MediaSchool logo

MediaSchool reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

MediaSchool reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over MediaSchool

Het bedrijf MediaSchool is geverifieerd door ons. De webshop MediaSchool is al sinds 2011 een betrouwbare partij om te bestellen. MediaSchool is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. MediaSchool maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van MediaSchool is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van MediaSchool. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van MediaSchool.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Cursus goed bevallen

Ik heb de cursus Grafische vormgever gevolgd die me enorm zijn bevallen. Paul die ls geeft in de omgeving van Aalst was een docent die zijn kennis deskundig kon delen. Ook was het fijn dat hij mijn vragen tijden maar ook buiten de lessen goed kon beantwoorden.

Geplaatst op: 22-04-2021
Laatst bewerkt op: 22-05-2021
Geschreven door: Lotte V.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over MediaSchool


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

LOI logo
LOI
5 beoordelingen
3,6
Ekhart Yoga logo
Ekhart Yoga
2 beoordelingen
10
Examencentrum logo
Examencentrum
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MediaSchool een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over MediaSchool. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MediaSchool actief?

MediaSchool is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cursussen en trainingen en lessen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de MediaSchool reviews? Dan kun je naar de website van MediaSchool gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie