JuiceBrothers logo

JuiceBrothers reviews, ervaringen en beoordelingen

JuiceBrothers reviews, ervaringen en beoordelingen
1287
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met JuiceBrothers

Ons team van experts heeft JuiceBrothers geverifieerd op een aantal punten. De webshop van JuiceBrothers bestaat al sinds 2014 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. JuiceBrothers is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

JuiceBrothers is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van JuiceBrothers te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Smoothies en sappen

De drankjes zijn snel geleverd en ik vind het persoonlijk erg belangrijk dat alles biologisch is. Hier thuis is iedereen er heel blij mee. Het kan wel wat prijzig zijn maar dit is het ook zeker waard.

Geplaatst op: 01-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elisabeth T.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over JuiceBrothers


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Care Plus logo
Care Plus
2 beoordelingen
8,5
Hulpmiddelwereld logo
Hulpmiddelwereld
3 beoordelingen
9
BigGreenSmile.nl logo
BigGreenSmile.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is JuiceBrothers een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over JuiceBrothers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is JuiceBrothers actief?

JuiceBrothers is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de JuiceBrothers reviews? Dan kun je naar de website van JuiceBrothers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie