Liroma logo

Liroma reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Liroma reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4720
Liroma logo
Website
liroma.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Liroma

Liroma is de specialist voor daglichtlampen en infraroodlampen. Vele mensen hebben al ervaring met het kopen van dit soort lampen bij Liroma en met de service die het bedrijf te bieden heeft. Wil je meer te weten komen over Liroma en de beoordelingen over dit bedrijf inlezen? Dan ben je op deze pagina goed uitgekomen. We hebben de ervaringen over Liroma voor je op een rij gezet. Lees de ervaringen rustig door en neem de weloverwogen beslissing om bij Liroma producten te kopen.

Over Liroma

Liroma is opgericht door Michael Tan. De belangrijkste visie die het bedrijf heeft, is het oplossen van gezondheidsproblemen. Goed of gezond licht levert een goede bijdrage in het verlichten van verschillende psychische en lichamelijke klachten. Vele mensen hebben bijvoorbeeld wel eens te maken van een winterdip, het hebben van een kort lontje of het hebben van weinig energie. Daarnaast zijn ook lichamelijke klachten mogelijk, zoals het hebben van pijn aan de spieren of gewrichtsproblemen. Over daglichtlampen en infraroodlampen is wetenschappelijk bewezen dat deze helpen bij het verlichten van psychische en lichamelijke klachten. Liroma zet zich volledig in om professionele daglichtlampen en infraroodlampen op de markt te brengen met als belangrijk doel om zoveel mogelijk mensen van hun klachten af te helpen. Ook voor de verkoop van TDP-lampen kun je hier terecht. Dit zijn lampen die vaak worden ingezet in klinieken. TDP-lampen worden vooral ingezet bij het verhelpen van huidklachten, gewrichtspijnen, infecties en stress. Het is niet altijd mogelijk om de oorzaak van deze klachten te vinden, maar een TDP-lamp kan dan wel worden ingezet om de klachten te verminderen. Vele mensen zijn tevreden over de werking van de lampen en bevelen Liroma dan ook aan als adviseur en als verkooppunt.

Waarom kiezen voor Liroma?

Bij Liroma draait het niet om de winst. Het bedrijf vindt het vooral belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen van hun klachten afkomen. Dit wordt ook wel duidelijk als je naar de website kijkt. Er wordt goed uitgelegd waar de lampen voor dienen en daarnaast worden er ook eerlijke meningen gedeeld over de producten en de dienstverlening van Liroma. Wat ook erg aanspreekt op de website is de blog. Hierin lees je allerlei tips over het gebruik van de lampen en worden er verschillende aandoeningen en ongemakken in detail beschreven. Daglichtlampen, infraroodlampen en TDP-lampen zijn bijna nergens zo goedkoop te verkrijgen als bij Liroma.

Is Liroma betrouwbaar?

Liroma is een bedrijf dat al vele jaren bestaat. Vele mensen hebben er hun lampen al gekocht en hebben ook kunnen profiteren van de adviezen van het bedrijf. De website is vrij overzichtelijk. De categorieën zijn goed ingedeeld en zijn te vinden aan de bovenkant van de website. Dit maakt het makkelijker om terecht te komen op de gewenste pagina's. Het kopen van de lampen doe je makkelijk en snel door gebruik te maken van het winkelmandje en het bestelproces te doorlopen. De producten worden vervolgens snel en met zorg naar je verzonden. Je hebt altijd recht op dertig dagen bedenktijd. Daarnaast krijg je ook altijd een gratis Liroma opberghoes bij de daglichtlamp die je bestelt. De Klantenservicepagina is makkelijk te vinden via het kopje 'Contact' en de taal van de website is te veranderen in Nederlands en Duits. Tot slot heeft de website een waardering gekregen van de bekende reviewsite Trustpilot.

Klantenservice en klachten

Liroma heeft een klantenservice die altijd bereikbaar is. Zo is het mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen. Je krijgt dan binnen twaalf uur antwoord op je vragen of je klachten. Daarnaast kun je ook terecht op de pagina met de veelgestelde vragen. Hier kun je antwoorden vinden op de vragen die door andere klanten al eerder en vaker gesteld zijn. De klantenservice is daarnaast ook via WhatsApp en Facebook te bereiken. Via deze populaire kanalen is het nog makkelijker om contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt rekenen op een snelle en goede afhandeling van je vragen en ook klachten worden goed afgehandeld.

Wil jij ook beoordelen?

Misschien heb je al wel eerder een lamp gekocht bij Liroma en wil je ervaringen delen. Voel je dan vrij om deze beoordelingen bij ons op de pagina te plaatsen. Er zijn mensen die er misschien nog over twijfelen om bij Liroma producten te kopen. Met een goede en duidelijke beoordeling kun je deze mensen helpen in het maken van hun besluit.

Reviews over Liroma

Gerelateerde bedrijven

GetLed logo
GetLed
2 beoordelingen
9,5
Lamponline.nl logo
Lamponline.nl
2 beoordelingen
9,5
Elektrototaalmarkt logo
Elektrototaalmarkt
3 beoordelingen
7,7

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Liroma

Het bedrijf Liroma is geverifieerd door ons. De webshop liroma.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Liroma is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Liroma maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van liroma.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van liroma.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Liroma.

Geplaatst op: 16-08-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Liroma


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

GetLed logo
GetLed
2 beoordelingen
9,5
Lamponline.nl logo
Lamponline.nl
2 beoordelingen
9,5
Elektrototaalmarkt logo
Elektrototaalmarkt
3 beoordelingen
7,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Liroma een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Liroma. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Liroma actief?

Liroma is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Liroma reviews? Dan kun je naar de website van Liroma gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie