Lampentoppers.nl logo

Lampentoppers.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Lampentoppers.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
856
Lampentoppers.nl logo
Website
Lampentoppers.nl
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Lampentoppers.nl

Als je op dit moment op zoek bent naar nieuwe verlichting voor in het interieur, dan zit je bij Lampentoppers.nl gegarandeerd helemaal goed. Deze webshop kan zich dankzij de jarenlange ervaring en het erg ruime aanbod een echte specialist noemen als het aankomt op lampen en verlichting. Om je een beter beeld te geven over dit bedrijf, hebben we de belangrijkste informatie over de webshop voor je op een rijtje gezet.

Over Lampentoppers.nl

In de webshop van Lampentoppers.nl heb je een ruime keuze op het gebied van meubels, ventilatoren, lichtbronnen en lampen. Voor iedere smaak en voor ieder budget is er altijd meer dan genoeg keuze en het assortiment bestaat uit topmerken van de hoogste kwaliteit. Dankzij de unieke collectie is er ook voor de stijl van jouw interieur een geschikt design te vinden.

Waarom kiezen voor Lampentoppers.nl

In de webshop van Lampentoppers.nl heb je een brede keuze op het gebied van verlichting voor binnen en verlichting voor buiten. Kies bijvoorbeeld voor een van de hanglampen, booglampen, schemerlampen, wandlampen of plafondlampen uit de collectie. Met ieder model zorg je direct voor de nodige sfeer en licht in de duisternis. De collectie is verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, waaronder modern, Scandinavisch en industrieel.

Is De Lampentoppers.nl betrouwbaar?

Het is helemaal niet zo gek dat steeds meer consumenten ervoor kiezen om de producten uit de webshop van Lampentoppers.nl te bestellen. Je ontvangt na het ontvangen van je aankoop maar liefste twee jaar garantie op het product en aangezien de meeste producten uit de collectie direct leverbaar zijn, kun je je bestelling ook nog eens erg snel in huis verwachten. Plaats je een bestelling voor € 50,- of meer, dan zijn de verzendkosten geheel gratis. Is het product dat je hebt gekocht toch niet helemaal naar wens. Je hebt altijd de mogelijkheid om je bestelling binnen 30 dagen terug te sturen. Daarnaast is deze webshop aangesloten bij Keurmerk Webshop en The Feedback Company.

Klantenservice en klachten

Het plaatsen van een bestelling in de webshop van Lampentoppers.nl gaat eenvoudig en snel. Zo heb je de mogelijkheid om de verlichting die je uit hebt gezocht af te rekenen met iDEAL of je kunt je bestelling achteraf betalen. Kun je tijdens het plaatsen van een bestelling hulp gebruiken, ontvang je graag meer informatie over een product uit het assortiment of kun je advies op maat gebruiken? In alle gevallen staat het team van Lampentoppers.nl voor je klaar. Je stelt je vragen door tijdens kantooruren telefonisch contact op te nemen of door even een e-mail te sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je op dit moment al een of meerdere lampen of andere producten van Lampentoppers.nl in huis gehaald? Deel je review dan op deze pagina en geef je mening over dit bedrijf. Wellicht weet jij perfect welke items uit de collectie het beste met elkaar kunnen worden gecombineerd.

Reviews over Lampentoppers.nl
Gerelateerde bedrijven
Country Lifestyle logo
Country Lifestyle
2 beoordelingen
9,7
Besled logo
Besled
5 beoordelingen
8
Licht-Geluid.nl logo
Licht-Geluid.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Lampentoppers.nl

Lampentoppers.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Lampentoppers.nl bestaat al sinds 2009 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Lampentoppers.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Lampentoppers.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Lampentoppers.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Lampentoppers.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Lampentoppers.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Tevreden met mijn aankoop

Ik ben echt super tevreden over mijn aankoop en over hoe alles was verlopen. De afhandeling was erg goed en correct. De prijs kwaliteits verhouding zou misschien iets beter kunnen.

Geplaatst op: 11-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kelly B.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Lampentoppers.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Country Lifestyle logo
Country Lifestyle
2 beoordelingen
9,7
Besled logo
Besled
5 beoordelingen
8
Licht-Geluid.nl logo
Licht-Geluid.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lampentoppers.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Lampentoppers.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lampentoppers.nl actief?

Lampentoppers.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lampentoppers.nl reviews? Dan kun je naar de website van Lampentoppers.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie