LOI logo

LOI reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
LOI reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
LOI logo
Website
loi.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen LOI

Leren: of het nu voor je eigen persoonlijke ontwikkeling is of omdat je baas erom vraagt, of het nu voor een hobby is of dat je echt gaat voor een HBO-opleiding. Door leren daag je jezelf uit. Leer je nieuwe dingen en maak je je wereld net weer een stukje uitgebreider door de nieuwe mogelijkheden die je voor jezelf schept. Maar naast je baan en andere verplichtingen kan leren weleens een moeilijkheidsgraad hebben waardoor je er toch maar vanaf ziet. Gelukkig komt dan de opleider op afstand om de hoek kijken. Leren op afstand, in je eigen tijd, kan precies dé oplossing zijn. Nog fijner kan het zijn als je dit kunt combineren met toch wel af en toe klassikale les. Hiervoor kan je terecht bij de LOI. Deze onderwijsinstelling biedt meerdere mogelijkheden en heeft opleidingen en cursussen op een heel breed gebied. Maar hoe zijn de ervaringen met de LOI? Je wilt wel weten of het ook kwalitatief goed zit daar. En hoeveel waarde wordt er gehecht aan de diploma’s die je bij de LOI kunt halen? Je wilt dus reviews lezen. Lezen hoe andere deze instelling beoordelen. Lezen of anderen de LOI aanraden. Want dat vertelt toch veel meer dan alleen maar de informatie van deze Leidse Onderwijs Instellingen zelf! Ben jij al cursist (geweest) bij de LOI? Wil je dan ook jouw recensie hier achterlaten zodat wij een mooi, kloppend verhaal kunnen vertellen over deze aanbieder?

Over LOI

LOI staat voor Leidse Onderwijs Instellingen en is gevestigd in Leiderdorp. LOI biedt meerdere vormen van onderwijs aan. Zo kan je kiezen voor afstandsonderwijs (of thuisonderwijs) maar biedt ook klassikaal onderwijs aan. Je kunt hierdoor precies de vorm kiezen die bij je past, waardoor voor iedereen een studie volgen mogelijk is. Thuisonderwijs is daarbij een heel zelfstandige manier, maar je wordt wel begeleid door een docent. Je studeert op de tijden die voor jou het beste uitkomt. En bij sommige opleidingen, waarbij praktijk gewoon nodig is, worden er praktijkdagen aangeboden. Bij klassikaal onderwijs kan je kiezen voor dag-, avond- en zaterdagprogramma’s. De klassikale lessen zijn in een bepaald ritme (bijvoorbeeld iedere twee weken). Maar ook dan is er een onlineprogramma die je tussendoor kunt gebruiken. LOI biedt onderwijs aan wat wordt erkend door meerdere instanties op het gebied van onderwijs. Dit gaat dus om de overheid (Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap), maar ook om brancheorganisaties, exameninstanties en het bedrijfsleven, zoals NVAO, Nemas en bijvoorbeeld Associatie voor examinering. De aangeboden opleidingen zijn heel divers en te vinden in veel vakgebieden.

Waarom kiezen voor LOI

Kiezen voor de LOI is kiezen voor een instelling die al heel veel jaren ervaring heeft. Je kiest voor een instelling die echt naam gemaakt heeft in het bedrijfsleven en ook de erkende opleidingen van de overheid aanbiedt, zoals MBO- en HBO-opleidingen. Hiervoor kan je dan ook in aanmerking komen voor het Leven Lang Leren Krediet van de overheid, mits je aan die voorwaarden voldoet. Studiekosten zijn in veel gevallen fiscaal aftrekbaar. LOI biedt opleidingen aan op praktisch ieder vakgebied, dus grote kans dat jouw opleiding er ook te vinden is. Deze vakgebieden zijn onder te verdelen in: administratie, bouw, cultuur en levensbeschouwing, dierenzorg, economie, financieel, gezondheidszorg en welzijn, grafische vormgeving en welzijn, grafische vormgeving en multimedia, handhaving en security, huis en tuin, HRM, ICT, logistiek & inkoop & transport, makelaardij, management en leiding geven, marketing & communicatie & sales, muziek, natuur en milieu, onderwijs en pedagogiek, planning en events, psychologie en coaching, recht en bestuur, retail & handel & ondernemerschap, secretarieel en support, sport, taalvaardigheid en vertalen, techniek, toerisme en recreatie, uiterlijke verzorging en wellness, voeding, talen, voortgezet onderwijs, MBO, HBO, Master, cursussen voor kinderen, hobby en vrije tijd. Het lesgeld is duidelijk opgebouwd en daardoor transparant te noemen. Je kunt gespreid betalen en ook het examengeld kan je in termijnen voldoen. Zo hoef je niet alles in 1 keer te betalen, wat toch ook wel heel fijn kan zijn.

Is LOI betrouwbaar?

LOI is zeker betrouwbaar anders zou de overheid en al die andere instanties de diploma’s en opleidingen van deze onderwijsinstelling niet erkennen. Zoveel mag duidelijk zijn. Een onbetrouwbaar instituut zal nooit erkende kwaliteit hebben!

Klantenservice en klachten

Wil je studieadvies? Heb je vragen over de werkwijze of zijn er andere problemen of klachten? Uiteraard is er dan een klantenservice die je graag verder helpt. Je kunt ze bereiken via de telefoon. Je kunt zelf bellen of een adviesgesprek aanvragen, waarbij je een dag en tijdstip naar keuze aanvraagt. Mailen en bezoeken kan ook. Uiteraard kan je ook eerst even rondneuzen bij de veel gestelde vragen, want die kunnen je misschien al een eind op weg helpen. Interesse in een opleiding, maar wil je eerst nog eens op je gemak erover door kunnen lezen? Dan kan je een studiegids aanvragen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al cursist bij de LOI of misschien heb je er al een opleiding afgerond? Dan willen we graag van jou horen hoe jouw ervaringen zijn. Ben je tevreden en beveel je de LOI aan, of juist niet? Alvast namens al die mensen die zoeken naar ervaringen van anderen: bedankt voor jouw review!

Reviews over LOI

Gerelateerde bedrijven

Plusport.com logo
Plusport.com
2 beoordelingen
9,5
Laudius logo
Laudius
2 beoordelingen
8
Overloadworldwide.nl logo
Overloadworldwide.nl
1 beoordeling
10
3,3
0% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Onze beoordeling over loi.nl

Ons team van experts heeft LOI geverifieerd op een aantal punten. De webshop van LOI bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. LOI is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

LOI is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van loi.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van LOI.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ga naar een andere opleider.

Alleen de eerste module van mijn opleiding HBO bedrijfsadministrateur was van enige kwaliteit. Daarna was de uitleg bijzonder slecht (steeds zoeken op internet naar wat er bedoeld wordt) en zat het materiaal vol met fouten. Niet alleen taal- en opmaakfouten (zinnen die half weggevallen zijn, verwijzingen naar grafieken die niet kloppen). Maar ook oefenopgaven die niet kloppen. Antwoorden die rechtstreeks tegen het zojuist geleerde ingaan. Antwoorden die niet bij de vragen horen.
Aanvankelijk regelmatig de docent op de hoogte gesteld. Hij kon niet bij het lesmateriaal. Dus elke keer moet ik screenshots maken en deze opsturen. Buiten dat de docent erkende dat er een fout in het materiaal zat gebeurde er vervolgens niks mee.
Mijn motivatie zakte hierdoor tot het nulpunt. Elke dag was ik me aan het worstelen door het materiaal. Niet te doen.
Dus een klacht ingediend bij de LOI. Na 3 weken nog niks gehoord. Toen heb ik de maandelijkse betaling laten door de bank laten storneren.
De debiteurenadministratie nam daarna redelijk snel contact op. Ik heb heb uitgelegd dat ik niet van plan ben te betalen tot ik antwoord op mijn klacht kreeg, waarvan de reactietermijn ruimschoots verstreken was.
Een paar dagen later kreeg ik eindelijk reactie. Maar helaas maar op 1 onderdeel van mijn klacht. Op mijn reactie op dit antwoord heb ik vooralsnog geen antwoord gekregen. Er is inmiddels weer een week verstreken.

Geplaatst op: 02-01-2022
Laatst bewerkt op: 02-01-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit aan beginnen

Loi nooit aan beginnen. Bij hen gaat het om geld binnen harken en niet om goed les te geven. Ga naar een normaal MBO of HBO. Tegenwoordig heb je meer mogelijkheden om online te studeren of deeltijd te doen. Daar leer je nog wat en wordt er niet tegen je gelogen.

Geplaatst op: 12-09-2021
Laatst bewerkt op: 12-09-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
NIET AAN BEGINNEN!!!!

Voor een ieder die serieus zoekt naar een instelling/school om een HBO Bachelor te volgen, kan ik de LOI afraden. Het enige dat ze goed voor elkaar hebben is hun marketing, want zodra je binnen bent en ze het geld hebben, is er totaal geen voortgang meer wat jouw ontwikkeling betreft. Ik heb mijn eerste jaar van de HBO informatica opleiding in oktober 2018 afgerond en heb netjes het propedeuseschrift aangevraagd via het LOI portaal. Het is nu februari en na tientallen telefoongesprekken, mailberichten, excuses en waardeloze toezeggingen is het betreffende document nog niet binnen. Als je belt met de helpdesk krijg je keer op keer iemand die je probleem begrijpt, maar er verder niets aan kan doen. Wel beloven ze telkens weer om het aan de betreffende afdeling door te geven met een prio waarna je niets meer gaat vernemen. Omdat ik er al ruim een jaar in heb gestoken en alle credits heb gehaald voor het propedeuseschrift laat ik het er absoluut niet bij zitten. Maar als je nog niet bent begonnen zou ik het wel weten......zekers niet je aanmelden bij de LOI want dat is echt een ongelooflijke puinzooi

Geplaatst op: 11-02-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
LOI heeft zaken niet op orde

Opzeggen moet twee maanden van tevoren. Op de eerste opzegbrief werd niet gereageerd. Tweede brief aangetekend verzonden. Ook niet gereageerd. Vervolgens na betaalherinnering (na twee maanden na verlengdatum) nagebeld wat er aan de hand was. Toen pas een antwoord gekregen, dat ik te laat zou zijn geweest? Probeer maar eens vier maanden na het verzenden van je eerste brief aan te tonen dat dit niet het geval was. Hebben administratie slecht op orde. Mocht je overwegen om een studie te volgen bij de LOI: zeg hem alvast op, want later heb je daar de kans niet meer voor.

Geplaatst op: 21-01-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet waar: Langer over de opleiding doen? Geen probleem!

Als je 2 maanden niet kan betalen ze blokeren je online en dan niet meer toegang naar je opleiding, dus is niet waar: "Bij alle LOI-opleidingen mag je langer over de opleiding doen, tot maximaal tweemaal de vermelde studieduur (met een minimum van 12 maanden). Je behoudt recht op persoonlijke begeleiding door deskundige docenten en toegang tot alle online studiefaciliteiten. Hiervoor worden geen extra kosten berekend"

Geplaatst op: 22-06-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Katty L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over LOI


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Plusport.com logo
Plusport.com
2 beoordelingen
9,5
Laudius logo
Laudius
2 beoordelingen
8
Overloadworldwide.nl logo
Overloadworldwide.nl
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is LOI een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over LOI. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,3 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is LOI actief?

LOI is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lessen , opleidingen en studie en opleidingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de LOI reviews? Dan kun je naar de website van LOI gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie