Laptoppoint.nl logo

Laptoppoint.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Laptoppoint.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
2550
Laptoppoint.nl logo
Website
Laptoppoint.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Laptoppoint.nl

Meer weten over Laptoppoint.nl? Lees dan gauw verder. Je leest hieronder meer over de webshop Laptoppoint.nl en hun aanbod. Ook kun je meer te weten komen over deze webshop, dankzij de reviews van klanten. Je kunt namelijk de ervaringen van klanten lezen en zo een beter beeld krijgen van Laptoppoint.nl.

Over Laptoppoint.nl

Laptoppoint.nl is een webshop dat alles biedt voor de laptop en andere smartapparaten. Je kunt hier een nieuwe laptop kopen, maar ook onderdelen voor de laptop of laptop accessoires. Het aanbod is in de loop der jaren wel veel verder uitgebreid. Vandaag de dag kun je ook smartapparaten, zoals tablets, kopen bij Laptoppoint.nl.

Bij Laptoppoint.nl koop je naast minder bekende merken, natuurlijk ook alle A-merken. In de collectie van Laptoppoint.nl kun je producten van HP, Lenovo, Phillips, Samsung en meer tegenkomen. Je kunt eenvoudig zoeken per categorie, maar ook per merk. Zo vind je bij Laptoppoint.nl altijd snel wat je nodig hebt.

Waarom kiezen voor Laptoppoint.nl

Laptoppoint.nl is een webshop met een goed en breed aanbod. Je kunt hier altijd slagen en hebt een ruime keuze. Het aanbod is ook nog eens eenvoudig te bezichtigen. Alles is duidelijk onderverdeeld in categorieën en je kunt zelf een zoekterm aanmaken. Deze kun je specificeren en filteren om een nog beter aanbod te krijgen.

Ook is Laptoppoint.nl een goede optie vanwege de prijs. Laptoppoint.nl is een grote webshop en kan daardoor ook groot inkopen. Dit zie je gelijk terug aan de prijzen bij Laptoppoint.nl. Ook heeft Laptoppoint.nl altijd leuke kortingsacties. Deze kun je op de startpagina vinden en zo altijd gelijk profiteren van een leuke deal of goeie prijs. Laptoppoint.nl heeft ook een groot aanbod aan refurbished modellen. Deze zijn ook altijd erg vriendelijk geprijsd en perfect voor iedereen met een beperkt budget.

Laptoppoint.nl verzendt altijd razendsnel. Wanneer je vandaag voor 15:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze diezelfde dag nog verwerkt en verzonden. Dit betekent in de praktijk, dat jouw bestelling de eerstvolgende werkdag al in huis is. Wanneer je bestelt voor €100,- of meer, dan wordt jouw bestelling zelfs gratis verzonden. De verzendkosten komen dan automatisch te vervallen.

Is Laptoppoint.nl betrouwbaar?

Laptoppoint.nl is een grote jongen op het gebied van online verkoop van laptops en accessoires. Je kunt hier dan ook altijd veilig bestellen. Ze zijn voorzien van keurmerken en bieden veilige betaalmogelijkheden aan. Je kunt zelf een betaalmethode selecteren en eventueel opslaan, wanneer je een account hebt bij Laptoppoint.nl. Denk bijvoorbeeld aan een veilige betaling met Ideal, Paypal of creditcard. Betaal je voor de zekerheid liever pas achteraf? Kies dan voor Klarna. Met deze veilige betaalmethode hoef je pas later te betalen en kun je betalen, wanneer je jouw bestelling van Laptoppoint.nl hebt ontvangen.

Wat Laptoppoint.nl ook betrouwbaar maakt, is het gunstige beleid voor retouren. Wanneer je niet tevreden bent of iets verkeerds hebt besteld, zit je niet direct aan jouw aankoop vast. Je mag dan altijd nog retourneren.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag die niet kan wachten? Bel dan de klantenservice van Laptoppoint.nl. Ze zijn ruim beschikbaar en kunnen je altijd gelijk voorzien van een antwoord. Heb je een andere vraag of wil je liever mailen? Dat kan ook. Je kunt de klantenservice van Laptoppoint.nl ook bereiken per mail. Ze gaan snel voor je aan de slag en zorgen ervoor dat je snel een antwoord per mail kunt krijgen.

De klantenservice van Laptoppoint.nl gaat ook altijd professioneel om met klachten. Ben je niet tevreden? Dan kun je natuurlijk nog retourneren. Maar bij andere klachten of opmerkingen, kun je ook gewoon de klantenservice bereiken. Bel of mail jouw klacht en de klantenservice van Laptoppoint.nl gaat gelijk voor je aan de slag. Zij zorgen ervoor dat ze een goede oplossing voor je kunnen vinden.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een vaste klant bij Laptoppoint.nl of heb je hier weleens iets gekocht voor jouw laptop? Jouw ervaring kan van groot belang zijn voor nieuwe of potentiële klanten. Schrijf daarom hieronder een review over Laptoppoint.nl. Schrijf bijvoorbeeld waarom je wel of niet tevreden bent met jouw aankoop en of je nogmaals bij Laptoppoint.nl iets zou bestellen. Heb je contact gehad met de klantenservice? Schrijf dan hoe je dit hebt ervaren. Je kunt jouw persoonlijke ervaring met Laptoppoint.nl hieronder achterlaten en zo een beter beeld van deze webshop geven voor nieuwe klanten.

Gerelateerde bedrijven

Majstra logo
Majstra
3 beoordelingen
6,7
Canon logo
Canon
2 beoordelingen
9
BespaarBazaar logo
BespaarBazaar
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Laptoppoint.nl

Het bedrijf Laptoppoint.nl is geverifieerd door ons. De webshop Laptoppoint.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Laptoppoint.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Laptoppoint.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Laptoppoint.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Laptoppoint.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 23-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Laptoppoint.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Majstra logo
Majstra
3 beoordelingen
6,7
Canon logo
Canon
2 beoordelingen
9
BespaarBazaar logo
BespaarBazaar
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Laptoppoint.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Laptoppoint.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Laptoppoint.nl actief?

Laptoppoint.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) computer en elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Laptoppoint.nl reviews? Dan kun je naar de website van Laptoppoint.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie