Max Wonen logo

Max Wonen reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Max Wonen reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1163
Max Wonen logo
Website
maxwonen.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Max Wonen

Als jij plannen hebt om je huis opnieuw in te richten, dan kun je dat prima doen bij Maxwonen.nl. Omdat je echter zekerheid wilt dat je je gespaarde geld goed wilt besteden, hebben wij de reviews en ervaringen die mensen over Maxwonen.nl hebben gemaakt voor je samengevat. Zo weet je op basis van hun beoordelingen of het verstandig is zaken met deze aanbieder te doen. En dat geeft je toch net even wat meer zekerheid.

Over Max Wonen

Max Wonen maakt het je gemakkelijk. Het biedt sinds jaar en dag een gezellige showroom in het Drentse Havelte maar ook een uitgebreide webshop om vanuit de luie stoel meubels bij deze aanbieder te kopen. Maxwonen.nl werkt met een klein team van ervaren medewerkers die stuk voor stuk een groot gevoel voor styling hebben. Behalve de mooiste producten staat Max Wonen voor het beste advies en tips. Bij Maxwonen.nl krijg je nog persoonlijke aandacht.

Waarom kiezen voor Maxwonen.nl

Het is niet verrassend dat zoveel mensen kiezen voor het aanbod van Maxwonen.nl. Het biedt simpelweg prachtige meubels en staat vooral bekend om de landelijke meubels, mangohouten meubels, industriële meubels en meubels in de vintage stijl. De aanbieder voert bekende merken als Tower Living, Eleonora, Chill Line, By-Boo, Urban Sofa en Hoomline. Maxwonen.nl is een woonwinkel waar je een uitgebreid aanbod vindt van tafels, stoelen, kasten, banken, verlichting, decoratie en woonservies. Van eettafels en salontafels tot eetkamerstoelen en dressoirs; Max Wonen heeft het allemaal. Met decoratie inde vorm van kapstokken, wandplanken, wandrekken en vloerkleden maak jij je nieuwe interieur helemaal af. Nog een reden waarom zoveel mensen kiezen voor juist deze woonwinkel is dat je er altijd uitstekend geholpen wordt en er aandacht en tijd voor je is.

Is Max Wonen betrouwbaar?

Getuige de ervaringen die andere mensen met deze woonwinkel hebben, kun je ervan uitgaan dat je te maken hebt met een zeer betrouwbare partner. Dat blijkt zeker uit het heel hoge rapportcijfer dat klanten aan Maxwonen.nl geven, want dat cijfer is een 9.6. Ga er maar aan staan. Slechts zelden wordt een dergelijk hoog rapportcijfer gegeven en dus zegt dat in dit geval heel erg veel. Daarbij wordt opvallend vaak genoemd dat het zowel online als in de woonwinkel in Havelte zelf prima zaken doen is.

Klantenservice en klachten

Maxwonen.nl heeft de zaken meer dan goed voor elkaar en biedt een zeer uitgebreide website. Er is een speciaal contactformulier op deze website te vinden waar je klachten door kunt geven. Verder vind je het antwoord op veel gestelde vragen op de website en kun je prima contact zoeken met de onderneming via e-mail en telefonisch. Daardoor kan de werkwijze van Maxwonen.nl beslist als zeer transparant beschouwd worden.

Wil jij ook beoordelen?

Jij hebt hier alles kunnen lezen over Max Wonen. Dat heb je kunnen doen met dank aan het feit dat andere mensen de moeite hebben genomen om een beoordeling over deze aanbieder te maken. Als jij voortaan ook andere mensen van dienst wilt zijn en echt wil helpen om de goede keuzes te maken, laat dan voortaan ook een beoordeling achter. Mensen zijn je er bijzonder erkentelijk voor.

Reviews over Max Wonen
Gerelateerde bedrijven
Bestecanvas logo
Bestecanvas
25 beoordelingen
4,4
DecoAction logo
DecoAction
2 beoordelingen
8,5
Gewoonstijl logo
Gewoonstijl
3 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Max Wonen

Het bedrijf Max Wonen is geverifieerd door ons. De webshop maxwonen.nl is al sinds 2011 een betrouwbare partij om te bestellen. Max Wonen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Max Wonen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Max Wonen is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van maxwonen.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Max Wonen.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie lamp

Ik heb hier een prachtige lamp besteld en deze was netjes de volgende dag al geleverd. De lamp staat erg mooi in mijn woonkamer en ik ben erg blij met de service van de website!

Geplaatst op: 16-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Melanie A.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Max Wonen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bestecanvas logo
Bestecanvas
25 beoordelingen
4,4
DecoAction logo
DecoAction
2 beoordelingen
8,5
Gewoonstijl logo
Gewoonstijl
3 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Max Wonen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Max Wonen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Max Wonen actief?

Max Wonen is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels , verlichting en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Max Wonen reviews? Dan kun je naar de website van Max Wonen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie