meJane.com logo

meJane.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

meJane.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2709
meJane.com logo
Website
meJane.com
Categorie
Overige

Reviews en Ervaringen meJane.com

Een filmpje pakken, maar niet naar de bios kunnen? Dan wil je vast een leuk alternatief. Waar vind je de mooiste films, die nog behoorlijk nieuw zijn, en die je gewoon thuis kunt bekijken? Op je zoektocht ben je blijkbaar op meJane.com gestuit. Anders was je immers niet hier. MeJane laat je thuis genieten van films die nog maar nét uit de bioscoop verdwenen zijn. Klinkt goed, nietwaar? Dat dacht jij vast ook. Maar wat is meJane nu precies? Hoe werkt het en voldoet het aan de verwachtingen? Je bent dus op zoek naar reviews van anderen. Je wilt leren van hun ervaringen en zo kunnen beslissen of je wel of niet via meJane films gaat bekijken. Nou, dat kan! Lees hier meer over meJane in het algemeen en de beoordeling van anderen in het bijzonder! En als je dan besluit klant te worden, kom je dan een keer terug om ook jouw recensie hier op te schrijven?

Over meJane.com

MeJane.com geeft jou de mogelijkheid om overal, waar je maar wilt, films te kunnen bekijken die nog maar net niet meer in de bioscoop draaien. Gewoon nieuwe films dus eigenlijk. De voorwaarden hierbij zijn heel eenvoudig en lekker goedkoop, want je zit nergens aan vast.

Waarom kiezen voor meJane.com

Een groot voordeel van meJane.com is dat je gewoon per film betaalt. Je zit dus niet meteen vast aan één of ander abonnement. Zin in een film? Dan betaal je gewoon enkel en alleen voor die film! En deze film kan je overal bekijken. Op je mobiel, je smart tv, laptop of pc. Lekker handig dus. En betalen doe je gewoon op de normale, veilige manieren, zoals met creditcard of iDEAL. Ook leuk om een film cadeau te geven aan iemand. Je kunt namelijk een giftcard kopen! Je huurt de film voor een bepaalde periode, dus je hoeft de film ook niet meteen in 1 keer te kijken. En het ruime assortiment is vanzelfsprekend ook een groot pluspunt.

Is meJane.com betrouwbaar?

Je betaalt op de veilige manieren via creditcard en iDEAL. Je kunt op de site zien welke apparaten gebruikt kunnen worden om een film te kijken via meJane. Daarnaast kan je ook via de site een systeemcheck doen. Dus daar zou het niet aan moeten liggen. En dat je zo minder risico loopt op een bestelling waar je niets aan hebt, maakt het meteen een stuk betrouwbaarder. Dat je niet aan een abonnement vastzit, is ook wel zo fijn.

Klantenservice en klachten

Via ”˜vraag en antwoord’ en bijvoorbeeld de systeemcheck kan je zelf al veel doen om te voorkomen dat meJane niet werkt bij jou. Zijn er toch nog vragen dan is de klantenservice via het contactformulier te bereiken. MeJane wil dat alles goed verloopt en ze doen dan ook hun best om binnen een dag te reageren.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al genoten van een film bij meJAne.com? Of wilde je dit maar waren er problemen? Vertel het ons! Schrijf een beoordeling en leg daarin uit waarom je wel of niet tevreden bent over meJAne.com. Dit hoeft niet alleen maar te gaan over de weergave van de films, maar je kunt ook aan andere dingen denken. Zo kan je vertellen hoe de klantenservice werkte, mocht je deze mensen nodig gehad hebben. Of hoe verliep de bestelling? Had je een giftcard, werkte dit ook? Wat vind je van de keuze aan films? Alles wat met meJAne te maken heeft kan je verwerken in je review. Alvast bedankt voor je moeite!

Gerelateerde bedrijven

Red Letter Days logo
Red Letter Days
2 beoordelingen
9
Senioren tablet logo
Senioren tablet
1 beoordeling
10
Siteklik logo
Siteklik
1 beoordeling
10
8,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met meJane.com

meJane.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop meJane.com bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is meJane.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via meJane.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van meJane.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van meJane.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Op tijd maar verpakking kapot

Het pakket is op tijd geleverd, maar de verpakking is kapot. Het is een kado maar zo kan ik het natuurlijk niet geven. Erg slordig.

Geplaatst op: 22-09-2022
Laatst bewerkt op: 22-09-2022
Geschreven door: Anneke P.

6 / 10
4/5 4/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Werkt goed

Ik had er van te voren nog nooit van gehoord maar een vriendin gebruikte dit al een tijdje en heeft me dit aangeraden. Er komen vaak nieuwe films op en meestal nog sneller dan op vergelijkbaren filmsites.

Geplaatst op: 27-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Silke F.

9 / 10
3/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over meJane.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Red Letter Days logo
Red Letter Days
2 beoordelingen
9
Senioren tablet logo
Senioren tablet
1 beoordeling
10
Siteklik logo
Siteklik
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is meJane.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over meJane.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is meJane.com actief?

meJane.com is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de meJane.com reviews? Dan kun je naar de website van meJane.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie