Maple Branded logo

Maple Branded reviews, ervaringen en beoordelingen

Maple Branded reviews, ervaringen en beoordelingen
2923
Maple Branded logo
Website
Maple Branded
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Maple Branded

Het team van Maple Branded haalt de inspiratie uit de indrukwekkende natuur van Canada. Het merk vond haar oorsprong in de jaren negentig en het team bestaat uit Europese burgers met Nederlandse en Canadese roots. Vandaag de dag heb je keuze uit een erg stijlvolle collectie met tal van fijne musthaves voor in je garderobe. Het beste van allemaal? Op deze pagina lees je ook nog eens alles over dit bedrijf en je leest diverse reviews die klanten over dit bedrijf hebben geschreven.

Over Maple Branded

Nina Willems, Dennis Gosselin en Jim Plaum zijn de oprichters van het merk. In het najaar van 2020 besloot het team om op avontuur te gaan in de Nederlandse natuur. In de Nederlandse natuur vond dit team een blad dat precies op het Maple Leaf leek. Hierdoor werd er een exemplaar ontworpen dat vervolgens het logo van Maple Branded werd. Dit logo zie je regelmatig terug in de kledingstukken, zoals een logo op de borst.

Waarom kiezen voor Maple Branded

Vandaag de dag is Maple Branded bekend als een internationaal lifestyle merk. Je hebt in de webshop de keuze uit een erg mooie collectie voor zowel heren, voor dames en voor kids. Het merk haalt zijn inspiratie uit jonge, sportieve en ambitieuze consumenten en het Nederlandse merk brengt op regelmatige basis een compleet assortiment high-end items designs uit. Uiteraard staat Canada als grootste inspiratiebron altijd centraal binnen iedere collectie. Je hebt in de webshop van Maple Branded de keuze uit zachte kleding in een natuurlijk design en van en uitstekende kwaliteit. Dit betekent dat je altijd Canada in elk kledingstuk met je meedraagt.

Is Maple Branded betrouwbaar?

Een bestelling plaatsen in de webshop van Maple Branded gaat altijd erg eenvoudig en snel. Naast dat je kunt vertrouwen op een erg snelle levertijd, ben je ook altijd zeker van een kledinglijn waar respect voor het milieu altijd het uitgangspunt vormt. Dit betekent dat er tijdens de productie van iedere collectie enkel gebruik wordt gemaakt van natuurlijk katoen. Ook wordt de collectie enkel gemaakt op bestelling. Dankzij deze vorm van duurzame productie weet je altijd zeker dat er ook voor jouw items veel rekening is gehouden met het milieu.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen over de collectie, de manier van bestellen of de levertijd? Neem in alle gevallen even contact op met het team van Maple Branded. Breng een keer een bezoek aan de winkel in Grave, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op met het team van Maple Branded. Je bent altijd zeker van een erg persoonlijke service en er wordt altijd erg graag met je meegedacht.

Wil jij ook beoordelen?

Als je eenmaal een of meerdere items van Maple Branded in je kledingkast hebt hangen, is de kans erg groot dat je erg bent te spreken over de collectie. Deel je passie voor het merk met andere consumenten en laat je review achter op deze pagina.

Reviews over Maple Branded
Gerelateerde bedrijven
Open32 logo
Open32
3 beoordelingen
8,3
adidas logo
adidas
4 beoordelingen
7
Rosegal logo
Rosegal
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Maple Branded

Het bedrijf Maple Branded is geverifieerd door ons. De webshop Maple Branded is al sinds 2020 een betrouwbare partij om te bestellen. Maple Branded is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Maple Branded maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Maple Branded is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Maple Branded. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Maple Branded.

Geplaatst op: 25-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne hoodies

Super fijne hoodie gekocht hier. Het zit echt heerlijk en hij is ook van een erg goede kwaliteit. Het is echt ideaal om je in stijl op te warmen tijdens de kouden dagen van het jaar. Erg tevreden ermee!

Geplaatst op: 02-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Luca J.

9 / 10
4/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Maple Branded
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Open32 logo
Open32
3 beoordelingen
8,3
adidas logo
adidas
4 beoordelingen
7
Rosegal logo
Rosegal
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Maple Branded een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Maple Branded. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Maple Branded actief?

Maple Branded is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Maple Branded reviews? Dan kun je naar de website van Maple Branded gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie