Kruidvat logo

Kruidvat reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Kruidvat reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4234
Kruidvat logo
Website
Kruidvat

Reviews en Ervaringen Kruidvat

Wil je graag een aankoop doen bij Kruidvat, maar twijfel je of Kruidvat betrouwbaar is? Neem dan eerst de informatie door op deze pagina. Op deze pagina lees je meer over Kruidvat, wanneer de onderneming is opgericht, wat Kruidvat zoal aanbiedt en waarom je wel of niet bij Kruidvat moet kopen. Ook lees je of het bedrijf daadwerkelijk betrouwbaar is en hoe je eventueel de klantenservice kunt benaderen van het bedrijf. Daarnaast kun je op deze pagina reviews van reeds bestaande klanten lezen, waardoor je een eerlijke indruk krijgt van Kruidvat. Ben je zelf al klant bij Kruidvat? Dan kun je hier ook zelf een review achter laten en andere potentiele klanten helpen met het verkrijgen van een objectieve indruk.

Over Kruidvat

Kruidvat is een Nederlandse drogisterijketen die gespecialiseerd is in gezondheids- en schoonheidsproducten. Het bedrijf is opgericht in 1975 en heeft winkels verspreid over heel Nederland, en heeft ook vestigingen in België. Het bedrijf biedt producten aan tegen zeer lage prijzen en heeft naast gezondheids- en schoonheidsproducten ook vaak diverse andere soort producten, zoals huishoudproducten en hobbyproducten.

Waarom kiezen voor Kruidvat

Kruidvat is een zeer populaire winkelketen dat vele bekende merken aanbiedt. Je kunt bij Kruidvat terecht voor al jouw gezondheids- en schoonheidsproducten en kunt hierbij vertrouwen op lage prijzen voor een goede kwaliteit. Het bedrijf biedt daarnaast gunstige voorwaarden en biedt vaak vele aanbiedingen.

Is Kruidvat betrouwbaar?

Kruidvat is al actief op de drogisterij markt sinds 1975 en heeft een zeer grote naamsbekendheid. Ook is het bedrijf zeer populair en heeft het bedrijf vele positieve klantbeoordelingen. Je kunt het bedrijf dan ook zeker vertrouwen. Daarnaast voldoet Kruidvat ook aan andere belangrijke voorwaarden waarmee je kunt beoordelen of een onderneming betrouwbaar is. Zo gaat de onderneming veilig om met jouw persoonlijke gegevens, kun je op veilige manieren betalen bij de onderneming en gaat het bedrijf transparant om met haar bedrijfsgegevens.

Klantenservice en klachten

Wil je een medewerker van Kruidvat spreken? Benader dan de klantenservice via telefonisch contact of per mail. Ook kun je altijd een medewerker in een van de fysieke winkels van Kruidvat benaderen voor vragen of voor persoonlijk advies. De medewerkers van Kruidvat staan altijd voor je klaar voor vakkundige hulp. Het bedrijf is daarnaast ook actief op diverse sociale mediakanalen en kan ook via deze wegen benaderd worden voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen. Doorgaans wordt je goed en snel geholpen door een Kruidvat medewerker.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij de drogisterijketen Kruidvat, en wil je andere mensen over jouw ervaringen met Kruidvat vertellen? Schrijf dan een beoordeling over Kruidvat en laat andere weten of jij het bedrijf wel of niet aan zou raden. Schrijf bijvoorbeeld of je tevreden bent met het assortiment, de kwaliteit van de producten en de service van het bedrijf. Met jouw uitgebreide review help je andere klanten met het verkrijgen van een heldere indruk van Kruidvat en help je ze bij het maken van een heldere en objectieve beslissing om wel of niet bij Kruidvat te kopen.

Gerelateerde bedrijven

DeOnlineDrogist logo
DeOnlineDrogist
6 beoordelingen
8,5
Dierenapotheek logo
Dierenapotheek
2 beoordelingen
10
Onzedrogist.nl logo
Onzedrogist.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

7
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Kruidvat

Kruidvat is geverifieerd door ons expert team. De webshop Kruidvat bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Kruidvat lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Kruidvat. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Kruidvat is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Kruidvat. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Kruidvat.

Geplaatst op: 01-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Online order is sucks! And they dont do anything to make it up to their own fault

I ordered online from 5sept2022 I didn’t received any proof of my purchase but they already took out my money from my bank.
I called immidiately the same day 5sept2022 to let them know i want to have a proof/bestelling bewijs. And they said i have to wait the next day.. and still it didnt come.

It tooks 10days and now they will tell me that they will bring my money back and wait 5 days.. and make another order?

I bought online because its on sale! Now i will wait for my money to come and ordered again and the sale will be over. So i have to buy it on normal price?!

And i asked them to maybe do something else because its not my fault. And they will just say they cannot do anything! It cost me time and money and they will say no we cannot do anything else. At least assure me that the sale price is gonna stick for my new order or at least assure me that i can still have the sizes i need for the items i ordered. Or compensate their innabilities of doing their job.

Geplaatst op: 14-09-2022
Laatst bewerkt op: 14-09-2022
Geschreven door: Cristalyn R.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kruidvat


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

DeOnlineDrogist logo
DeOnlineDrogist
6 beoordelingen
8,5
Dierenapotheek logo
Dierenapotheek
2 beoordelingen
10
Onzedrogist.nl logo
Onzedrogist.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kruidvat een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Kruidvat. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kruidvat actief?

Kruidvat is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apotheken en drogisterijen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kruidvat reviews? Dan kun je naar de website van Kruidvat gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie