Horloge Leverancier.nl logo

Horloge Leverancier.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Horloge Leverancier.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1094
Horloge Leverancier.nl logo
Website
Horloge Leverancier.nl
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Horloge Leverancier.nl

Ben jij op zoek naar een mooi horloge van een A-merk tegen een lage prijs? Dan is je oog misschien gevallen op Horloge Leverancier.nl. Natuurlijk heb je graag op voorhand al even wat extra informatie over een bedrijf voor je tot een aankoop over gaat. Wat zijn de beoordelingen van Horloge Leverancier.nl? Hoe ervaren de klanten van de webshop hun service? Wat hebben ze te zeggen over de klantenservice? We hebben voor jou reviews en beoordelingen van Horloge Leverancier.nl overzichtelijk op een rij gezet. Zo neem jij een weloverwogen beslissing bij de aankoop van jouw horloge.

Over Horloge Leverancier.nl

Horloge Leverancier.nl is een webshop die sinds enige jaren bestaat en gespecialiseerd is in de verkoop van bekende merkhorloges aan een fikse korting. Het ruime assortiment van de webwinkel wordt elke week aangepast en uitgebreid en je kunt kortingen tot 70% scoren op de A-merken in het aanbod. Bovendien geniet je tegelijkertijd van een goede en snelle service. Zo kan je altijd contact opnemen met de klantenservice betreffende het assortiment, voor vragen of als je een bepaald type horloge op jouw verlanglijstje hebt staan maar nog niet hebt gevonden. Op de website vind je ook nog interessante weetjes uit de sector en over Horloge Leverancier.nl terug op de blog. Blijf je graag op de hoogte van leuke aanbiedingen en van alle nieuwtjes? Dan kan je het Facebookprofiel van Horloge Leverancier.nl volgen.

Waarom kiezen voor Horloge Leverancier.nl?

Horloge Leverancier.nl biedt een ruim assortiment aan merkhorloges aan tegen sterk verlaagde prijzen. Je krijgt niet alleen een scherpe korting op de exemplaren die verkocht worden op de website, maar bovendien ook een echtheidscertificaat en een garantie van maar liefst twee jaar op aankopen. De webshop zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: dames horloges, heren horloges, unisex horloges, sieraden en merken. Om maar een kleine greep te nemen uit het beschikbare aanbod aan merken: Adidas, Guess, Replay, Lacoste, Swiss Legens, Casio, Calvin Klein en ga zo maar door. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je betalen door middel van iDeal, Bancontact of een bankoverschrijving. Bij Horloge Leverancier.nl worden er nooit verzendkosten in rekening gebracht en de gemiddelde levertijd ligt tussen de 1 à 3 werkdagen na bestelling. Na een aankoop ontvang je steevast een track & trace code en heb je tot veertien dagen na ontvangst de tijd om retour te sturen.

Is Horloge Leverancier.nl betrouwbaar?

Het is vanzelfsprekend slim om websites die hoge kortingen aanbieden op bepaalde producten goed te controleren. Bij Horloge Leverancier.nl is er echter niets om je zorgen over te maken. Het bedrijf beschikt over een eigen klantenservice en heeft ook heel wat contactgegevens op de website staan. Zo vind je het adres van hun hoofdzetel terug net als een telefoonnummer voor contact. Bovendien is er met de facebookpagina een bewijs van aanwezigheid op sociale media. Op diezelfde webshop vind je bovendien een sectie met algemene voorwaarden terug en een privacy policy. Combineer dat met het feit dat je twee jaar garantie krijgt en een echtheidscertificaat krijgt bij aankoop en je kunt op je beide oren slapen betreffende de betrouwbaarheid van Horloge Leverancier.nl.

Klantenservice en klachten

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je met een prangende vraag zit betreffende de diensten en het assortiment van Horloge Leverancier.nl. In die gevallen kan je de klantenservice contacteren. Dat kan op vier verschillende manieren. Je kunt het contactformulier op de website invullen. Je kunt telefonisch contact opnemen. Je kunt een mail sturen of je kunt contact opnemen via de Facebookpagina van de onderneming. De klantenservice is bemand tijdens de kantooruren en in de regel krijg je binnen enkele werkdagen een antwoord. Heb je een klacht? Dan laat je deze bij voorkeur per mail weten aan Horloge Leverancier.nl. Je ontvangt een ontvangstbevestiging bij klachten en krijgt na maximaal veertien dagen een inhoudelijk antwoord of een schatting van hoe lang dat nog op zich laat wachten. Alternatief kan je ook klacht indienen bij het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je één of meerdere horloges van Horloge Leverancier.nl in huis? Dan kan je jouw ervaring met anderen delen en hen zo helpen bij het maken van de juiste beslissing. Wat is bijvoorbeeld jouw mening over de kwaliteit van de horloges? Heb je al eens gebruik moeten maken van de garantie? Heb je ervaring met de klantenservice? Hoe zou je hun optreden beoordelen? Beschrijf jouw ervaring in de vorm van een review op deze pagina en help een ander verder!

Reviews over Horloge Leverancier.nl
Gerelateerde bedrijven
ADUH logo
ADUH
2 beoordelingen
9,5
Wenz.nl logo
Wenz.nl
5 beoordelingen
6
Myka logo
Myka
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Horloge Leverancier.nl

Horloge Leverancier.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Horloge Leverancier.nl bestaat al sinds 2014 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Horloge Leverancier.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Horloge Leverancier.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Horloge Leverancier.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Horloge Leverancier.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Horloge Leverancier.nl.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super goede horlogeshop

Ik had eerst mijn twijfels of de website wel betrouwbaar was maar de mensen van de website zijn echt super betrouwbaar. Ik heb echt een prachtig horloge bestelf voor maar 50 euro. Veel goedkoper dan elke andere website.

Geplaatst op: 14-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lisanne P.

8 / 10
3/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Horloge Leverancier.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
ADUH logo
ADUH
2 beoordelingen
9,5
Wenz.nl logo
Wenz.nl
5 beoordelingen
6
Myka logo
Myka
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Horloge Leverancier.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Horloge Leverancier.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Horloge Leverancier.nl actief?

Horloge Leverancier.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) modeaccessoires en webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Horloge Leverancier.nl reviews? Dan kun je naar de website van Horloge Leverancier.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie