Jeans Centre logo

Jeans Centre reviews, ervaringen en beoordelingen

Jeans Centre reviews, ervaringen en beoordelingen
1301
Jeans Centre logo
Website
Jeans Centre
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Jeans Centre

Wil je graag kleding bestellen via de webwinkel Jeans Centre, maar heb je eerst wat meer details nodig over deze onderneming, en wil je weten of Jeans Centre betrouwbaar is? Bekijk dan eerst de reviews, ervaringen en informatie op deze pagina. Op deze website lees je verschillende ervaringen van de vele huidige klanten van Jeans Centre en lees je verschillende redenen waarom je wel of niet bij deze onderneming zou moeten kopen. Na het bestuderen van deze pagina en het doornemen van de ervaringen kun je vervolgens eenvoudig zelf een goede en heldere beslissing maken om wel of niet bij Jeans Centre te kopen.

Over Jeans Centre

Jeans Centre is een denim fashion bedrijf dat zich richt tot het middensegment. Het bedrijf is al meer dan 44 jaar actief binnen deze branche en blijft zich continu vernieuwen en verbeteren. Jeans Centre heeft een webwinkel, maar ook ca. 100 fysieke winkels, verspreid over heel Nederland. Jeans Centre staat voor casual en trendvolgende kleding, met een focus op denim. Je kunt bij deze onderneming voor zowel dames-, heren- als kinderkleding terecht.

Waarom kiezen voor Jeans Centre

Jeans Centre heeft een zeer breed assortiment aan kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Het assortiment blijft zich vernieuwen, waardoor je vrijwel altijd terecht kunt bij deze onderneming voor een stijlvolle outfit. Jeans Centre positioneert zichzelf als een echte 'jeansspecialist', door een breed scala aan denimproducten aan te bieden van zeer goede kwaliteit. Indien je dus op zoek bent naar een nieuwe broek, of een ander demin product, ben je bij Jeans Centre bij het juiste adres. Daarnaast kun je bij Jeans Centre altijd vertrouwen op vakkundig advies en informatie over de verschillende producten.

Ӭ

Is Jeans Centre betrouwbaar?

Uiteraard is het altijd raadzaam om te kijken of een onderneming betrouwbaar is voordat je een (online) aankoop doet. Bij Jeans Centre hoef je hier geen zorgen over te maken. Jeans Centre is een zeer succesvolle onderneming met een hoge naamsbekendheid. De onderneming is al vele jaren actief binnen Nederland en heeft fysieke winkels over het hele land. Je kunt Jeans Centre dan ook absoluut vertrouwen. Ook de webwinkel van Jeans Centre is veilig te gebruiken. Zo wordt er veilig met jouw gegevens om gegaan en kun je op verschillende veilige manieren online betalen.

Klantenservice en klachten

Jeans Centre is goed bereikbaar en heeft dan ook een toegankelijke klantenservice die je kunt benaderen via de telefoon of per mail. Ook kun je in elke fysieke winkel van Jeans Centre terecht voor vragen, opmerkingen, advies, klachten of advies over kleding. Doorgaans word je vakkundig door een medewerker van Jeans Centre geholpen. Indien je graag producten wilt terugsturen kun je dit eenvoudig via de website regelen. Je kunt eenvoudig bij Jeans Centre producten binnen 30 dagen terugsturen en je beroepen op het gratis retourbeleid.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij reeds een bestaande klant van Jeans Centre? Schrijf dan een recensie voor andere mensen. Schrijf bijvoorbeeld of je tevreden bent over de kwaliteit van de artikelen van Jeans Centre, of de bestelde producten snel bij jou thuis werden geleverd en of je snel geholpen werd door de klantenservice, mocht je de klantenservice benaderd hebben. Schrijf daarnaast ook of je in de misschien vaker bij Jeans Centre zou gaan bestellen en of je de onderneming zou aanbevelen aan andere. Met jouw recensie help je andere mensen met het maken van een weloverwogen beslissing om bij Jeans Centre te bestellen.

Reviews over Jeans Centre
Gerelateerde bedrijven
Van Mourik Schoenen logo
Van Mourik Schoenen
2 beoordelingen
9,5
Sexy-Store logo
Sexy-Store
2 beoordelingen
9,5
Avantisport logo
Avantisport
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Jeans Centre

Jeans Centre is geverifieerd door ons expert team. De webshop Jeans Centre bestaat al sinds 1999 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Jeans Centre lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Jeans Centre. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Jeans Centre is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Jeans Centre te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Jeans Centre.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede en fijne broeken

Door een van de jeans acties heb ik meteen meerdere broeken besteld via de site. Er waren verschillende kleuren waar ik uit kon kiezen en dat heb ik ook zeker gedaan. Ik was echt verbaasd hoe fijn de broeken waren toen ik ze binnen kreeg!

Geplaatst op: 17-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thijn V.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Jeans Centre
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Van Mourik Schoenen logo
Van Mourik Schoenen
2 beoordelingen
9,5
Sexy-Store logo
Sexy-Store
2 beoordelingen
9,5
Avantisport logo
Avantisport
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Jeans Centre een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Jeans Centre. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Jeans Centre actief?

Jeans Centre is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , modeaccessoires , schoenenwinkels en sportkleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Jeans Centre reviews? Dan kun je naar de website van Jeans Centre gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie