Leukebril.nu logo

Leukebril.nu reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Leukebril.nu reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1782
Leukebril.nu logo
Website
leukebril.nu
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Leukebril.nu

Bril nodig? Om te lezen of misschien wel voor in de zon? Ook online zijn er leuke brillen te vinden en het voordeel van online shoppen is niet alleen het gemak van thuis direct kunnen kopen. Het is ook het gemak van op je gemak rondkijken zonder dat er direct een verkoper in je nek staat te hijgen, die je de duurste van de duurste bril probeert te verkopen. Misschien was dat voor jou ook wel een reden om eens rustig online te gaan snuffelen. Heb je zo ook Leukebril.nu gevonden? Leukebril.nu is een leuke shop met brillen, die niet alleen leuk zijn (dat kan ook niet anders in een leuke shop”¦) maar die eveneens origineel, praktisch of gewoon handig zijn. Brillen kopen is één ding, een goede bril kopen is weer een heel ander iets. Dat is dan wel weer een nadeel van online kopen: je kunt niet even de kwaliteit checken op je beeldscherm. Daarom ben je nu vast hier: je wilt meer weten over Leukebril.nu. Nou, dat kan. Wij hebben hier beoordelingen over Leukebril.nu voor jou, zodat jij te weten kan komen wat je weten wilt. Aan de hand van de ervaringen van anderen kan jij bepalen of Leukebril.nu echt een leuke webshop is. En of jij daar dus wel of niet wilt gaan kopen! Wij zochten ook meteen nog wat extra info voor je op. Lekker handig! Ben jij al klant van Leukebril.nu? Zou jij dan hier ook jouw recensie willen achterlaten? Want met al die reviews over Leukebril.nu kunnen we geïnteresseerden goed helpen!

Over Leukebril.nu

Leukebril.nu is een webshop met brillen. Het aanbod is heel divers en het stopt niet met alleen maar zonnebrillen of leesbrillen. Ook brillen voor andere omstandigheden kunnen hier gekocht worden. Zo kan je hier zwembrillen op sterkte kopen, of make-up brillen. Daarnaast zijn er Clic brillen en natuurlijk ook de nodige accessoires die je hier kunt kopen. Leukebril.nu is gevestigd in Alphen aan den Rijn.

Waarom kiezen voor Leukebril.nu

Kiezen voor Leukebril.nu betekent kiezen voor een shop die veel voor je in huis heeft. De brillen kan je onderverdelen in de categorieën make-up brillen, zwembrillen, computerbrillen, night drive brillen, zonnebrillen, leesbrillen, pince-nez brillen en zonneleesbrillen. Merken die de webshop verkoopt zijn Clic, Blueberry Bril, Seeoo, Fangle, HIP, Polaroid, Julbo, Kid Rider en Babsee. Bij de accessoires vind je onder andere lenshouders, etuis, microclair sets en hoofdbanden. Ook voor kinderen kan je hier brillen vinden. Leukebril.nu levert niet alleen in Nederland, maar ook in België, Luxemburg en Duitsland. Woon je ergens anders, maar wil je toch hier kopen? Neem dan even contact met ze op! Zij zullen dan bekijken wat in uw situatie de bezorgkosten zijn en zodra de betaling is ontvangen versturen zij de producten.

Is Leukebril.nu betrouwbaar?

Leukebril.nu levert via de betrouwbare bezorgers PostNL en GLS. Betalen doe je veilig via iDEAL, Mister Cash, PayPal, Creditcard, E-billing, Sofort Banking of gewoon via een bankoverschrijving. Het bedrijf bestaat al sinds 2010 en is dus al meer dan tien jaar bezig. Ook dat zegt al genoeg. Het bedrijf helpt je ook graag met al je vragen over de brillen. Leukebril.nu is lid van Webwinkel Keur.

Klantenservice en klachten

De klantenservice staat je graag te woord. Of het nu om advies gaat of dat je onverhoopt een klacht hebt. Je kunt ze bellen of mailen. Op de site vind je eveneens een contactformulier die je zou kunnen invullen. Mocht er tijdens transport iets mis gegaan zijn of dat er een ander gebrek is aan jouw bril (wat binnen de garantie valt), dan dien je dit natuurlijk zo snel mogelijk te melden. Zij zullen het probleem dan zo snel en goed mogelijk verhelpen.

Wil jij ook beoordelen?

Loop jij of je kind al rond met zo’n leuke bril van Leukebril.nu? Dan zouden wij heel graag ook jouw ervaring willen horen. Wil je zo vriendelijk zijn om jouw beoordeling te onderbouwen met feiten, zodat anderen een goed beeld kunnen krijgen van Leukebril.nu? Hierbij kan je denken aan de kwaliteit van de bril, of ze echt zo praktisch zijn en of de prijs in verhouding staat tot de kwaliteit. Daarnaast kan je iets vertellen over de levering van de producten of hoe de klantenservice op jouw vragen of problemen reageerden. Met jouw beoordeling kan je andere kopers helpen om een beslissing te nemen of ze wel of niet bij Leukebril.nu een bril willen kopen! Namens hen alvast bedankt voor jouw review!

Reviews over Leukebril.nu
Gerelateerde bedrijven
Lowlens logo
Lowlens
2 beoordelingen
8,3
Alensa logo
Alensa
15 beoordelingen
6,4
Mijnleesbril.nl logo
Mijnleesbril.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Leukebril.nu
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Lowlens logo
Lowlens
2 beoordelingen
8,3
Alensa logo
Alensa
15 beoordelingen
6,4
Mijnleesbril.nl logo
Mijnleesbril.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Leukebril.nu een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Leukebril.nu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Leukebril.nu actief?

Leukebril.nu is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) brillen en lenzen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Leukebril.nu reviews? Dan kun je naar de website van Leukebril.nu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie