Koterstore.nl logo

Koterstore.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Koterstore.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3003
Koterstore.nl logo
Website
Koterstore.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Koterstore

Mooie speelgoed en speelgoed dat goed is voor de ontwikkeling van jouw kind, dat is Koterstore voor jou. Lees meer over deze unieke speelgoed webshop en zie hoe anderen deze webshop ervaren. Je kunt hier namelijk de persoonlijke reviews en beoordelingen van klanten van Koterstore lezen.

Over Koterstore

Koterstore is opgericht door drie vriendinnen met jarenlange ervaring in de pedagogie. Deze kennis hebben zij omgezet naar een webshop met een riant aanbod aan educatief speelgoed, boeken en meer. Wil je speelgoed dat echt iets doet met jouw kind of ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een jong kind? Dan zit je bij Koterstore altijd goed.

De collectie van Koterstore is bijzonder breed en duidelijk opgedeeld in verschillende categorieën. Je kunt los speelgoed, knuffels, poppen, puzzels, boeken en meer vinden bij Koterstore. Het aanbod is divers en met regelmaat wordt het aanbod aangevuld met leuk, nieuw en hip speelgoed.

Waarom kiezen voor Koterstore

Spelen jouw kinderen nauwelijks met hun speelgoed of zijn ze snel uitgekeken op hun speelgoed? Dan is het raadzaam om eens bij Koterstore te kijken. Hier vind je niet alleen mooi speelgoed, dit is ook ideaal speelgoed voor jonge kinderen. Het is educatief speelgoed dat spreekt tot de geest van een kind. Zeg vaarwel tegen alle plastic en felle speeltoestellen waar jouw kind op uitgekeken raakt, en kies voor duurzaam en educatief speelgoed van Koterstore.

Goed speelgoed en speelgoed dat goed is voor de ontwikkeling van jouw kind, hoeft helemaal niet duur te zijn. Wanneer je slim shopt bij Koterstore, kun je voor kleine prijsjes mooi speelgoed inslaan. Zo kun je starten door bij de sale te kijken en hier speelgoed met korting kopen. Ook heeft Koterstore met regelmaat leuke aanbiedingen voor korting op geselecteerd speelgoed. Wil je altijd op de hoogte zijn van acties? Meld je dan gratis aan voor de Koterstore nieuwsbrief.

Wil je nog een leuk cadeau kopen voor jouw kind? Bestel vandaag dan nog bij Koterstore en het nieuwe speelgoed is binnen 1 tot 3 werkdagen in huis. Koterstore verstuurt met PostNL. Je krijgt altijd een traceercode en kunt zo precies zien wanneer jouw bestelling wordt verzonden. Bestel voor minstens €75,- bij Koterstore en jouw bestelling wordt gratis geleverd.

Is Koterstore betrouwbaar?

Koterstore zorgt voor de veiligheid van de online klant. De webshop is beveiligd en er kan veilig worden betaald. Je kunt gewoon afrekenen met Ideal. Zo kun je jouw eigen bank selecteren en veilig betalen via de browser van de bank of via de beveiligde app van jouw bank. Vind je het online fijner om achteraf te betalen? Dan kun je bij Koterstore ook altijd Klarna selecteren als betaaloptie. Je hoeft dan pas binnen een termijn te betalen en kunt dus gewoon wachten totdat je jouw bestelling van Koterstore hebt ontvangen.

Ook heeft Koterstore duidelijke voorwaarden en bieden ze de klant altijd de optie aan om te retourneren. Wanneer je niet tevreden bent over het speelgoed, kun je gewoon gebruik maken van het retourrecht. Je hebt 14 dagen de tijd om jouw aankoop terug te sturen voor retour.

Klantenservice en klachten

Koterstore denkt graag met je mee en wilt je graag helpen bij het vinden van het juiste speelgoed voor jouw kind. Weet je niet goed wat je moet kiezen of heb je problemen met het bestellen? Neem dan even contact op met Koterstore. Op de contactpagina van Koterstore vind je meer informatie over de manieren om contact op te nemen. Ook kun je Koterstore volgen op Instagram en Facebook voor meer informatie en contact.

Een klacht indienen kan bij Koterstore ook via de klantenservice. Je kunt jouw klacht melden en de gewenste oplossing samen met Koterstore bespreken. Koterstore gaat professioneel om met klachten en zorgt ervoor dat alle klanten tevreden de (online) deur kunnen verlaten.

Wil jij ook beoordelen?

Wat is jouw ervaring met het speelgoed van Koterstore? Is dit educatieve speelgoed beter dan ander speelgoed uit de winkel en wat vinden jouw kinderen van het speelgoed? Schrijf een duidelijke review met de ervaringen over het speelgoed van Koterstore. Ook kun je in de beoordeling iets achterlaten over de ervaring met de webshop zelf. Was het eenvoudig om iets te bestellen en hoe lang heb je op het speelgoed moeten wachten? Schrijf hier een persoonlijke review over Koterstore en deel jouw ervaringen met nieuwe klanten.

Reviews over Koterstore.nl

Gerelateerde bedrijven

KnuffelKado logo
KnuffelKado
2 beoordelingen
9
Klein & Stoer logo
Klein & Stoer
2 beoordelingen
9
Top1toys logo
Top1toys
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Koterstore.nl

Het bedrijf Koterstore.nl is geverifieerd door ons. De webshop Koterstore.nl is al sinds 2020 een betrouwbare partij om te bestellen. Koterstore.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Koterstore.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Koterstore.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Koterstore.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 19-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke webshop

Ik heb bij dit bedrijf al vaker wat spullen gekocht omdat mijn kinderen er altijd super blij van worden. Het speelgoed is van goede kwaliteit en ze vinden het erg leuk om mee te spelen!

Geplaatst op: 23-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Eline B.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Koterstore.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

KnuffelKado logo
KnuffelKado
2 beoordelingen
9
Klein & Stoer logo
Klein & Stoer
2 beoordelingen
9
Top1toys logo
Top1toys
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Koterstore.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Koterstore.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Koterstore.nl actief?

Koterstore.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kinderen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Koterstore.nl reviews? Dan kun je naar de website van Koterstore.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie