Mastermatras logo

Mastermatras reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Mastermatras reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2825
Mastermatras logo
Website
Mastermatras
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Mastermatras

Een goed matras is de basis voor een goede nachtrust. Een goed matras is voor iedereen anders en daarom is er Mastermatras. Hier kunnen klanten zelf het perfecte matras selecteren. Je leest hier meer over deze unieke optie en Mastermatras zelf. Ook lees je wat klanten vinden van de matrassen van Mastermatras. Je kunt hun ervaringen lezen in de door hun geschreven reviews over Mastermatras.

Over Mastermatras

Mastermatras is een uniek concept voor matrassen. Het is niet zoveel een keuze tussen een hard of zacht matras, het een een matras op maat. Je hoeft niet eindeloos te zoeken in een aanbod aan matrassen, maar kunt bij Mastermatras een persoonlijke test invullen. Aan de hand van de uitkomsten heb je een matras dat voldoet aan al jouw wensen en behoeftes voor ondersteuning. Geen gedoe met proefslapen, maar in één keer een goed matras.

Mastermatras verovert de markt met dit unieke concept. Ze hebben de productie in eigen hand en kunnen altijd helpen bij veranderingen qua behoefte van het matras. Door jarenlange ervaring, expertise en de nieuwste technologieën, kun je bij Mastermatras altijd het beste matras voor jou vinden.

Waarom kiezen voor Mastermatras

Natuurlijk is de keuze voor Mastermatras al gauw gemaakt, omdat je hier altijd slaagt voor een goed matras. Er wordt gekeken naar jouw behoeftes en zo kan er een perfect matras worden ontwikkeld voor jou. Waar concurrenten stunten met 100 dagen proefslapen of een verzekering van een fijn matras voor 20 jaar, doet Mastermatras hier niet aan. De matrassen zijn altijd goed en wanneer extra ondersteuning nodig is of het matras minder stevig moet zijn, komt Mastermatras dit gewoon nog aanpassen. Zo groeit het matras met je mee.

Mastermatras maakt gebruik van bewezen technologieën en kan zo altijd een perfect matras creëren. Daarnaast zijn deze matrassen ontzettend hygiënisch en hoef je je nooit meer zorgen te maken over het omdraaien en keren van het matras. Dit matras blijft niet alleen in vorm, ook blijft het fris.

De bezorging van de matrassen heeft Mastermatras in eigen hand. Door geen gebruik te maken van derden voor de verzending, is de levering niet alleen altijd snel maar ook nog eens veilig. Je wordt door Mastermatras op de hoogte gehouden van de verzending en weet zo precies wanneer je jouw matras kunt verwachten. De levering is veelal gratis.

Is Mastermatras betrouwbaar?

Mastermatras is niet alleen vanwege de matrassen zo populair, ook omdat het een veilige en betrouwbare webshop is. Ze hebben veel in eigen hand, denk aan de productie, onderhoud en levering. Dit maakt ze betrouwbaar en zorgt ervoor dat ze hun afspraken eenvoudig kunnen nakomen.

Het betalen gaat bij Mastermatras ook altijd snel, eenvoudig en veilig. De klant kan kiezen uit een directe betaling online, een betaling in termijnen of een betaling bij levering. Zo kun je bij levering veilig betalen met PIN, online veilig met Ideal of creditcard en kun je veilige afbouwtraject starten wanneer je in termijnen wilt betalen.

Klantenservice en klachten

Heb je nog vragen over de theorie achter de matrassen of heb je specifieke gezondheidsklachten die belangrijk zijn om vooraf te melden? Je kunt de klantenservice altijd bereiken voor vragen, hulp en advies. De klantenservice bestaat uit een team die je snel kunt bereiken. Je kunt bellen, mailen of gebruik maken van de live-chat functie op de website. Zo krijg je altijd snel antwoord op jouw vragen.

Mastermatras biedt jarenlange service. Mocht er iets mis zijn met het matras of mocht je het matras aangepast willen hebben? Dan kun je gewoon Mastermatras contacteren en ze komen bij je langs. Heb je een klacht of kritiek? Laat hen dit ook tijdig weten, zodat zij dit voor jou kunnen oplossen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een matras van Mastermatras op bed liggen en al wat ervaring met het matras en de service van Mastermatras? Je kunt nieuwe klanten helpen door een review achter te laten over jouw ervaringen met het matras en de webshop. Wat vind jij van het matras en ligt het beter dan jouw oude matras? Zou je Mastermatras aanbevelen aan nieuwe klanten en hoe was het contact met de klantenservice? Je kunt al jouw ervaringen delen en een persoonlijke beoordeling over Mastermatras hieronder achterlaten.

Reviews over Mastermatras

Gerelateerde bedrijven

Budget Home Store logo
Budget Home Store
5 beoordelingen
7,8
Dekoria logo
Dekoria
2 beoordelingen
8,5
Ligwijzer.nl logo
Ligwijzer.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Mastermatras

Het bedrijf Mastermatras is geverifieerd door ons. De webshop Mastermatras is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Mastermatras is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Mastermatras maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Mastermatras is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Mastermatras te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Mastermatras.

Geplaatst op: 28-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top product

Wat een topproduct zeg. We slapen er beide heerlijk op. Het verschil viel meteen te merken na de eerste dag dat hij erop lag. We zijn nog nooit zo enthousiast geweest over een matras. Voor ons is het ideaal aangezien er veel flexibiliteit is in de indeling. Ze geven ook erg goed advies!

Geplaatst op: 29-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Femke V.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Mastermatras


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Budget Home Store logo
Budget Home Store
5 beoordelingen
7,8
Dekoria logo
Dekoria
2 beoordelingen
8,5
Ligwijzer.nl logo
Ligwijzer.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mastermatras een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Mastermatras. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mastermatras actief?

Mastermatras is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Mastermatras reviews? Dan kun je naar de website van Mastermatras gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie