HorecaVoordeelshop logo

HorecaVoordeelshop reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
HorecaVoordeelshop reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1728
HorecaVoordeelshop logo
Website
horecavoordeelshop.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen HorecaVoordeelshop

Heb jij je eigen horecazaak en vraag jij je af waar je het best je horecatoebehoren kan kopen? Bekijk dan eens HerecaVoordeelshop. Deze webwinkel heeft namelijk ontzettend veel artikelen van de hoogste kwaliteit. Alles wat je nodig hebt om op te kunnen starten vind je er dus terug. Voordat je koopt bij HorecaVoordeelshop is het echter verstandig om bij ons de beoordelingen van klanten te bekijken!

Over HorecaVoordeelshop

HorecaVoordeelshop is marktleider in horeca presentatiemiddelen en horeca apparatuur. Volgens 98% van de klanten behoort het bedrijf zelfs in de top 3 van Nederlands best presterende online groothandel. In het assortiment vind je dan ook enkel kwalitatieve apparatuur terug van A-merken. Door de grote inkoop, kan het je bovendien steeds een scherpe prijs garanderen.

HorecaVoordeelshop heeft tevens een uitstekende klantenservice. De meeste producten worden de volgende dag in huis geleverd, als je ze voor 12:00 uur bestelt. Alle apparatuur kan bovendien op de gewenste locatie geïnstalleerd worden, dankzij de eigen installateurs van het bedrijf en de eenvoudige kant-en-klare installatiepakketten. Boven de 250 euro aan aankopen, krijg je de bezorging ook volledig gratis en dat is altijd mooi meegenomen!

Waarom kiezen voor HorecaVoordeelshop

In het geval dat je een eigen horecazaak hebt, is HorecaVoordeelshop dé plek bij uitstek om je apparatuur aan te schaffen. Je kan er namelijk kiezen uit een groot assortiment en alles in één keer kopen om het jezelf makkelijk te maken. Naast toestellen vind je er keukengerei en nog allerlei andere horecatoebehoren. Dus je vindt er ongetwijfeld alles terug dat je in je zaak nodig hebt.

Door te kopen bij deze webshop ben je bovendien zeker van kwaliteit, want je vindt er de beste A-merken. Dit is erg belangrijk wanneer het gaat over artikelen voor je zaak. Over de installatie van de toestellen hoef jij je ook geen zorgen te maken, want het bedrijf heeft monteurs ter beschikking en maakt het je zo heel wat eenvoudiger!

Is HorecaVoordeelshop betrouwbaar?

Twijfelen is niet nodig bij HorecaVoordeelshop, want deze webwinkel is betrouwbaar. Dat merk je niet alleen aan de honderden positieve beoordelingen en de algemene score van 9.1 op 10, maar ook aan de bedrijfsgegevens die je netjes onderaan de webpagina terugvindt.

Daarnaast kan je op de site via allerlei betrouwbare manieren betalen, waaronder Visa, iDeal en PayPal. Zoals je ziet zijn er genoeg indicatoren die erop wijzen dat je op deze webshop kan vertrouwen!

Klantenservice en klachten

In het geval van klachten of twijfels bij eerdere ervaringen die je hebt opgedaan bij HorecaVoordeelshop, kan je hen bereiken op het telefoonnummer. Het is daarnaast mogelijk om een e-mail te sturen.

Als je met een vraag zit, kan je bovendien terecht bij de 'Veel gestelde vragen' afdeling. Neem daar zeker eens een kijkje, want het helpt je heel wat voorruit. Er is tevens een aparte afdeling waar je met je klachten terechtkan.

Wil jij ook beoordelen?

Aarzel niet om je eigen ervaringen met deze webshop te delen op onze site. Op die manier help je anderen met het maken van de juiste beslissing. Een review achterlaten duurt bovendien helemaal niet lang, maar het maakt wel een groot verschil!

Reviews over HorecaVoordeelshop

Gerelateerde bedrijven

Dutch Home Label logo
Dutch Home Label
2 beoordelingen
9
Shabbies Amsterdam logo
Shabbies Amsterdam
2 beoordelingen
8,5
Valk Store logo
Valk Store
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met HorecaVoordeelshop

Het bedrijf HorecaVoordeelshop is geverifieerd door ons. De webshop horecavoordeelshop.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. HorecaVoordeelshop is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. HorecaVoordeelshop maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

HorecaVoordeelshop is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van horecavoordeelshop.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Perfect

Ik ben erg tevreden met mijn bestelde product, goed advies gekregen

Geplaatst op: 14-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hannah

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Professional personeel

Erg fijne webshop en het personeel van deze winkel weten echt waar ze het over hebben en ze kennen de producten van binnen en van buiten. Erg fijn advies gekregen.

Geplaatst op: 02-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kiki V.

7 / 10
4/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over HorecaVoordeelshop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Dutch Home Label logo
Dutch Home Label
2 beoordelingen
9
Shabbies Amsterdam logo
Shabbies Amsterdam
2 beoordelingen
8,5
Valk Store logo
Valk Store
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is HorecaVoordeelshop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over HorecaVoordeelshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is HorecaVoordeelshop actief?

HorecaVoordeelshop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de HorecaVoordeelshop reviews? Dan kun je naar de website van HorecaVoordeelshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie