Iberostar logo

Iberostar reviews, ervaringen en beoordelingen

Iberostar reviews, ervaringen en beoordelingen
1101
Iberostar logo
Website
Iberostar
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en ervaringen Iberostar

Denk je aan Iberostar, dan denk je automatisch aan de beste hotels en resorts. Om te ontdekken of Iberostar ook jou van dienst kan zijn, hebben we de beoordelingen van mensen die er al eens logeerden onder de loep genomen. De belangrijkste uitkomsten hebben we voor je samengevat. Op basis van onze bevindingen kun je zelf besluiten om eventueel ook voor Iberostar te kiezen.

Over Iberostar

Iberostar is niet zomaar een aanbieder van hotels en resorts. Iberostar wordt gezien als leidend in verantwoord toerisme. De onderneming zorgt nadrukkelijk voor mens en de omgeving en heeft passie voor oceanen en pionieren. Tachtig procent van de hotels van Iberostar vind je aan de oceaan. Je vindt Iberostar hotels in Griekenland, Hongarije, Montenegro, Portugal, Spanje, Brazilië, Cuba, Dominicaanse Republiek, Jamaica, Mexico, Peru, Amerika, Kaapverdië, Marokko en Tunesië. Daarnaast biedt het hotels die speciaal ingericht zijn voor families, all-inclusive hotels, hotels voor bruiloften en speciaal uitgeruste Golf hotels.

Waarom kiezen voor Iberostar?

Je kiest voor Iberostar omdat het staat voor kwaliteit en er aan elk detail gedacht wordt tijdens je verblijf in een hotel of resort. Iberostar is buitengewoon toegewijd aan de toekomst. In 2020 bijvoorbeeld, werd het eerste hotel dat helemaal vrij is van kunststof geopend. In 2025 wil het helemaal afvalvrij zijn en in 2030 moet Iberostar CO2-neutraal zijn. Je kiest voor Iberostar vanwege de fraaie ligging, doorgaans aan een oceaan. Bij Iberostar krijg je bovendien de meest gezonde gerechten voorgeschoteld. Nog een reden om juist te kiezen voor Iberostar is dat je altijd gratis wifi hebt in de hotels en resorts van Iberostar.

Is Iberostar betrouwbaar?

Juist vanwege het betrouwbare karakter van Iberostar kiezen mensen voor deze hotelketen. Dat betrouwbare karakter vertaalt zich vooral richting de toekomst van onze planeet. De zorgen die Iberostar zegt te hebben voor mens en omgeving worden daadwerkelijk waargemaakt, de gehele bedrijfsvoering is er zelfs op ingericht. Bij Iberostar is sprake van betrouwbaar en zeker verantwoord toerisme. En dat straalt Iberostar in alles uit en maakt het ook daadwerkelijk waar.

Klantenservice en klachten

Hoe nauwgezet we de beoordelingen van Iberostar ook doorgenomen hebben, we stuiten niet één keer op het woord klacht. Dat zegt veel, zo niet alles. Mocht jij wel een klacht hebben over Iberostar, dan krijg je verschillende mogelijkheden om die klacht kenbaar te maken. Zo kun je gebruik maken van een speciaal contactformulier en kun je ook telefonisch contact opnemen met deze aanbieder. Neem dan wel eerst de veel gestelde vragen door, want daarin wordt al hele veel uiteengezet over de bedrijfsvoering van Iberostar. Ook via de social media kanalen Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn kun je contact zoeken met deze hotelketen, die je overigens ook een handige app aanbiedt.

Wil jij ook beoordelen?

Iedereen is het er over eens dat beoordelingen van bestaande klanten je helpen bij het maken van de juiste keuze. De informatie die je er in leest is onafhankelijk en vooral praktisch van aard. Beoordelingen helpen mensen bij het maken van de beste keuze. Daarom vragen wij jou om in het vervolg ook een beoordeling achter te laten. Je bewijst er andere mensen die beslissingen moeten nemen een dienst mee.

Reviews over Iberostar
Gerelateerde bedrijven
Zoweg.nl logo
Zoweg.nl
5 beoordelingen
8,4
Texel logo
Texel
2 beoordelingen
8,5
Lastminute.com logo
Lastminute.com
82 beoordelingen
4,1
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Iberostar

Iberostar is geverifieerd door ons expert team. De webshop Iberostar bestaat al sinds 1997 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Iberostar lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Iberostar. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Iberostar is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Iberostar te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Perfect hotel

Prachtige hotels waar ik al meerdere malen heb verbleven tijdens mijn reizen naar Spanje. Ik raad iedereen deze organisatie aan als het gaat om een hotel in het buitenland. De volgende keer ga ik zeker weer een hotel boeken bij Iberostar.

Geplaatst op: 13-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yannick

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Iberostar
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Zoweg.nl logo
Zoweg.nl
5 beoordelingen
8,4
Texel logo
Texel
2 beoordelingen
8,5
Lastminute.com logo
Lastminute.com
82 beoordelingen
4,1
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Iberostar een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Iberostar. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Iberostar actief?

Iberostar is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) familiereizen , hotels en verre reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Iberostar reviews? Dan kun je naar de website van Iberostar gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie