LEDshop Groenovatie logo

LEDshop Groenovatie reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
LEDshop Groenovatie reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2586
LEDshop Groenovatie logo
Website
ledshop-groenovatie.com
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen LEDshop Groenovatie

Wil je graag verlichting kopen bij LEDshop Groenovatie, maar wil je voor je aankoop graag wat meer te weten komen over deze onderneming, en weten of LEDshop Groenovatie daadwerkelijk een betrouwbare webwinkel is? Bekijk dan eerst de informatie en reviews op deze pagina. Op deze pagina lees je meer achtergrondinformatie over LEDshop Groenovatie, waarom je wel of niet voor deze onderneming zou moeten kiezen en of de webwinkel daadwerkelijk betrouwbaar is. Ook lees je hoe je LEDshop Groenovatie kan bereiken en hoe je eventueel een klacht kunt indienen. Na het lezen van deze tekst heb je voldoende informatie om zelf een weloverwogen beslissing te maken om wel of niet te kopen bij LEDshop Groenovatie.

Over LEDshop Groenovatie

LEDshop Groenovatie is een webwinkel waar je diverse soorten en maten LED verlichtingsproducten kunt bestellen. Groenovatie is een gecertificeerde webwinkel, en biedt enkel hoogwaardige LED verlichting voor zowel bedrijven als particulieren. Het bedrijf streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit en een optimale klantenservice. Zo biedt het bedrijf standaard extra lange garantie, gunstige leveringsvoorwaarden en kun je, indien gewenst, je producten zorgeloos terugsturen indien deze niet aan jouw verwachtingen voldoen.

Waarom kiezen voor LEDshop Groenovatie

Ben je op zoek naar nieuwe verlichting? Dan is een bezoek aan de webwinkel LEDshop Groenovatie een absolute aanrader. LEDshop Groenovatie heeft een zeer breed assortiment aan verlichting, waardoor je vrijwel altijd de LED lamp vindt waar je naar op zoek bent. Je kunt bij LEDshop Groenovatie terecht voor onder andere binnenverlichting, buiten/industriële verlichting, spots, TL buizen, LED panelen en diverse LED accessoires. Indien je een bestelling plaatst wordt deze vaak zo snel mogelijk verzonden en kun je jouw producten snel thuis verwachten. Daarnaast geeft LEDshop Groenovatie je graag persoonlijk advies en helpt een medewerker je graag verder met het in kaart brengen van de juiste lampen voor jouw situatie.

Ӭ

Is LEDshop Groenovatie betrouwbaar?

LEDshop Groenovatie is een succesvolle webwinkel met een groot netwerk aan externe partners. Het bedrijf heeft een grote naamsbekendheid en heeft vele positieve klantenbeoordelingen. Ook voldoet de webwinkel aan alle belangrijke veiligheidsstandaarden waaraan een goede webwinkel dient te voldoen. Zo heeft het bedrijf haar bedrijfsgegevens open gecommuniceerd, gaat het bedrijf veilig met jouw data om en biedt het bedrijf gunstige algemene voorwaarden. Je kunt dus met een gerust hart een bestelling plaatsen bij LEDshop Groenovatie.

Klantenservice en klachten

Wil je een medewerker van LEDshop Groenovatie spreken? Benader dan de klantenservice via telefonisch contact of per mail. Indien je een vraag hebt kun je ook de website raadplegen en de pagina met veel gestelde vragen bekijken. Indien je een klacht hebt kun je deze indienen bij de klantenservice. Je klacht wordt vervolgens binnen 14 dagen in behandeling genomen en zo goed mogelijk verholpen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ooit bij LEDshop Groenovatie een bestelling geplaatst en wil je over jouw ervaringen met het bedrijf vertellen? Schrijf dan een recensie over jouw aankoop. Schrijf bijvoorbeeld of de kwaliteit voldoet aan jouw verwachtingen, of de service goed verlopen is en of je het bedrijf aan andere zou aanraden. Met jouw eerlijke beschrijving help je andere mensen met het maken van een goede beslissing om wel of geen verlichting bij LEDshop Groenovatie te kopen.

Reviews over LEDshop Groenovatie
Gerelateerde bedrijven
AppLamp logo
AppLamp
2 beoordelingen
9
Wifilampkoning.nl logo
Wifilampkoning.nl
1 beoordeling
10
Letsleds.nl logo
Letsleds.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
5,8
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met LEDshop Groenovatie

LEDshop Groenovatie is geverifieerd door ons expert team. De webshop LEDshop Groenovatie bestaat al sinds 2014 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is LEDshop Groenovatie lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via LEDshop Groenovatie. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

LEDshop Groenovatie is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van ledshop-groenovatie.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 03-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Shit klacht afhandeling

Drie led lampjes besteld. Één knippert. Na klacht bos ingestuurd met kul-argument. Lampje concurrent voldoet nu prima in armatuur. Slechte organisatie. Nooit meer bestellen.

Geplaatst op: 29-03-2023
Laatst bewerkt op: 29-03-2023
Geschreven door: Ronald B.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht!

Bestelde lamp voor de baas en kreeg andere. Na veel mail verkeer niks aan gedaan. Ze sturen maar op waar ze graag vanaf zijn. De lamp die besteld is, staat nog altijd op website te koop. Trekt op niks. Als je dan slechte review schrijft, vragen ze om die review te verwijderen. Alles fake dus.

Geplaatst op: 13-12-2022
Laatst bewerkt op: 13-12-2022
Geschreven door: Erna V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Top website

De website heeft echt een top service met een snelle levering. Toen er in mijn bestelling een product miste werd dit meteen opgelost. Er werd ook vriendelijk gereageerd en er werd meteen iets gedaan. Super!

Geplaatst op: 08-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Chimène N.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over LEDshop Groenovatie
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AppLamp logo
AppLamp
2 beoordelingen
9
Wifilampkoning.nl logo
Wifilampkoning.nl
1 beoordeling
10
Letsleds.nl logo
Letsleds.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is LEDshop Groenovatie een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over LEDshop Groenovatie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,8 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is LEDshop Groenovatie actief?

LEDshop Groenovatie is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de LEDshop Groenovatie reviews? Dan kun je naar de website van LEDshop Groenovatie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie