Kunstkerstbomen.nl logo

Kunstkerstbomen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Kunstkerstbomen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1774
Kunstkerstbomen.nl logo
Website
Kunstkerstbomen.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Kunstkerstbomen.nll

Vanaf de zomer weer het land uit is begint het uitkijken naar de kersttijd. En wat is een kersttijd zonder een prachtige kerstboom om dit rond te vieren? Meer en meer mensen kiezen daarbij voor kunstkerstbomen. Zo heb je de pracht van een kerstboom zonder de last en een kunstkerstboom kan je bovendien hergebruiken! Bij Kunstkerstbomen.nl vind je een ruim assortiment. Maar zijn de bomen van Kunstkerstbomen.nl wel van een goede kwaliteit? Wat zijn de ervaringen van de klanten van Kunstkerstbomen.nl? Hoe beoordelen zij deze webshop? Om die vragen te beantwoorden vind je op deze pagina recensies, ervaringen en beoordelingen van Kunstkerstbomen.nl terug.

Over Kunstkerstbomen.nl

Kunstkerstbomen.nl is een webshop gespecialiseerd in de verkoop van kunstkerstbomen en aanverwanten. De website is een onderdeel van het grotere concern Royal Christmas en verkoopt zowel aan particulieren als aan de zakelijke markt. Royal Christmas heeft webshops doorheen heel Europa en beschikt dan ook over behoorlijke schaalvoordelen in de verkoop van kerstartikelen. Dat is de reden dat je bij Kunstkerstbomen.nl niet alleen aan een lage prijs kunstkerstbomen op de kop kunt tikken, maar ook een goede en snelle service kunt verwachten. Met meer dan twintig jaar ervaring in de online verkoop en meer dan vierhonderd modellen kunstkerstbomen vind je zeker wel wat wils in het assortiment. Bovendien beschikt Kunstkerstbomen.nl ook over een fysieke winkel in Winschoten. Om de producten eens in levende lijve te zien kan je je dus daarheen begeven.

Waarom kiezen voor Kunstkerstbomen.nl?

Kunstkerstbomen.nl is dus gespecialiseerd in de verkoop van kunstkerstbomen. Naast een ruim assortiment aan kunstkerstbomen vind je op de website echter ook heel wat andere artikelen in het thema Kerst. Of je nu op zoek bent naar kerstballen, kerstkransen, kerstverlichting of nog iets anders: je vindt het terug. Wat de kunstkerstbomen betreft kan je doorklikken op categorieën als deluxe bomen, premium LED bomen, smalle bomen, guirlandes, complete pakketten en ga zo maar door. Daarnaast is het ook mogelijk om een eigen pakket samen te stellen. Hierbij kies je de boom die bij jou past en vervolgens ook de nodige versiering. Heb je een keuze kunnen maken? Dan betaal je binnen Nederland 5,95 euro verzendkosten en binnen België 6,95 euro verzendkosten. Levering mag je in de regel al na één werkdag verwachten. Betalen kan je doen met jouw kredietkaart (Mastercard, Visa en American Express), met iDeal, via Bancontact, via ApplePay of per overschrijving. Verander je na het bestellen toch van idee? Dan heb je tot veertien dagen de tijd om jouw aankoop retour te sturen.

Is Kunstkerstbomen.nl betrouwbaar?

Kan je er zeker van zijn dat Kunstkerstbomen.nl te vertrouwen valt? Het antwoord daarop is absoluut. Niet alleen is Royal Christmas een multinational die in heel Europa actief is, bovendien beschikt Kunstkerstbomen.nl over een ruime aanwezigheid op sociale media. Daarenboven is er een fysieke winkel om eventuele klachten mee naartoe te nemen. Op de website vind je ook het KvK-nummer, btw nummer en het adres van de hoofdzetel terug. Kunstkerstbomen.nl beschikt tevens over een eigen klantenservice en je vindt op de website bovendien ook heel wat reviews over het bedrijf terug. Ten slotte is het ook nuttig om te vermelden dat de verbinding met de website via het veilige SSL-protocol verloopt: jouw persoonsgegevens zijn dus veilig.

Klantenservice en klachten

Een betrouwbaar bedrijf wilt natuurlijk nog niet zeggen dat er nooit eens iets misloopt. Als dat het geval is kan je met vragen en/of problemen terecht bij de klantenservice van Kunstkerstbomen.nl. De klantenservice van de webshop is op werkdagen bereikbaar via het contactformulier, per telefoon, per mail of via één van de social media kanalen van het bedrijf. Heb je onverhoopt een klacht over een bestelling of iets anders? Dan kan je die bij voorkeur per mail of per briefwisseling overbrengen. Je krijgt hiervoor altijd een ontvangstbevestiging en binnen de veertien dagen een inhoudelijk antwoord. Klachten kunnen alternatief ook aangemeld worden bij het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij thuis een kerstboom staan van Kunstkerstbomen.nl? Dan horen wij graag naar jouw ervaringen met het bedrijf. Hoe beoordeel jij de kwaliteit van de kerstbomen? Ben je tevreden met de service van Kunstkerstbomen.nl? Was de levertijd zoals aangegeven? Zou je de producten van Kunstkerstbomen.nl aanraden aan vrienden of familie? Waarom wel of waarom niet? Schrijf op deze pagina een recensie over Kunstkerstbomen.nl en vertel jouw verhaal. Zo help je toekomstige bezoekers correct inschatten wat wel en wat niet te verwachten van dit bedrijf.

Reviews over Kunstkerstbomen.nl
Gerelateerde bedrijven
Vlaggenclub logo
Vlaggenclub
1 beoordeling
9,5
Bandanawinkel.nl logo
Bandanawinkel.nl
0 beoordelingen
10
Batterijenhuis logo
Batterijenhuis
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Snelle levering

Ik heb hier een aantal jaren geleden een kerstboom besteld en deze gaat al super lang mee en hij ziet er ook nog steeds super netjes uit na al die jaren dat we hem hebben.

Geplaatst op: 29-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Diego B.

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kunstkerstbomen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Vlaggenclub logo
Vlaggenclub
1 beoordeling
9,5
Bandanawinkel.nl logo
Bandanawinkel.nl
0 beoordelingen
10
Batterijenhuis logo
Batterijenhuis
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kunstkerstbomen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Kunstkerstbomen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kunstkerstbomen.nl actief?

Kunstkerstbomen.nl is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kunstkerstbomen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Kunstkerstbomen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie