AndLight logo

AndLight ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
AndLight logo
AndLight ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

i-Mania logo i-Mania
0 beoordelingen
10
De Bommel Meubelen logo De Bommel Meubelen
1 beoordelingen
9
Wantsandneeds logo Wantsandneeds
0 beoordelingen
10

Reviews en ervaringen AndLight

Verlichting speelt een cruciale rol in je huis. Het bepaalt de sfeer voor het belangrijkste deel. Ben je nou op zoek naar de voor jou meest geschikte lampen, dan kan AndLight je vast en zeker van dienst zijn. Om je een beeld te geven van wat deze aanbieder je kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen doorgenomen en hebben we de belangrijkste zaken voor je samengevat. Met die extra informatie kun je zelf een oordeel vormen en eventueel ook kiezen voor de specialisten van AndLight.

Over AndLight

AndLight is een Deense onderneming – met de hoofdvestiging in Kopenhagen- die je meer dan vierduizend designlampen kan bieden. Als geen ander zijn ze in staat om kwaliteit en design met elkaar te combineren. Steeds opnieuw biedt de specialist nieuwe ontwerpen van de bekende merken. En dat aanbod van zowel lampen als verschillende merken groeit nog steeds. Daarom blijft het ook steeds de moeite waard om het aanbod van deze specialist in designlampen te checken.

Waarom kiezen voor AndLight?

Er zijn meer dan genoeg redenen om juist voor deze specialist te kiezen. Bij AndLight vind je precies die lamp die je zoekt. Het is het adres waar kwaliteit geleverd wordt en waar je aan de andere kant profiteert van speciale aanbiedingen. Het aanbod wisselt steeds en je vindt er alle kwaliteitslampen van de bekende merken. In totaal vind je bij deze aanbieder liefst vierduizend verschillende lampen van merken als Tom Dixon, Flos, Gubi, Secto en Lampe Gras. De designlampen worden ook nog eens tegen de beste prijzen aangeboden, waardoor je bij deze specialist altijd een lamp koopt met de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Je vindt bij AndLight tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen, kinderlampen, buitenlampen en ook de bekende spots.

Is AndLight betrouwbaar?

AndLight is al jarenlang toonaangevend wat betreft het aanbieden van design lampen. Het heeft, zo blijkt ook uit de reviews en ervaringen, in die tijd een zeer goede naam opgebouwd. Bovendien werkt AndLight met alleen de beste merken en die merken doen alleen zaken met betrouwbare partners. Je vindt alle informatie over deze specialist op de website, tot aan de adresgegevens en het BTW nummer aan toe. Het zegt veel over de transparante manier van werken die deze specialist kenmerkt. Betrouwbaar zijn ook de snelle leveringen en het feit dat alle verzendingen gratis zijn.

Klantenservice en klachten

Mocht je nou een klacht in willen dienen over een product of dienst, dan kun je schriftelijk een klacht indienen. Je vindt de adresgegevens immers gewoon op de website. Verder kun je AndLight een e-mail sturen en kun je gewoon bellen met deze specialist. AndLight is eveneens actief op Facebook, You Tube, Instagram en Pinterest. Ook via die wegen kun je dus contact leggen met deze specialist.

Wil jij ook beoordelen?

De toegevoegde waarde van beoordelingen van klanten is al lang bewezen. Het is echt praktische informatie die je helpt bij het nemen van de beste beslissing. Daarom willen we je vriendelijk vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij andere mensen ook helpen als er knopen doorgehakt moeten worden.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over AndLight

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over AndLight

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

i-Mania logo i-Mania
0 beoordelingen
10
De Bommel Meubelen logo De Bommel Meubelen
1 beoordelingen
9
Wantsandneeds logo Wantsandneeds
0 beoordelingen
10