Livonlabs logo

Livonlabs reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Livonlabs reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2601
Livonlabs logo
Website
Livonlabs

Reviews en Ervaringen Livonlabs

Ben je op zoek naar voedingssupplementen? Denk je dat deze echt even een boost aan je gezondheid kunnen geven? Er is keus genoeg, maar jij kwam net uit bij Livonlabs. Dit bedrijf zegt je misschien helemaal niets, dus logisch dat je zoekt naar meer informatie. Wie kan je vertellen wat Livonlabs voor webshop is? Uiteraard zijn dat andere klanten. Daarom is het ideaal om kennis te nemen van beoordelingen. De reviews zijn door ons handig op een rijtje gezet. Neem er kennis van en ontdek hoe andere consumenten dit bedrijf beoordelen. Dan kun je zelf eenvoudig een weloverwogen keus maken om wel of niet bij hen te kopen.

Over Livonlabs

Achter de producten van Livonlabs zit Muriel Rijper. Zij begon 17 jaar geleden met het importeren van natuurlijke voedingssupplementen uit de USA. In 2008 hoorde ze van Altrient C en het leek haar goed om dit product naar Nederland te halen. Ze raakte steeds meer overtuigd van de kwaliteit van dit product en ze merkte dat ook klanten telkens weer bij haar terugkwamen. Dit omdat ze een sterke verbetering waarnamen in hun welzijn en gezondheid. Livonlabs zelf is een klein familiebedrijf. Opgezet door iemand die gediagnosticeerd werd met ernstig hartfalen. Vitamine C infusen waren helpend, maar belastend. Hij ontdekte dat capsules hetzelfde effect hadden. De conclusie voor hem was dat Altrient C een hele goede vorm van vitamine C is.

Waarom kiezen voor Livonlabs

Je kunt bij Livonlabs Altrient C bestellen. Dit is een uniek voedingssupplement voor de gezondheid en tevens een bewezen schoonheidsproduct. Bij Livonlabs kun je het uitproberen. Er is een probeerverpakking met 5 sachets. Wil je dit product uitproberen, dan stuur je even een e-mail of je belt met het telefoonnummer dat je vindt op de website. Er zijn verschillende variaties verkrijgbaar op de website. Het is allemaal Altrient C, maar je kunt onder meer kiezen uit Gluthation, Magnesium of Carnitine. De prijzen staan er duidelijk bij vermeld. De probeerverpakking is uiteraard het goedkoopst. Het is onder meer mogelijk om te selecteren op de prijs. Dit product is uiteraard online verkrijgbaar, maar door het hele land heen vind je ook winkels waar je het product kunt bestellen. Heb je nog vragen over het product, dan zie je bij de veel gestelde vragen al heel wat antwoorden op je mogelijke vragen.

Is Livonlabs betrouwbaar?

Het feit dat Livonlabs heel wat fysieke winkels heeft, zegt veel over de betrouwbaarheid. Je kunt zo een van de winkels binnenlopen en eventueel even je vragen stellen aan een medewerker. Ben je benieuwd naar de betrouwbaarheid van de producten die Livonlabs verkoopt, dan kun je terugvallen op een heel aantal wetenschappelijke onderzoeken. Het is zelfs mogelijk om deze op te vragen. Je stuurt even een mail naar Livonlabs en je geeft aan welk wetenschappelijk onderzoek je wilt ontvangen. De klantenservice van dit bedrijf is goed bereikbaar. Ook reviews vertellen je veel over de betrouwbaarheid van een webshop. Je ziet dat Livonlabs al heel wat beoordelingen heeft ontvangen. Sommige mensen geven aan dat ze in het begin even moesten wennen aan het product. Verder lees je eigenlijk alleen maar positieve ervaringen. Mensen geven aan dat het product helpt bij heel veel klachten en kwaaltjes. Over de klantenservice van Livonlabs zijn consumenten tevreden.

Klantenservice en klachten

Als je contact op wilt nemen met de klantenservice van Livonlabs, dan kan dat middels het contactformulier. Er wordt vervolgens zo spoedig mogelijk contact opgenomen met jou. Ook is het mogelijk om te mailen of te bellen. Zelfs via WhatsApp kun je even een berichtje sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Livonlabs? Andere klanten zijn heel benieuwd naar jouw ervaringen? Wat vind je van het supplement zelf? Is het gemakkelijk in te nemen en merk je echt dat het heilzaam is voor je gezondheid? En hoe vind je het bedrijf zelf? Heb je bijvoorbeeld weleens een klacht in moeten dienen en hoe werd daar dan mee omgegaan? Als je advies vraagt, krijg je dan duidelijke antwoorden? Beschrijf jouw ervaringen in een review en laat deze achter op deze pagina. Je helpt andere mensen hier enorm mee. Zij krijgen namelijk een beter beeld van de shop en kunnen daarna beslissen of ze er wel of niet willen bestellen.

Gerelateerde bedrijven

Flinndal logo
Flinndal
12 beoordelingen
8
Vitaminecompleet logo
Vitaminecompleet
2 beoordelingen
9,5
Body & Fit logo
Body & Fit
9 beoordelingen
4,2

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Livonlabs

Livonlabs is geverifieerd door ons expert team. De webshop Livonlabs bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Livonlabs lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Livonlabs. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Livonlabs is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Livonlabs te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 06-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed voor verkouden

Zodra ik begin te voelen dat ik verkouden wordt neem ik meteen de mediceinen en het kriebel gevoel gaat altijd direct weg. Ik ben echt super blij met de producten aangezien ze zo goed werken.

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hidde D.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Livonlabs


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Flinndal logo
Flinndal
12 beoordelingen
8
Vitaminecompleet logo
Vitaminecompleet
2 beoordelingen
9,5
Body & Fit logo
Body & Fit
9 beoordelingen
4,2

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Livonlabs een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Livonlabs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Livonlabs actief?

Livonlabs is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) afvallen en vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Livonlabs reviews? Dan kun je naar de website van Livonlabs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie