I-KOOK logo

I-KOOK reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
I-KOOK reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
I-KOOK logo
Website
i-kook.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen I-KOOK

Wie zou het niet willen, een nieuwe keuken voor een eerlijke prijs. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken dan zou I-KOOK zomaar het juiste adres kunnen zijn. Het is dan wel fijn om vooraf online reviews en ervaringen van klanten te kunnen lezen. Wij hebben vele reviews over I-KOOK op een rij gezet waardoor iedere potentiële klant een weloverwogen beslissing kan nemen.

Over I-KOOK

I-KOOK is in 2001 opgericht door de broers Jaap en Roel Oostra. Hun missie ia helder en eenvoudig: "Iedere klant geven we persoonlijke aandacht en begeleiding met als doel een betaalbare, unieke en kwalitatief uitstekende keuken". De eerste winkel stond in het Overijsselse Hattum. Momenteel bestaat I-KOOK uit 26 winkel die door het hele land te vinden zijn. De cultuur van het bedrijf is eerlijkheid zonder onnodige opsmuk en waar mensen werken in een open cultuur met weinig hiërarchie. Mensen werken in het belang van de klant waarbij de keukencoaches veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgen om hun klanten tevreden te stellen. Daarnaast is I-KOOK ook actief in de zakelijke markt bij nieuwbouw- of renovatieprojecten.

Waarom kiezen voor I-KOOK

Of je nu op zoek bent naar een keuken met een moderne of klassieke uitstraling, bij I-KOOK krijgt de klant een ruime keuze uit keukens in alle stijlen en voor iedere portemonnee. Daarnaast is het mogelijk om samen met de specialisten van I-KOOK zelf een droomkeuken te ontwerpen. Er zijn altijd keukens in de aanbieding en is er de keuze om de keuken zelf thuis in te bouwen of het uit te besteden aan vakkundige monteurs. Natuurlijk heeft I-KOOK een ruime selectie keukenapparatuur van verschillende topmerken om de keuken geheel na keuze van apparatuur te voorzien. I-KOOK spreekt niet over keukenverkopers, maar over keukencoaches die eerlijke en vakkundig de klanten begeleiden tijdens het gehele aankoopproces.

Is I-KOOK betrouwbaar?

I-KOOK is aangesloten bij de CBW-erkende woonwinkels. Deze organisatie hanteert een erkenningsregeling met 3 garanties voor de klant. Klanten krijgen altijd minimaal 2 jaar garantie op hun aankopen. Is er sprake van een aanbetaling dan krijgt de klant zijn geld terug als een CBW-erkende winkel failliet gaat. Daarnaast is er een onafhankelijke geschillencommissie. Komt een klant er niet samen met de winkel uit dan kan hij zich wenden tot de geschillencommissie. De commissie zal met een passende oplossing komen.

Klantenservice en klachten

Klanten Kunnen voor al hun vragen tijdens kantooruren terecht bij een telefonische klantenservice. Omdat I-KOOK werkt met keukencoaches zijn ze het aanspreekpunt bij alle vragen en problemen tijdens en na het aankooptraject. De coaches zijn bekend met de klant en hun product, waardoor ze snel op vragen kunnen reageren. Er is dus geen sprake van een ondoordringbaar woud aan verschillende telefoonnummers en medewerkers.

Wil jij ook beoordelen?

Een keuken zal je maar een paar keer in je leven kopen. Ze gaan lang mee waardoor je zeker wil zijn van een kwalitatief goede keuken van een betrouwbaar bedrijf. Door beoordelingen en ervaringen van andere klanten te lezen krijg je een goed beeld van I-KOOK voordat je de winkel binnenstapt. Ben je al kant geweest en wil je het aankoopproces met anderen delen dan kan je hier je review achterlaten. Hierdoor help je anderen om een beslissing te maken die geheel bij hun past.

Reviews over I-KOOK

Gerelateerde bedrijven

Makelaarzoeker logo
Makelaarzoeker
2 beoordelingen
8,5
Beleggingspanden.nl logo
Beleggingspanden.nl
2 beoordelingen
9
Libero Aankoop logo
Libero Aankoop
1 beoordeling
10
8
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over I-KOOK

Ons team van experts heeft I-KOOK geverifieerd op een aantal punten. De webshop van I-KOOK bestaat al sinds 2007 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. I-KOOK is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

I-KOOK is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van i-kook.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van I-KOOK.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Professionele service

Zeer goede en prettige service👍🏻

Geplaatst op: 19-06-2021
Laatst bewerkt op: 19-06-2021
Geschreven door: Karima B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super keuken

goede en mooie kwaliteit keuken gekocht bij deze partij. ze hebben fijn meegedacht en hebben onze wensen gerealiseerd voor ons huis. fijne persoonlijke service met een glimlach, daar staan ze voor.

Geplaatst op: 14-04-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Sjaak T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Verschrikkelijk! Als je een keuken wil met alleen kapotte appartuur vooral voor IKOOK gaan

Korte versie: Keuken geleverd met een kapotte vaatwasser, oven ging na 2 x gebruiken kapot en was geleverd met beschadigingen, wijnkoeler was vermist. Afzuig geinstalleerd met niet alle filters! Koelkast zitten al scheuren in de lades. Kortom ga NIET met IKOOK in zee tenzij je onwijs veel tijd over hebt en zin hebt in continu gezeik. Ze reageren nergens op en leveren half werk! Keuken is in juli 'met veel problemen geinstalleerd en nu nog steeds een incomplete keuken met apparatuur dat allemaal niet werkt. En I-Kook? nergens te bekennen!

Hier het hele verhaal:
Helaas hebben wij een keuken aangeschaft bij I-Kook.
Het proces liep van A tot Z ellendig. Zo begon het met een keukencoach die overspannen thuis zat en hij was na aanschaf van onze keuken de bevestiging vergeten te mailen.
Toen wij een aantal maanden later geen contact konden krijgen met een medewerker van de winkel besloten wij om bij de vestiging binnen te lopen. Daar werd ons verteld dat de keuken nooit besteld was! Terwijl wij thuis een ondertekende offerte hadden liggen..
We moesten snel nieuwe afspraak maken om de keuken opnieuw te ontwerpen want anders zou de keuken niet op tijd geleverd kunnen worden.

Foutje kan gebeuren, gelukkig waren we er op tijd bij (dachten we destijds). Opnieuw een afspraak gemaakt voor een week later! Bij aankomst in de winkel blijkt er een fout te zijn gemaakt.
De keuken was wel besteld! We waren voor niets gekomen. We zouden wel een nieuwe keukencoach krijgen! (de derde inmiddels) Deze wilde graag een afspraak met ons inplannen om de keuken nog een keer door te lopen.
Wat het nut van dit gesprek was weten we op de dag van vandaag nog niet. Niet veel later komt er een man langs in ons huis om de keuken in te meten. Hij zou alles door communiceren richting I-kook en we zouden nog iets van hen horen.

Een maand later zitten we (weer) bij I-kook om de keuken definitief te maken, daar wordt tegen ons gezegd dat we een extra elektrapunt nodig hebben bij ons downdraftsystem. Zo gezegd, zo gedaan! Dat valt mee. Dachten wij nog!
Bij de plaatsing van de keuken (begin juli) gaat het echter FINAAL mis.
Dag 1. Allereerst hebben we een afspraak om 7:00 s'ochtends met een monteur voor installatie van onze keuken. Heel de ochtend gewacht en getracht om in contact te komen met I-Kook maar geen gehoor.
Uiteindelijk krijgen we om 13:00 s 'middags te horen dat de monteur zich had ziekgemeld. Komen ze op tijd mee! Na vele belletjes krijgen we te horen dat er morgen iemand langs kan komen om alsnog de keuken te installeren.
Dag 2. Monteur komt opdagen maar verteld ons dat alle elektra en leiding verkeerd zit. IKOOK was ons blijkbaar vergeten om het leiding schema toe te sturen. Die ene stopcontact extra klopt dus niet helemaal!

Met spoed moesten wij een loodgieter en elektricien invliegen. De net gestucte (en geschilderde muur) moest op verschillende plekken opengebroken worden met als gevolg dat de muur opnieuw gestuct en geschilderd moest worden.

Dag 3. De leiding schema is alsnog niet verstuurd. De keuken installateur had echter notities uitgetekend op de muur! Hier konden de loodgieter/elektricien redelijk mee uit de voeten. Helaas was er veel ruimte voor interpretatie waardoor het nodige alsnog verkeerd gegaan is. De elektricien moet alsnog terugkomen om bepaalde wijzigingen aan te brengen.

Een week later komt er dan eindelijk iemand om de keuken te installeren. Blijkt een van de apparaten niet geleverd te zijn, zit er een beschadiging aan de oven en wordt er een vaatwasser gemonteerd met een motor defect. Het installeren van de keuken duurt 2 dagen omdat er zoveel fouten en defecten zijn.
Eind resultaat: vanaf begin juli zitten wij met een half werkende keuken. De maand augustus horen wij niets van I-Kook over onze gebreken. Begin september schakelen wij een jurist in om ons bij te staan omdat I-Kook niets van zich laat horen.

Tot wij een enquete ontvangen van I-Kook! Met de vraag wat wij van I-Kook vinden.. In de enquete geven wij aan dat wij IKOOK in gebreke willen stellen en een uur later krijgen wij te horen dat de wijnkoeler is geleverd!

4 uur later krijgen wij te horen dat er een leverdatum bekend is! Het duurt echter een week voordat wij horen wat de leverdatum wordt.. en dat is 12 oktober! Als ik de vrouw aan de telefoon vertel dat dit wel erg lang duurt ivm onze kapotte vaatwasser geeft ze aan dat ze hier niets van weet.
Vanuit mijn omschrijving verwacht ze dat het een mechanisch defect is, hierdoor zal er een nieuwe vaatwasser besteld moeten worden door I-Kook. Het was bij de installatiebedrijf niet eens bekend dat onze vaatwasser kapot was en zij konden dit ook niet voor ons oplossen. (I-Kook had echter aangegeven dat het installatiebedrijf er naar zou kijken. Opnieuw iets wat niet klopt)

Al met al, het is nu mid-september. Mid-oktober komt er iemand de wijnkoeler installeren en ik verwacht met kerst nog lekker alles met de hand af te wassen. Inmiddels is onze oven ook al kapot.. wat een top apparatuur! Je verwacht wel wat meer met een keuken dat richting de 12000 gaat. We hebben nu in principe keukenkastjes en een koelkast met beschadigingen. Ga niet met ze in zee!

Geplaatst op: 02-10-2021
Laatst bewerkt op: 02-10-2021
Geschreven door: Carly D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over I-KOOK


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Makelaarzoeker logo
Makelaarzoeker
2 beoordelingen
8,5
Beleggingspanden.nl logo
Beleggingspanden.nl
2 beoordelingen
9
Libero Aankoop logo
Libero Aankoop
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is I-KOOK een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over I-KOOK. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is I-KOOK actief?

I-KOOK is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) makelaars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de I-KOOK reviews? Dan kun je naar de website van I-KOOK gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie