MediaSchool logo

MediaSchool reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
MediaSchool reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
520
MediaSchool logo
Website
mediaschool.be
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen MediaSchool

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende opleiding zodat je straks in de media kunt werken? Bij MediaSchool ben je aan het juiste adres. Hier vind je tal van interessante opleidingen, zodat jij er klaar voor bent om na afloop de carrière van je dromen na te jagen. MediaSchool heeft hoge slagingspercentages. Aan het eind van de opleiding leg je een examen af en behaal je jouw diploma. Mocht je niet direct de eerste keer slagen, kun je kosteloos zoveel herexamens afleggen als je wil. Wil je graag meer weten over de beoordelingen van de cursussen die je bij MediaSchool kunt volgen? Wij hebben de reviews van MediaSchool voor je op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn voordat jij besluit om je in te schrijven. Maar wacht niet te lang, want de cursussen zijn snel volgeboekt.

Over MediaSchool

De MediaSchool is experts in media. Of je nu op zoek bent naar een baan voor of achter de schermen, met een opleiding van MediaSchool leer jij alles wat je moet weten. De opleider heeft als doel om jou op een snelle en praktische manier een professie te leren. Na je opleiding kun je dan zelf aan de slag in deze uitdagende sector, zowel in loondienst of als zelfstandig ondernemer. MediaSchool maakt deel uit van een internationale opleidingsgroep die zowel thuisstudies als klassikale opleidingen aanbiedt in verschillende Europese landen. De missie van MediaSchool is een betrouwbare partner zijn voor een ieder die zich persoonlijk wil ontwikkelen en op zoek is naar uitdaging in hun professionele carrière. De school staat voor een toegankelijke, doelgerichte aanpak en garandeert een waardevol diploma.

Waarom kiezen voor MediaSchool

Om jouw professionele groei optimaal te faciliteren organiseert De Mediaschool meer dan 350 kwaliteitsvolle en praktijkgerichte cursussen. Dit doet de onderwijsinstelling samen met het Centrum voor Avondonderwijs. Er wordt gewerkt met ervaren docenten die jou voorzien van up-to-date cursussen en leermethoden. Deze docenten hebben zelf jaren ervaring in hun vakgebied, zodat jij echt praktische handvaten krijgt die je in de praktijk nodig hebt om aan de slag te kunnen in jouw gewenste sector. Zo krijg jij de kans om meteen na afronding van jouw opleiding door te stromen naar een professionele carrière.

Is MediaSchool betrouwbaar?

Voor elke opleiding kun je een gratis hoofdstuk downloaden. Het valt aan te raden om hier gebruik van te maken, want hierdoor krijg je een goed beeld van wat je kan verwachten. Zo kies jij voor de cursus die het beste aansluit bij jouw ambities. Een andere uitstekende manier om er achter te komen of een bepaalde cursus wat voor jou is, is door de ervaringen van andere cursisten te lezen. Deze hebben we op deze pagina voor je op een rij gezet. MediaSchool heeft diverse certificaten, waardoor jij weet dat deze onderwijsinstelling kwaliteit biedt. MediaSchool is onder andere geregistreerd in het CRKBO, gecertificeerd volgens ISO 9001:2015 en biedt vrijstellingen vanuit het Centrum Voor Beroepskwalificatie.

Klantenservice en klachten

Bij de veelgestelde vragen vind je een hoop handige informatie. Zo lees je onder andere meer over de achtergrond van MediaSchool, kom je te weten hoe je voor jouw opleiding kunt betalen en lees je alles over de startdata van de cursussen. Wanneer je meer vragen hebt kun je ook contact opnemen met een medewerker van MediaSchool. Je dient eerst een persoonlijk account aan te maken.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een opleiding gevolgd via de MediaSchool? Wat vond je van de kwaliteit van de leraren en de inhoud van de cursus? Heb je gemakkelijk een baan kunnen vinden na het afronden van de opleiding? Zou je anderen aanraden om een cursus te volgen bij MediaSchool? Door jouw ervaring met MediaSchool te delen help je andere studenten bij het maken van hun keuze.

Reviews over MediaSchool
Gerelateerde bedrijven
Computrain logo
Computrain
1 beoordeling
10
Skillstown Connect logo
Skillstown Connect
1 beoordeling
10
60PlusPlaza.nl logo
60PlusPlaza.nl
0 beoordelingen
10
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over MediaSchool

Het bedrijf MediaSchool is geverifieerd door ons. De webshop mediaschool.be is al sinds 2011 een betrouwbare partij om te bestellen. MediaSchool is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. MediaSchool maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van mediaschool.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van mediaschool.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van MediaSchool.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Cursus goed bevallen

Ik heb de cursus Grafische vormgever gevolgd die me enorm zijn bevallen. Paul die ls geeft in de omgeving van Aalst was een docent die zijn kennis deskundig kon delen. Ook was het fijn dat hij mijn vragen tijden maar ook buiten de lessen goed kon beantwoorden.

Geplaatst op: 22-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lotte V.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over MediaSchool
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Computrain logo
Computrain
1 beoordeling
10
Skillstown Connect logo
Skillstown Connect
1 beoordeling
10
60PlusPlaza.nl logo
60PlusPlaza.nl
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MediaSchool een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over MediaSchool. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MediaSchool actief?

MediaSchool is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cursussen en trainingen en lessen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de MediaSchool reviews? Dan kun je naar de website van MediaSchool gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie