Keukenaccessoiresshop logo

Keukenaccessoiresshop reviews, ervaringen en beoordelingen

Keukenaccessoiresshop reviews, ervaringen en beoordelingen
834
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Keukenaccessoiresshop

Keukenaccessoiresshop is geverifieerd door ons expert team. De webshop Keukenaccessoiresshop bestaat al sinds 2008 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Keukenaccessoiresshop lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Keukenaccessoiresshop. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Keukenaccessoiresshop is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Keukenaccessoiresshop te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super goed geadviseerd

Ik ben super goed geadviseerd op basis van de fotos die ik had gestuurd. Het gene wat ik kreeg was bijna precies hetzelfde als wat ik al had. Alles werkt goed met het nieuwe item. Goede meedenkenen service!

Geplaatst op: 28-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Keano V.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Keukenaccessoiresshop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dekruidenbaron logo
Dekruidenbaron
2 beoordelingen
9,5
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
Disena logo
Disena
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Keukenaccessoiresshop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Keukenaccessoiresshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Keukenaccessoiresshop actief?

Keukenaccessoiresshop is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koken & tafelen en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Keukenaccessoiresshop reviews? Dan kun je naar de website van Keukenaccessoiresshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie