Mijnidealekussen.nl logo

Mijnidealekussen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Mijnidealekussen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2593
Mijnidealekussen.nl logo
Website
mijnidealekussen.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Mijnidealekussen.nl

Net als een matras speelt een hoofdkussen een grote rol als je van een perfecte nachtrust wilt genieten. Je kunt op Mijnidealekussen.nl het voor jou perfecte kussen vinden. Om zeker te weten of deze specialist ook iets voor jou is, hebben we de beoordelingen van mensen die er al eens een kussen kochten voor jou samengevat. Aan de hand daarvan kun je zelf beslissen of jij jouw hoofdkussen ook koopt bij Mijnidealekussen.nl.

Over Mijnidealekussen.nl

Mijnidealekussen.nl is een onderdeel van Socratex en bestaat vanaf 2014. Het richt zich op de verkoop van bedtextiel en beddengoed aan zowel detailhandel als de particulier. Socratex is de exclusieve dealer voor Nederland van Fossflakes, een uniek, Deens merk. Bij Mijnidealekussen.nl koop je altijd een perfect hoofdkussen, ongeacht of je nou een zij-, buik- of rugslaper bent. De kussens bieden steeds perfecte ondersteuning, of je nou wilt slapen of gewoon even wilt rusten.

Waarom kiezen voor Mijnidealekussen.nl

Iedereen die bekend is met Mijnidealekussen.nl is gevallen voor het enorme aanbod. Want behalve perfecte hoofdkussens, koop je er ook alleen de beste zijslaapkussens, medische kussens, dekbedden, toppers, hoeslaken en moltons en tal van accessoires. Mijnidealekussen.nl biedt ongeacht de slaaphouding altijd de best ondersteunende producten. De producten zijn ontwikkeld om het lichaam steeds op de beste wijze te ondersteunen als je slaapt of rust. Niets voor niets doen steeds meer zwangere of pas bevallen vrouwen zaken met deze specialist. Juist dan hebben zij namelijk baat bij kussens die perfecte ondersteuning bieden immers. Ook voor baby’s en kinderen biedt Mijnidealekussen.nl altijd de beste oplossing.

Is Mijnidealekussen.nl betrouwbaar?

Uit de reviews en ervaringen van mensen die slapen op een kussen van Mijnidealekussen.nl wordt duidelijk dat de specialist in hoofdkussens echt betrouwbaar is. Die beoordelingen worden bekrachtigd door het Webwinkel Keurmerk. Daarmee staat Mijnidealekussen.nl voor een bedrijf dat zich houdt aan alle geldende regels en dus betrouwbaar is. De specialist in hoofdkussens vertrouwt de klant, zo blijkt wel uit de mogelijkheden die er zijn om de producten veilig en achteraf te betalen. Kies je voor Mijnidealekussen.nl, dan kies je dus voor een zeer betrouwbare partner.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk kun je een keer een klacht hebben over een product of dienst van Mijnidealekussen.nl. In dat geval kun je eenvoudig contact leggen met deze aanbieder. Voor je belt of een e-mail stuurt, is het echter verstandig om eerst eens naar de veel gestelde vragen op de website te kijken. Daar vind je heel erg veel extra informatie. Vaak is het dan al niet meer noodzakelijk om een vraag te stellen of een klacht in te dienen. Uiteraard is de specialist ook actief op Facebook en Instagram. Ook via die kanalen zou je dus contact kunnen zoeken. Tip; neem een abonnement op de gratis nieuwsbrief. Zo blijf je steeds op de hoogte.

Wil jij ook beoordelen?

Twijfelde je? Dan ben je door de reviews en ervaringen van mensen die al slapen op een kussen van deze specialist vast en zeker nu wel overtuigd geraakt. Zo zie je maar hoeveel toegevoegde waarde de beoordelingen kunnen hebben. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo help jij voortaan ook mensen als ze iets te kiezen hebben.

Reviews over Mijnidealekussen.nl

Gerelateerde bedrijven

Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9,5
Loberon logo
Loberon
20 beoordelingen
3,4
Yumeko logo
Yumeko
4 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Mijnidealekussen.nl

Het bedrijf Mijnidealekussen.nl is geverifieerd door ons. De webshop mijnidealekussen.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Mijnidealekussen.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Mijnidealekussen.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Mijnidealekussen.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van mijnidealekussen.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Mijnidealekussen.nl.

Geplaatst op: 04-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede klantenservice

Er is geweldig geantwoord op mijn vragen over de kussens. Het bestelproces ging vlekkenloos en was erg duidelijk. De bestelling was tijdig geleverd en kwam goed aan. Ze waren ook altijd erg vriendelijk en antwoorde heel snel via mail.

Geplaatst op: 18-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Justin B.

9 / 10
5/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Mijnidealekussen.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9,5
Loberon logo
Loberon
20 beoordelingen
3,4
Yumeko logo
Yumeko
4 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mijnidealekussen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Mijnidealekussen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mijnidealekussen.nl actief?

Mijnidealekussen.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Mijnidealekussen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Mijnidealekussen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie