Heutink voor thuis logo

Heutink voor thuis reviews, ervaringen en beoordelingen

Heutink voor thuis reviews, ervaringen en beoordelingen
1716
Heutink voor thuis logo
Website
Heutink voor thuis
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Heutink voor Thuis

Heutink voor Thuis is er om ouders te helpen met informatie, kennis en hoogwaardige educatieve producten. Wist je dat kinderen in Nederland al meer dan 105 jaar opgroeien met behulp van de lesmaterialen van Heutink? In Nederland kopen bijna alle scholen en kinderopvangcentra de lesmethoden, knutselspulletjes, ontwikkelingsmaterialen en meer bij Heutink. Wereldwijd worden de ontwikkelingsmaterialen gebruikt in meer dan tachtig landen. Als je jouw kind ook thuis wilt prikkelen en uitdagen ben je aan het juiste adres bij Heutink voor Thuis. Op deze pagina lees je alle ervaringen met Heutink voor Thuis. Andere ouders delen hun beoordeling over Heutink voor Thuis, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken om hier spullen aan te schaffen voor jouw kids.

Over Heutink voor Thuis

Met Heutink voor Thuis ondersteun je spelenderwijs de ontwikkeling van jouw kind. Onderzoek wijst uit dat het een groot verschil maakt als jij als ouder ook thuis werkt aan de ontwikkeling van jouw kind. Hierdoor gaat je kind met meer plezier naar school en ook leren ze beter als ouders betrokken zijn bij de school. Heutink voor Thuis is ontstaan naar aanleiding van vragen van ouders. Zo hebben ouders behoefte aan lesmateriaal voor thuis om hun kind meer zelfvertrouwen te geven en met een fijn gevoel naar school te laten gaan, omdat de leerkracht heeft aangegeven dat rekenen of taal nog wat extra aandacht kan gebruiken of omdat jouw kind een ongelooflijke honger naar kennis heeft. Op de website kunnen ouders en verzorgers niet alleen dezelfde materialen kopen als die op school gebruikt worden, maar ook is er zeer veel gratis informatie te vinden over de ontwikkeling van 4 tot 12-jarigen.

Waarom kiezen voor Heutink voor Thuis

Heutink voor Thuis maakt deel uit van de Heutink groep. Deze inmiddels internationaal gevestigde organisatie is ooit begonnen als eenmanszaak. Door de jaren heen is De Heutink Groep steeds verder uitgebreid met verschillende werkmaatschappijen. Doordat dit bedrijf allerlei specialisaties onder één dak heeft, is Heutink een totaalleverancier van educatieve materialen. In het onderwijs is Heutink sinds jaar en dag een gevestigde naam en ook Heutink voor Thuis krijgt steeds meer bekendheid. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment van meer dan 7.000 artikelen. De producten zijn grotendeels uit eigen voorraad leverbaar, waardoor de producten die vóór 13:00 besteld zijn de volgende dag al worden thuisbezorgd. Je profiteert van gratis verzending vanaf €20,- en kunt (een deel van) jouw bestelling gratis retourneren als dit toch niet aan jouw verwachtingen voldoet. De experts van Heutink voor Thuis staan voor je klaar om je te voorzien van een persoonlijk advies.

Is Heutink voor Thuis betrouwbaar?

Heutink is wereldwijd actief en bestaat al meer dan 105 jaar. De groep bestaat uit verschillende specialisaties en Heutink heeft als doel om iedereen die te maken heeft met de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 18 jaar te adviseren, informeren en inspireren. Zo helpt Heutink voor Thuis ouders om het beste uit hun kind te halen op het gebied van educatie en ontwikkeling. Volg Heutink voor Thuis op één van de social media kanalen om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes omtrent dit bedrijf en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Op Facebook heeft het educatieve bedrijf meer dan 25.000 volgers! Er is een klantenservice waar je terecht kunt met al jouw vragen en opmerkingen.

Klantenservice en klachten

Onder het kopje veelgestelde vragen vind je de antwoorden op een groot aantal vragen. Zo lees je bijvoorbeeld hoe je kunt betalen en wanneer jouw bestelling wordt geleverd. Heb jij andere vragen of ben je op zoek naar een persoonlijk advies? De medewerkers van de klantenservice staan voor je klaar om je te helpen. Je neemt contact op door een e-mail te sturen, te bellen of door het contactformulier op de website in te vullen.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij gebruik van één van de lesmaterialen voor thuis? Laat dan jouw beoordeling over Heutink voor Thuis achter op deze pagina zodat andere ouders weten of ze een bestelling willen plaatsen in de webshop. Vertel bijvoorbeeld hoe je jouw kind ondersteunt met de oplossingen van Heutink voor Thuis en of je anderen aanraadt om hier te kopen.

Reviews over Heutink voor thuis
Gerelateerde bedrijven
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
PinkorBlue.nl logo
PinkorBlue.nl
9 beoordelingen
4,3
NoLongerLost logo
NoLongerLost
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede service

De klantenservice van de website reageert super snel op alle mails en ze geven ook altijd vriendelijk maar ook zeker behulpzaam antwoord. Als iets niet op voorraad is wordt dit ook duidelijk aangegeven!

Geplaatst op: 30-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dominique D.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Heutink voor thuis
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
PinkorBlue.nl logo
PinkorBlue.nl
9 beoordelingen
4,3
NoLongerLost logo
NoLongerLost
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Heutink voor thuis een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Heutink voor thuis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Heutink voor thuis actief?

Heutink voor thuis is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kinderen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Heutink voor thuis reviews? Dan kun je naar de website van Heutink voor thuis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie