INDICODE logo

INDICODE reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

INDICODE reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4753
INDICODE logo
Website
INDICODE
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen INDICODE

Wil je graag een bestelling plaatsen in de webwinkel INDICODE, maar twijfel je of deze webwinkel betrouwbaar is? Dan ben je hier bij het juiste adres. Op deze pagina lees je namelijk meer over de onderneming achter de webwinkel INDICODE, en kom je te weten of het bedrijf daadwerkelijk te vertrouwen is. Ook lees je hoe je de klantenservice van INDICODE kunt benaderen en wat huidige klanten van INDICODE zoal te vertellen hebben over de webwinkel. Na het doornemen van deze informatie kun je zelf een weloverwogen keuze maken om wel of geen bestelling te plaatsen bij INDICODE.

Over INDICODE

INDICODE is een kledingmerk voor mannen. De onderneming is opgericht in 1993 met als doel om kwalitatieve en stijlvolle mannenkleding te introduceren. Het merk heeft oog voor detail en biedt verschillende soorten stijlen. Hierdoor kun je als man altijd een outfit scoren die bij jouw persoonlijke stijl past. INDICODE verkoopt haar kleding over de hele wereld, zowel in fysieke warenhuizen als via haar online webwinkel.

Waarom kiezen voor INDICODE

INDICODE is een merk dat een ruim assortiment biedt aan hoge kwaliteit en stijlvolle mannenkleding. Het merk biedt alle soorten kledingstukken en tal van accessoires. Naast een breed assortiment biedt INDICODE een uitstekende service. Zo wordt je bestelling altijd snel thuis geleverd en kun je jouw bestelling zorgeloos retourneren.

Is INDICODE betrouwbaar?

INDICODE is een succesvolle onderneming met een hoge naamsbekendheid en tal van tevreden klantenbeoordelingen. De onderneming is al vele jaren actief en is bekend in tal van landen. Je kunt er dan ook van uit gaan dat INDICODE zeker betrouwbaar is. Ook heeft het bedrijf een betrouwbare webwinkel die aan alle eisen voldoet waaraan een betrouwbare webwinkel aan dient te voldoen. Zo gaat het bedrijf veilig om met jouw persoonlijke data en kun je middels de webwinkel via verschillende veilige betalingsmethoden betalen.

Klantenservice en klachten

Indien je contact wilt zoeken met de klantenservice van INDICODE kun je dit het best doen via mail of via een van de sociale mediakanalen waarop het bedrijf actief is, zoals via Facebook of Instagram. Doorgaans word je snel geholpen door een medewerker van INDICODE en wordt er, indien je de klantenservice benaderd voor een probleem of klacht, altijd gekeken naar een passende oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ooit een bestelling geplaatst bij de webwinkel INDICODE, en wil je andere potentiele klanten over jouw ervaringen met deze onderneming vertellen? Schrijf dan een review over INDICODE en vertel waarom andere juist wel of niet bij deze onderneming moeten kopen. Schrijf in jouw review bijvoorbeeld wat je van het assortiment van deze webwinkel vindt, of de kwaliteit van jouw producten naar wens is en of de service jou is bevallen. Schrijf ook of je vakkundig bent geholpen door een medewerker van de klantenservice van INDICODE, indien je daarmee contact hebt gezocht. Met jouw eerlijke beoordeling help je andere met het verkrijgen van een goede indruk van deze onderneming, waardoor zij in het vervolg een weloverwogen aankoop kunnen doen.

Reviews over INDICODE

Gerelateerde bedrijven

Sexy-Store logo
Sexy-Store
2 beoordelingen
9,5
Vrijbuiter logo
Vrijbuiter
4 beoordelingen
8
Tom Tailor logo
Tom Tailor
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over INDICODE

Het bedrijf INDICODE is geverifieerd door ons. De webshop INDICODE is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. INDICODE is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. INDICODE maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

INDICODE is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van INDICODE. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van INDICODE.

Geplaatst op: 14-09-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over INDICODE


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sexy-Store logo
Sexy-Store
2 beoordelingen
9,5
Vrijbuiter logo
Vrijbuiter
4 beoordelingen
8
Tom Tailor logo
Tom Tailor
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is INDICODE een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over INDICODE. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is INDICODE actief?

INDICODE is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de INDICODE reviews? Dan kun je naar de website van INDICODE gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie