I-KOOK logo

I-KOOK ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

1 beoordelingen • 10,0
Bezoek de website
I-KOOK logo
I-KOOK ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
1 beoordelingen • 10,0
Beoordeling
1 beoordelingen
10
5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

Makelaarzoeker logo Makelaarzoeker
0 beoordelingen
10
Beleggingspanden logo Beleggingspanden
0 beoordelingen
10
iQmakelaars logo iQmakelaars
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen I-KOOK

Wie zou het niet willen, een nieuwe keuken voor een eerlijke prijs. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken dan zou I-KOOK zomaar het juiste adres kunnen zijn. Het is dan wel fijn om vooraf online reviews en ervaringen van klanten te kunnen lezen. Wij hebben vele reviews over I-KOOK op een rij gezet waardoor iedere potentiële klant een weloverwogen beslissing kan nemen.

Over I-KOOK

I-KOOK is in 2001 opgericht door de broers Jaap en Roel Oostra. Hun missie ia helder en eenvoudig: "Iedere klant geven we persoonlijke aandacht en begeleiding met als doel een betaalbare, unieke en kwalitatief uitstekende keuken". De eerste winkel stond in het Overijsselse Hattum. Momenteel bestaat I-KOOK uit 26 winkel die door het hele land te vinden zijn. De cultuur van het bedrijf is eerlijkheid zonder onnodige opsmuk en waar mensen werken in een open cultuur met weinig hiërarchie. Mensen werken in het belang van de klant waarbij de keukencoaches veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgen om hun klanten tevreden te stellen. Daarnaast is I-KOOK ook actief in de zakelijke markt bij nieuwbouw- of renovatieprojecten.

Waarom kiezen voor I-KOOK

Of je nu op zoek bent naar een keuken met een moderne of klassieke uitstraling, bij I-KOOK krijgt de klant een ruime keuze uit keukens in alle stijlen en voor iedere portemonnee. Daarnaast is het mogelijk om samen met de specialisten van I-KOOK zelf een droomkeuken te ontwerpen. Er zijn altijd keukens in de aanbieding en is er de keuze om de keuken zelf thuis in te bouwen of het uit te besteden aan vakkundige monteurs. Natuurlijk heeft I-KOOK een ruime selectie keukenapparatuur van verschillende topmerken om de keuken geheel na keuze van apparatuur te voorzien. I-KOOK spreekt niet over keukenverkopers, maar over keukencoaches die eerlijke en vakkundig de klanten begeleiden tijdens het gehele aankoopproces.

Is I-KOOK betrouwbaar?

I-KOOK is aangesloten bij de CBW-erkende woonwinkels. Deze organisatie hanteert een erkenningsregeling met 3 garanties voor de klant. Klanten krijgen altijd minimaal 2 jaar garantie op hun aankopen. Is er sprake van een aanbetaling dan krijgt de klant zijn geld terug als een CBW-erkende winkel failliet gaat. Daarnaast is er een onafhankelijke geschillencommissie. Komt een klant er niet samen met de winkel uit dan kan hij zich wenden tot de geschillencommissie. De commissie zal met een passende oplossing komen.

Klantenservice en klachten

Klanten Kunnen voor al hun vragen tijdens kantooruren terecht bij een telefonische klantenservice. Omdat I-KOOK werkt met keukencoaches zijn ze het aanspreekpunt bij alle vragen en problemen tijdens en na het aankooptraject. De coaches zijn bekend met de klant en hun product, waardoor ze snel op vragen kunnen reageren. Er is dus geen sprake van een ondoordringbaar woud aan verschillende telefoonnummers en medewerkers.

Wil jij ook beoordelen?

Een keuken zal je maar een paar keer in je leven kopen. Ze gaan lang mee waardoor je zeker wil zijn van een kwalitatief goede keuken van een betrouwbaar bedrijf. Door beoordelingen en ervaringen van andere klanten te lezen krijg je een goed beeld van I-KOOK voordat je de winkel binnenstapt. Ben je al kant geweest en wil je het aankoopproces met anderen delen dan kan je hier je review achterlaten. Hierdoor help je anderen om een beslissing te maken die geheel bij hun past.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over I-KOOK

profielfoto van Sjaak T.
Sjaak T.
14-04-2021
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
super keuken

goede en mooie kwaliteit keuken gekocht bij deze partij. ze hebben fijn meegedacht en hebben onze wensen gerealiseerd voor ons huis. fijne persoonlijke service met een glimlach, daar staan ze voor.

Schrijf een review over I-KOOK

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Makelaarzoeker logo Makelaarzoeker
0 beoordelingen
10
Beleggingspanden logo Beleggingspanden
0 beoordelingen
10
iQmakelaars logo iQmakelaars
0 beoordelingen
10