I-KOOK logo

I-KOOK reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
I-KOOK reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
457
I-KOOK logo
Website
i-kook.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

I-Kook reviews

Wij brengen graag tijd door in de keuken. Om een overheerlijke maaltijd klaar te maken of om een drankje te pakken. Maar dan wil je natuurlijk wel een mooie keuken. Die niet alleen functioneel is, maar ook een warm thuisgevoel geeft. Als je op zoek gaat naar een nieuwe keuken dan heb je vast en zeker I-Kook ontdekt. I-Kook is een specialist op het gebied van keukens en zij bieden voor iedereen een mooie en betaalbare keuken aan. Maar hoe weet je zeker dat het een betrouwbaar bedrijf is en dat zij de beloftes die zij doen waarmaken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wat zowel ons team van specialisten als de gebruikers hebben I-Kook beoordeeld. Naast de reviews van gebruikers vind je ook meer informatie over I-Kook, wat ze doen en waar ze voor staan. Ben jij al een klant van I-Kook? Schrijf dan een uitgebreide recensie en deel jouw ervaringen met onze bezoekers!

I-Kook ervaringen

Ons team van experts heeft I-Kook deskundig beoordeeld en geverifieerd. Het bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar en zij specialiseren zich in de verkoop en installatie van keukens. Het bedrijf is opgericht en opereert in Nederland.

Het aanbod is zeer uitgebreid en zij bieden verschillende soorten keukens aan. Voor mensen met zowel een grote als kleine beurs. Ze bekijken iedere situatie individueel en ze luisteren aandachtig naar de wensen van de klant. Om uiteindelijk tot een goed advies te kunnen kopen.

I-Kook heeft geen webshop, maar je kunt wel aanbiedingen op de website bekijken. Daarnaast kun je ook met een handige tool online je eigen keuken ontwerpen met de producten die I-Kook in het assortiment heeft. Uiteindelijk kun je met een keukencoach een afspraak maken om jouw keuzes door te nemen. 

Over I-Kook

I-Kook heeft meer dan 20 jaar ervaring en is daarmee een gevestigde speler in de markt. Zij specialiseren zich in advies en verkoop in en van keukens. Voor klanten met zowel een grote als een kleine portemonnee. 

Mooie en functionele keukens

I-Kook biedt mooie en functionele keukens aan voor zowel kleine als grotere oppervlakten en je kunt je eigen keuken helemaal naar eigen smaak inrichten. De keukencoaches kunnen je daarbij helpen en adviseren. Daarnaast biedt I-Kook opties aan om keukens in delen af te betalen. Dat prettig is gezien het feit de aanschafprijs van een nieuwe keuken in de basis vrij hoog is.

Service van I-Kook

I-Kook heeft een goede service en de reviews zijn overwegend positief. Via de website kan je direct met hen in contact komen via het contactformulier of via de mail. Ze zijn ook tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar. Wil je meer weten over I-Kook en heb je vragen over keukens of wil je een afspraak inplannen? Op de website hebben zij een uitgebreide kennisbank waar veelgestelde vragen worden beantwoord en veel artikelen met informatie over keukens en het gebruik van een keuken.

Betalingsmogelijkheden

Op de website zijn er geen betalingsmogelijkheden, omdat je voor de aanschaf van een keuken een afspraak met een keukencoach moet inplannen. 

Gebruiksvriendelijkheid website I-Kook

I-Kook heeft een zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Met een duidelijke navigatie en je kunt heel snel navigeren naar geldende aanbieden of naar de tool waarmee je jouw eigen keuken kunt ontwerpen. Daarnaast bieden zij een uitgebreide kennisbank waar je antwoorden op veelgestelde vragen kunt terugvinden. De website is beveiligd met een SSL/TLC-certificaat dat te herkennen is aan het slotje dat voor de URL van de website in de browserbalk staat. 

Is I-Kook betrouwbaar?

Wij denken dat I-Kook een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website draagt hier een steentje aan bij terwijl de website volledig beveiligd is. Het privacyreglement voldoet aan de Europese wetgeving en uiteraard is I-Kook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Met meer dan 20 jaar ervaring en honderden tevreden klanten, is I-Kook nog altijd groeiende en zij streven naar een mooie en betaalbare oplossingen voor iedereen. De reviews over I-Kook zijn dan ook overwegend positief. 

Bijzonderheden I-Kook

I-Kook heeft geen webshop, maar wel 28 vestigingen verspreid over Nederland. In de showrooms kun je dan ook keukens bekijken en gesprekken voeren met zogenaamde keukencoaches. I-Kook gelooft niet in opdringerige verkooppraatjes en dwangoffertes en hebben dus geen keukenverkopers. De coaches zijn er om mensen te adviseren over de aanschaf en de installatie van een nieuwe keuken. 

Contact opnemen met I-Kook

Contact opnemen met I-Kook is geen probleem. Ze zijn bereikbaar via het contactformulier op de website, e-mail en tijdens kantooruren via de telefoon.

Klantenservice en klachten

I-Kook heeft een gespecialiseerde klantenservice die jou kunnen helpen bij klachten en de medewerkers staan klaar om je te helpen. I-Kook is goed bereikbaar en bieden voldoende opties in hoe je contact met hen kunt opnemen. 

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij I-Kook? Zowel wij als de bezoekers van Ervaringensite.nl zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke recensie kunnen we het verhaal over I-Kook compleet maken. Terwijl de bezoekers van ons platform en op basis van jouw beoordeling een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met I-Kook. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over I-KOOK

Gerelateerde bedrijven

Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9,5
AllesvoorBBQ.nl logo
AllesvoorBBQ.nl
2 beoordelingen
10
KitchenetteOnline logo
KitchenetteOnline
3 beoordelingen
9,7

Gerelateerde blogartikelen

6,4
64% zou hier weer kopen
12 beoordelingen
Lees onze review over I-KOOK

Ons team van experts heeft I-KOOK geverifieerd op een aantal punten. De webshop van I-KOOK bestaat al sinds 2007 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. I-KOOK is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

I-KOOK is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van i-kook.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van I-KOOK.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nog geen keuken maar wel betaald en nu is apparatuur ineens niet leverbaar.

In eerste instantie prettig, toen eerst de medewerker ontslagen. Op afspraak zat een ander persoon dar was al irritant, toch doorgezet maar later toch geen lekker gevoel. Weer op gesprek dingen aangepast maar weer duurder. Na bestelling bericht dat vaatwasser niet te leveren is heb ik zelf besteld. Nu alles betaald is komen ze aan dat de afzuigkap, kookplaat en oven veel later komen. Oude keuken al verwijderd wat moet je nu????? Bieden aan zelf te kopen. In de avond een mail dat de kookplaat er ineens wel is, de overige apparatuur is nog onduidelijk.

Geplaatst op: 16-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rick D.

5 / 10
2/5 3/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ellende

Ellende !!! I-Kook Eindhoven
In 08-2021 is de keuken geïnstalleerd door DKNZ, deze zijn door I-Kook Eindhoven ingeschakeld.

Sinds die dag alleen maar ellende en de verkoper Carlos laat niets meer van zich horen. Ik zet de problemen op een rij:

- De deur van koelkast niet goed op de plaats gemonteerd en hierdoor niet goed is gaan sluiten en ijsvorming is gaan ontstaan, steeds als wij de deur opende is dit gaan lekken en in contact gekomen met de meubilair en vocht is gaan ontstaan
- Kookplaat niet tijdens de installatie van de keuken geleverd maar paar maanden later
- Spoelbak 1 cm lager in het werkblad gezet, dit moet normaliter gewoon op niveau van het werkblad zelf zijn, als je het aangeeft dan geven ze aan dat dit volgens de voorschriften van de leverancier wel zo moet, maar na paar keer bellen geven ze toch aan dat het niet de juiste manier van installatie is geweest
- Werkblad 2 cm te kort besteld, wij 2 maanden hebben gewacht op de nieuwe werkblad
- Kookplaat 0,5 mm te hoog op het werkblad geplaatst, sluit niet goed aan, ook hier geven ze eerste instantie aan dat dit zo hoort daarna komen ze toch met een ander verhaal en geven ze je gelijk
- Lijmresten zaten nog op diverse panelen, door verkoper tijdens verkoop verteld dat dit de beste kwaliteit meubilair zou zijn namelijk Hacker Systemat
- Op 1 paneel kwam de handvat van los, zoals op de foto te zien
- Op 2 panelen zit schade, eerst dachten ze dat het ook lijmresten waren
- Koelkast, Oven is al vervangen na 4 maanden, koelkast bonkt en kraakt en oven druppelt de stoom eruit
- Onderplint in verkeerde kleur geleverd, zoals op foto te zien, bovenplint niet de juiste afmeting en nog niet gemonteerd
- Vaatwasser is goed op zijn plaats gezet waardoor die bij dicht doen van de klep naar achter gaat
- Deurpanelen sluiten niet aan elkaar
- Ze schakelen 1 monteur in om het werkblad te vervangen, terwijl hier 2 man voor nodig is, de monteur is niet alleen de gebreken komen herstellen maar is ook komen vertellen wat voor goed keukenwinkel I-Kook is, flinke discussies met hem gehad, ook is hij negatief over het tegelwerk terwijl de keuken nog niet eens op orde is
- Monteurs van DKNZ en een weekendklusser Marcel......... zijn steeds bij hun bezoek ontevreden over het geleverde werk van andere, in totaal 4 verschillende monteurs op bezoek gehad
- Nu zijn we 8 maanden verder keuken is nog niet af, I-kook schuift alles alleen maar af aan de leverancier, montagebedrijf of transporteur

Ik laat met deze review de keuze aan jullie !!

Heel veel sterkte als jullie met dit bedrijf in zee gaan !!

Geplaatst op: 24-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: O. Bozkurt

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
I-kook verkoopt graag een keuken maar als de levering geweest is dan zijn ze niet thuis.

I-kook is een bedrijf dat graag keukens wil verkopen, maar als ze hem dan geleverd hebben en er zijn dingen mis dan zijn ze niet thuis. bij ons paste de in gefreesde spoelbak niet in het kastje, de in gefreesde kookplaat paste ook niet in het kastje. gebeld en gemaild maar krijg als antwoordt helaas we kunnen er niets aan doen. het aanrechtblad paste niet tussen het hoekkastje, daar hebben wij 2cm af moeten halen om deze passend te krijgen. u zult begrijpen dat wij ons echt in de steek gelaten voelen. met dank aan I-kook Bergen op zoom!

Geplaatst op: 09-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: A&n B.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen reactie.

Een maand lang en drie keer geprobeerd om een afspraak te maken. Eerst in de winkel in Veendam, vervolgens op de site en ook nog eens een keer telefonisch. Ik zal worden teruggebeld: Geen enkele reactie. Deze week een heel mooie luxe keuken gekocht bij de Superkeukens. Zij waren wel blij met mij als klant.

Geplaatst op: 25-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hans H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijk! Als je een keuken wil met alleen kapotte appartuur vooral voor IKOOK gaan

Korte versie: Keuken geleverd met een kapotte vaatwasser, oven ging na 2 x gebruiken kapot en was geleverd met beschadigingen, wijnkoeler was vermist. Afzuig geinstalleerd met niet alle filters! Koelkast zitten al scheuren in de lades. Kortom ga NIET met IKOOK in zee tenzij je onwijs veel tijd over hebt en zin hebt in continu gezeik. Ze reageren nergens op en leveren half werk! Keuken is in juli 'met veel problemen geinstalleerd en nu nog steeds een incomplete keuken met apparatuur dat allemaal niet werkt. En I-Kook? nergens te bekennen!

Hier het hele verhaal:
Helaas hebben wij een keuken aangeschaft bij I-Kook.
Het proces liep van A tot Z ellendig. Zo begon het met een keukencoach die overspannen thuis zat en hij was na aanschaf van onze keuken de bevestiging vergeten te mailen.
Toen wij een aantal maanden later geen contact konden krijgen met een medewerker van de winkel besloten wij om bij de vestiging binnen te lopen. Daar werd ons verteld dat de keuken nooit besteld was! Terwijl wij thuis een ondertekende offerte hadden liggen..
We moesten snel nieuwe afspraak maken om de keuken opnieuw te ontwerpen want anders zou de keuken niet op tijd geleverd kunnen worden.

Foutje kan gebeuren, gelukkig waren we er op tijd bij (dachten we destijds). Opnieuw een afspraak gemaakt voor een week later! Bij aankomst in de winkel blijkt er een fout te zijn gemaakt.
De keuken was wel besteld! We waren voor niets gekomen. We zouden wel een nieuwe keukencoach krijgen! (de derde inmiddels) Deze wilde graag een afspraak met ons inplannen om de keuken nog een keer door te lopen.
Wat het nut van dit gesprek was weten we op de dag van vandaag nog niet. Niet veel later komt er een man langs in ons huis om de keuken in te meten. Hij zou alles door communiceren richting I-kook en we zouden nog iets van hen horen.

Een maand later zitten we (weer) bij I-kook om de keuken definitief te maken, daar wordt tegen ons gezegd dat we een extra elektrapunt nodig hebben bij ons downdraftsystem. Zo gezegd, zo gedaan! Dat valt mee. Dachten wij nog!
Bij de plaatsing van de keuken (begin juli) gaat het echter FINAAL mis.
Dag 1. Allereerst hebben we een afspraak om 7:00 s'ochtends met een monteur voor installatie van onze keuken. Heel de ochtend gewacht en getracht om in contact te komen met I-Kook maar geen gehoor.
Uiteindelijk krijgen we om 13:00 s 'middags te horen dat de monteur zich had ziekgemeld. Komen ze op tijd mee! Na vele belletjes krijgen we te horen dat er morgen iemand langs kan komen om alsnog de keuken te installeren.
Dag 2. Monteur komt opdagen maar verteld ons dat alle elektra en leiding verkeerd zit. IKOOK was ons blijkbaar vergeten om het leiding schema toe te sturen. Die ene stopcontact extra klopt dus niet helemaal!

Met spoed moesten wij een loodgieter en elektricien invliegen. De net gestucte (en geschilderde muur) moest op verschillende plekken opengebroken worden met als gevolg dat de muur opnieuw gestuct en geschilderd moest worden.

Dag 3. De leiding schema is alsnog niet verstuurd. De keuken installateur had echter notities uitgetekend op de muur! Hier konden de loodgieter/elektricien redelijk mee uit de voeten. Helaas was er veel ruimte voor interpretatie waardoor het nodige alsnog verkeerd gegaan is. De elektricien moet alsnog terugkomen om bepaalde wijzigingen aan te brengen.

Een week later komt er dan eindelijk iemand om de keuken te installeren. Blijkt een van de apparaten niet geleverd te zijn, zit er een beschadiging aan de oven en wordt er een vaatwasser gemonteerd met een motor defect. Het installeren van de keuken duurt 2 dagen omdat er zoveel fouten en defecten zijn.
Eind resultaat: vanaf begin juli zitten wij met een half werkende keuken. De maand augustus horen wij niets van I-Kook over onze gebreken. Begin september schakelen wij een jurist in om ons bij te staan omdat I-Kook niets van zich laat horen.

Tot wij een enquete ontvangen van I-Kook! Met de vraag wat wij van I-Kook vinden.. In de enquete geven wij aan dat wij IKOOK in gebreke willen stellen en een uur later krijgen wij te horen dat de wijnkoeler is geleverd!

4 uur later krijgen wij te horen dat er een leverdatum bekend is! Het duurt echter een week voordat wij horen wat de leverdatum wordt.. en dat is 12 oktober! Als ik de vrouw aan de telefoon vertel dat dit wel erg lang duurt ivm onze kapotte vaatwasser geeft ze aan dat ze hier niets van weet.
Vanuit mijn omschrijving verwacht ze dat het een mechanisch defect is, hierdoor zal er een nieuwe vaatwasser besteld moeten worden door I-Kook. Het was bij de installatiebedrijf niet eens bekend dat onze vaatwasser kapot was en zij konden dit ook niet voor ons oplossen. (I-Kook had echter aangegeven dat het installatiebedrijf er naar zou kijken. Opnieuw iets wat niet klopt)

Al met al, het is nu mid-september. Mid-oktober komt er iemand de wijnkoeler installeren en ik verwacht met kerst nog lekker alles met de hand af te wassen. Inmiddels is onze oven ook al kapot.. wat een top apparatuur! Je verwacht wel wat meer met een keuken dat richting de 12000 gaat. We hebben nu in principe keukenkastjes en een koelkast met beschadigingen. Ga niet met ze in zee!

Geplaatst op: 02-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Carly D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prachtige keuken besteld

We hebben hier met een goed gevoel onze nieuwe keuken besteld. Alles is duidelijk aan ons uitgelegd en iedereen was bereid om je te helpen als dat nodig was. Veel verschillende keuzes. Super!

Geplaatst op: 13-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jasper V.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede sfeer

Toen we de winkel inkwamen was er meteen een goede en rustige sfeer. Je werd totaal niet opgedwongen en er werd ook goed naar je geluisterd en besproken wat je wensen waren. Erg fijne winkel dus!

Geplaatst op: 09-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Linda V.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede afspraken

We zijn erg vriendelijk geholpen door de medewerkers en we hebben duidelijke afspraken gemaakt over de keuken. Hierdoor was alles super duidelijk en is alles erg goed afgehandeld.

Geplaatst op: 08-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rutger M.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijn gesprek gehad

Toen we onze keuken wilde samenstellen hadden we eerst een gesprek gehad met een van de medewerkers van het bedrijf. Zij was erg meedenkend en we zijn er samen goed uitgekomen.

Geplaatst op: 26-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Isabel B.

8 / 10
5/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Professionele service

Zeer goede en prettige service👍🏻

Geplaatst op: 20-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Karima B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super keuken

goede en mooie kwaliteit keuken gekocht bij deze partij. ze hebben fijn meegedacht en hebben onze wensen gerealiseerd voor ons huis. fijne persoonlijke service met een glimlach, daar staan ze voor.

Geplaatst op: 14-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sjaak T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over I-KOOK


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9,5
AllesvoorBBQ.nl logo
AllesvoorBBQ.nl
2 beoordelingen
10
KitchenetteOnline logo
KitchenetteOnline
3 beoordelingen
9,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is I-KOOK een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 12 beoordelingen geplaatst over I-KOOK. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,4 gekregen, waarbij 64% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is I-KOOK actief?

I-KOOK is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koken & tafelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de I-KOOK reviews? Dan kun je naar de website van I-KOOK gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie