HorlogeOUTLET.nl logo

HorlogeOUTLET.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

HorlogeOUTLET.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3903
HorlogeOUTLET.nl logo
Website
HorlogeOUTLET.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen HorlogeOUTLET.nl

Je ziet het echt wel of een horloge van een goed merk is of zelfs helemaal merkloos is. Niet dat dit voor iedereen even belangrijk is natuurlijk. Er zijn ook genoeg mensen die alleen maar op hun horloge willen checken hoe laat het is. Of die hun klokje gebruiken als mooi sieraad. Maar je bent zeker niet de enige als je alleen tevreden bent met een goed en mooi merkhorloge. Helaas zijn de prijzen er dan vaak ook wel naar. Heb je daarom interesse in een van de producten van HorlogeOUTLET.nl? Dan zit je op deze plaats helemaal goed. Wij verzamelden namelijk de recensies van andere klanten. Jij wilt natuurlijk wel dat het horloge van goede kwaliteit is. Het is leuk om een scherpere prijs te betalen, maar de producten moeten natuurlijk wel goed zijn. Bekijk je de reviews die andere consumenten schreven over HorlogeOUTLET.nl, dan krijg je daar een goed beeld van. Na het lezen van de beoordelingen kun je zelf een weloverwogen keuze maken om wel of niet bij dit bedrijf te kopen.

Over HorlogeOUTLET.nl

HorlogeOUTLET.nl verkoopt merkhorloges tegen scherpe prijzen. Deze webwinkel is gespecialiseerd in outlet horloges. Dit is voor hen zeker geen bijproduct, maar hier ligt alle focus op. De inkopers die bij dit bedrijf werken, zijn goed bekend in en bij de horloge-industrie. Hierdoor zijn ze goed in staat om voor scherpe prijzen hun horloges in te kopen. De shop werkt samen met de merken of met de vertegenwoordigers van de merken die ze verkopen. Dit betekent dat je gegarandeerd echte merkproducten krijgt en ook een volledige merkgarantie op de horloges die je koopt. Deze shop is de grootste in de hele Benelux als het gaat om outlethorloges.

Waarom kiezen voor HorlogeOUTLET.nl

Waarom zou je bij HorlogeOUTLET.nl kopen? Allereerst weet je dan zeker dat je een merkhorloge ontvangt. Daar krijg je ook specifiek garantie op. Verder profiteer je van een snelle levering, omdat alle producten op voorraad zijn bij deze winkel zelf. Bestel je op een werkdag voor 17:00 uur, dan heb je het horloge de volgende dag al in huis. Merkhorloges zijn niet goedkoop. Nu scheelt het natuurlijk als je kiest voor outlet, maar toch betaal je wel voor merken en voor kwaliteit. Is het bestelbedrag 100 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten. Is het horloge binnen, dan heb je vervolgens nog 14 dagen bedenktijd. Je kunt verder kiezen uit meer dan 50 verschillende horlogemerken. Weet je al welk merk je wilt, dan zoek je handig op merk. Je kijkt dan even bij de eerste letter van het merk en dan zie je op de website precies waar je dit merk kunt vinden. Merken die je zoal kunt bestellen zijn Prisma, Rolf Cremer, Hugo Boss, Casio en Guess. Waarschijnlijk wil je een horloge specifiek voor een dame of een heer bestellen. Het is dan handig als je hier specifiek op kunt zoeken. Vaak zijn dameshorloges ook iets smaller, zodat ze beter om de pols passen. Kijk je bij dames- of herenhorloges, dan is het aanbod enorm groot. Filter bijvoorbeeld op prijs of op populariteit. Betalen doe je op de manier die jij het prettigst vindt, want bijna alle betaalwijzen zijn mogelijk.

Is HorlogeOUTLET.nl betrouwbaar?

Met de betrouwbaarheid van deze winkel is het wel in orde. Ze zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en in het bezit van het Webwinkel Keurmerk. Er is een bezoekadres waar je langs kunt gaan. Dat bevindt zich in Rotterdam en het is wel nodig om van te voren een afspraak te maken. Ook op andere manieren kun je contact krijgen met dit bedrijf. Als laatste zie je aan de recensies van andere klanten dat deze shop betrouwbaar is.

Klantenservice en klachten

Contact opnemen met de klantenservice kan via de mail, de post of de telefoon. Ook is het mogelijk om, na afspraak, bij het bezoekadres langs te gaan. Ook eventuele klachten kun je telefonisch of per mail melden bij dit outletbedrijf.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens iets bij deze webshop besteld? Wil je daar een review over schrijven? Als mensen voor het eerst bij deze website een horloge bestellen, zijn ze vaak heel benieuwd naar recensies van andere klanten. Heb jij dus ervaring met dit bedrijf, dan help je anderen door middel van jouw persoonlijke beoordeling.

Reviews over HorlogeOUTLET.nl

Gerelateerde bedrijven

BensonTrade logo
BensonTrade
2 beoordelingen
9
Aaandacht.nl logo
Aaandacht.nl
1 beoordeling
10
Quist Watches logo
Quist Watches
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met HorlogeOUTLET.nl

Het bedrijf HorlogeOUTLET.nl is geverifieerd door ons. De webshop HorlogeOUTLET.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. HorlogeOUTLET.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. HorlogeOUTLET.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

HorlogeOUTLET.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van HorlogeOUTLET.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 03-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over HorlogeOUTLET.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BensonTrade logo
BensonTrade
2 beoordelingen
9
Aaandacht.nl logo
Aaandacht.nl
1 beoordeling
10
Quist Watches logo
Quist Watches
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is HorlogeOUTLET.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over HorlogeOUTLET.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is HorlogeOUTLET.nl actief?

HorlogeOUTLET.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) juweliers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de HorlogeOUTLET.nl reviews? Dan kun je naar de website van HorlogeOUTLET.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie