Jimbodeals logo

Jimbodeals reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Jimbodeals reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1751
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Jimbodeals

Jimbodeals is geverifieerd door ons expert team. De webshop Jimbodeals bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Jimbodeals lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Jimbodeals. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Jimbodeals is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Jimbodeals te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Jimbodeals.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede hulp!

De hulp die ik nodig had, die ik van Jimdo kreeg, was erg goed. Dit hielp op een duidelijke en constructieve manier om te kiezen tussen verschillende opties, en de juiste keuze te maken met betrekking tot mijn website.

Geplaatst op: 24-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pleun F.

9 / 10
5/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Jimbodeals


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Blokker.nl logo
Blokker.nl
79 beoordelingen
5,0
AimeTé logo
AimeTé
2 beoordelingen
9,5
123tuinposter logo
123tuinposter
3 beoordelingen
6,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Jimbodeals een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Jimbodeals. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Jimbodeals actief?

Jimbodeals is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Jimbodeals reviews? Dan kun je naar de website van Jimbodeals gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie