LOI logo

LOI ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

3 beoordelingen • 2,0
Bezoek de website
LOI logo
LOI ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
3 beoordelingen • 2,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
3 beoordelingen
2
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
100%
2
2
2
2

Gerelateerde bedrijven

UnitedConsumers logo UnitedConsumers
4 beoordelingen
8
Citroensapkuur logo Citroensapkuur
9 beoordelingen
7,8
NHA logo NHA
1 beoordelingen
2

LOI ervaringen

LOI is de online opleider van Nederland. De opleider biedt zowel klassikale studies aan als thuisstudies met huiswerkservice. Uiteraard is een thuisstudie een stuk voordeliger dan een klassikale studie. Toch zijn er twijfels over het volgen van een thuisstudie. Is jouw diploma bijvoorbeeld net zoveel waard? Maar misschien nog belangrijker is de studie vanuit huis wel goed te volgen? Door LOI ervaringen te lezen krijg je een duidelijk beeld over het volgen van een thuisstudie. Je weet zo duidelijk wat je kan verwachten en hoe andere de studie hebben ervaren. Heb jij al LOI ervaringen? Laat ons weten hoe het is om via LOI een thuisstudie te volgen.

Over LOI

LOI staat bekend om de hoge kwaliteitsopleidingen die op ieder niveau gevolgd kunnen worden. Dankzij de fiscale aftrek is de opleiding voor iedereen aantrekkelijk. Als je twijfelt over de keuze van een opleiding dan kan je altijd naar de open dag komen. Je kan dan het studiemateriaal inzien en een idee krijgen van wat de opleiding inhoud. Studenten die bij LOI een opleiding hebben gevolgd laten hun ervaringen graag bij ons achter. Je hebt zo een eerlijk idee wat een opleiding bij LOI inhoud.

MBO of HBO opleiding.

Wil je jezelf tijdens je huidige baan omscholen naar een andere baan? Een MBO of HBO opleiding kan je via de LOI volgen. Je behaald gewoon een erkend diploma en je kan zelf bepalen hoe lang je over de opleiding doet. Dit is ideaal als je vanuit huis aan het studeren bent. Je kan de opleiding zowel klassikaal of vanuit huis volgen. De meeste opleidingen zijn volledig klassikaal. Het is ook mogelijk om een HBO deelprogramma bij LOI te volgen en officiële studiepunten te behalen. Dit kan ook handig zijn om je kennis te verbreden voor bij je werk.

Taal cursus.

Wil je graag een andere taal leren spreken en schrijven? Dit kan met een LOI taalcursus waarbij je een officieel erkend diploma kan halen in een andere taal. Leer via de LOI zelf Duits, Frans, Engels of een opfriscursus Nederlands. De LOI ervaringen van studenten die je voorgingen lees je hier online terug.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over LOI

profielfoto van Anoniem
Anoniem
11-02-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
NIET AAN BEGINNEN!!!!

Voor een ieder die serieus zoekt naar een instelling/school om een HBO Bachelor te volgen, kan ik de LOI afraden. Het enige dat ze goed voor elkaar hebben is hun marketing, want zodra je binnen bent en ze het geld hebben, is er totaal geen voortgang meer wat jouw ontwikkeling betreft. Ik heb mijn eerste jaar van de HBO informatica opleiding in oktober 2018 afgerond en heb netjes het propedeuseschrift aangevraagd via het LOI portaal. Het is nu februari en na tientallen telefoongesprekken, mailberichten, excuses en waardeloze toezeggingen is het betreffende document nog niet binnen. Als je belt met de helpdesk krijg je keer op keer iemand die je probleem begrijpt, maar er verder niets aan kan doen. Wel beloven ze telkens weer om het aan de betreffende afdeling door te geven met een prio waarna je niets meer gaat vernemen. Omdat ik er al ruim een jaar in heb gestoken en alle credits heb gehaald voor het propedeuseschrift laat ik het er absoluut niet bij zitten. Maar als je nog niet bent begonnen zou ik het wel weten......zekers niet je aanmelden bij de LOI want dat is echt een ongelooflijke puinzooi

profielfoto van Anoniem
Anoniem
21-01-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
LOI heeft zaken niet op orde

Opzeggen moet twee maanden van tevoren. Op de eerste opzegbrief werd niet gereageerd. Tweede brief aangetekend verzonden. Ook niet gereageerd. Vervolgens na betaalherinnering (na twee maanden na verlengdatum) nagebeld wat er aan de hand was. Toen pas een antwoord gekregen, dat ik te laat zou zijn geweest? Probeer maar eens vier maanden na het verzenden van je eerste brief aan te tonen dat dit niet het geval was. Hebben administratie slecht op orde. Mocht je overwegen om een studie te volgen bij de LOI: zeg hem alvast op, want later heb je daar de kans niet meer voor.

profielfoto van Katty L.
Katty L.
22-06-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Niet waar: Langer over de opleiding doen? Geen probleem!

Als je 2 maanden niet kan betalen ze blokeren je online en dan niet meer toegang naar je opleiding, dus is niet waar: "Bij alle LOI-opleidingen mag je langer over de opleiding doen, tot maximaal tweemaal de vermelde studieduur (met een minimum van 12 maanden). Je behoudt recht op persoonlijke begeleiding door deskundige docenten en toegang tot alle online studiefaciliteiten. Hiervoor worden geen extra kosten berekend"

Schrijf een review over LOI

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

UnitedConsumers logo UnitedConsumers
4 beoordelingen
8
Citroensapkuur logo Citroensapkuur
9 beoordelingen
7,8
NHA logo NHA
1 beoordelingen
2