ons. De webshop MPB-EN is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. MPB-EN is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. MPB-EN maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

MPB-EN is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van MPB-EN te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van MPB-EN.

Geplaatst op: 03-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Professioneel spul

Ik heb hier een aantal spullen voor mijn camera besteld en aangezien het van zo'n hoge kwaliteit is ben ik ook bereid om er meer voor te betalen. Ze leveren ook erg snel en ziet er goed uit!

Geplaatst op: 15-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tessa W.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over MPB-EN
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Curve logo
Curve
2 beoordelingen
8,5
Koeka logo
Koeka
2 beoordelingen
9,5
Actieabonnement logo
Actieabonnement
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MPB-EN een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over MPB-EN. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MPB-EN actief?

MPB-EN is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de MPB-EN reviews? Dan kun je naar de website van MPB-EN gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie