Gusta logo

Gusta reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Gusta reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2737
Gusta logo
Website
Gusta
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Gusta

Als je benieuwd bent naar hoe klanten Gusta beoordelen, dan kun je de recensies van deze webwinkel in woonaccessoires eens doorlezen. Aan de hand van de reviews die wij voor je op een rij hebben gezet, kun je een goede indruk krijgen over deze webshop. Uit de ervaringen van andere klanten kun je opmaken of Gusta een betrouwbare webshop is die zijn afspraken nakomt of dat de service van deze winkel juist het een en ander te wensen overlaat. Neem de reviews mee in jouw weloverwogen beslissing om je keukengerei en interieurparfum al dan niet bij Gusta te bestellen.

Over Gusta

Gusta is een webwinkel van KPM E-commerce. De webwinkel Katoenhuys, die zich vooral richt op de verkoop van bed- en badtextiel, is eveneens een onderdeel van dit Nederlandse bedrijf. Het motto van Gusta is het vieren van elke dag. De producten uit het assortiment van deze home and living webshop zijn geïnspireerd door buitenlandse invloeden die uiteenlopen van Scandinavische tonen tot Mediterrane effecten. Deze mix aan diverse invloeden zou de klanten de mogelijkheid moeten bieden om van hun huis een echt thuis te maken en van de dagelijkse bezigheden, waaronder koken en tafelen, een bijzondere aangelegenheid te maken. Vier elke dag en geniet van de kleine dingen! Ook zakelijke klanten kunnen hun dienbladen, serveerborden en bestek bij Gusta bestellen. De webshop biedt extra voordelen voor zakelijke klanten, waaronder een vrijblijvende offerte op maat en volumekorting bij het aankopen van grotere hoeveelheden.

Waarom kiezen voor Gusta

Gusta heeft een uitgebreide collectie aan artikelen die je woning kunnen decoreren. Ook is er een uiteenlopend assortiment aan praktische livingproducten. Door te winkelen in de sale kun je je interieur een update geven met hoge kortingen. Je pakket zal worden verzonden met Trunkers en als je artikelen bestelt die voorradig zijn bij Gusta, dan heb je deze binnen 24 uur al in huis. Als je niet kunt wachten, dan heb je de optie om voor same day delivery te kiezen, zodat je je serviesgoed dezelfde dag nog in ontvangst kunt nemen. Voor deze service worden wel extra kosten in rekening gebracht. Kies je voor de reguliere verzendwijze, dan betaal je als klant met een afleveradres binnen Nederland geen verzendkosten bij bestellingen vanaf €49,-. Klanten die woonachtig zijn in België kunnen profiteren van een kosteloze aflevering bij orders vanaf €75,-. Je kunt je woondecoratie betalen met methoden als iDeal, PayPal, de creditcard of de VVV Giftcard. Wil je liever achteraf betalen? Dan kun je AfterPay selecteren als betaaloptie.

Is Gusta betrouwbaar?

Gusta is een onderdeel van KPM E-commerce en deze firma staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Het KvK-nummer staat vermeld op de website onder de andere bedrijfsgegevens. Ook prijkt er een logo van Trusted Shops op de webpagina. Wanneer je via dit logo de optie ”˜certificaat controleren’ selecteert, word je naar de reviewpagina van Gusta geleid. Wat opvalt is dat er geen geldig keurmerk aanwezig is voor deze webshop. Ook is de naam van onderneming geen KPM E-commerce, maar Sfeer & Zo V.O.F. Het KvK-nummer dat hier staat weergegeven, komt niet overeen met het nummer op de website van Gusta. Wanneer je het Trusted Shops volgt, kom je uit bij uitstekende reviews over Gusta, maar het feit dat de webshop geen gecertificeerd lid blijkt te zijn van Trusted Shops, houdt in dat de webwinkel niet gecontroleerd is op de gestelde kwaliteitscriteria en dat je niet kunt terugvallen op de kopersbescherming die Trusted Shops biedt aan klanten van winkels die wél een certificaat hebben. Dit geeft niet per definitie aan dat Gusta niet betrouwbaar is, maar wellicht is het verstandig om deze zaken mee te nemen in je overweging om met deze webwinkel in zee te gaan.

Klantenservice en klachten

Op de homepage van Gusta.nl word je direct uitgenodigd om bij vragen contact op te nemen met de klantenservice. De diverse mogelijkheden, waaronder telefonisch contact, de live-chatfunctie op de website en het zenden van een e-mail staan hier vermeld. Ook is er een aparte klantenservicepagina, waarop de meest gestelde vragen worden behandeld, de manieren om contact op te nemen staan omschreven en de bereikbaarheidstijden worden benoemd. In de algemene voorwaarden kun je terugvinden dat je je eventuele klacht kunt neerleggen bij de klantenservice en dat Gusta binnen uiterlijk 14 dagen je klacht inhoudelijk zal te beantwoorden. Wanneer de klacht niet met Gusta kan worden opgelost, kun je deze voorleggen aan Stichting GeschilOnline. Een groot nadeel is echter wel dat het voorleggen van een geschil aan deze commissie kosten met zich meebrengt en dat die kosten door jou als klant betaald dienen te worden.

Wil jij ook beoordelen?

Kun jij je vinden in de positieve reviews op Trusted Shops en ben je uitermate tevreden over de producten en service van Gusta? Dan zou het fijn zijn als je dit middels een beoordeling deelt met andere mensen. Ook wanneer je juist helemaal niet te speken bent over de ontvangen woonaccessoires of je niet blij bent met de manier waarop je eventuele contact met de klantenservice is verlopen, is het waardevol om dit in een review te delen. Door te vertellen over jouw ervaring met Gusta kun je andere mensen helpen met het maken van de juiste keuze, namelijk wel of juist niet bestellen bij Gusta.

Reviews over Gusta

Gerelateerde bedrijven

Max Wonen logo
Max Wonen
2 beoordelingen
9,5
E-verwarming.nl logo
E-verwarming.nl
1 beoordeling
10
Sanispecials.nl logo
Sanispecials.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Gusta

Ons team van experts heeft Gusta geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Gusta bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Gusta is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Gusta is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Gusta. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Gusta.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima

De levering duurde iets langer dan verwacht maar dat mocht de pret niet drukken. De klantenservice van de website is uitstekend en zij hebben mij echt super geholpen. Top!

Geplaatst op: 30-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tobias V.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Gusta


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Max Wonen logo
Max Wonen
2 beoordelingen
9,5
E-verwarming.nl logo
E-verwarming.nl
1 beoordeling
10
Sanispecials.nl logo
Sanispecials.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gusta een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Gusta. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gusta actief?

Gusta is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Gusta reviews? Dan kun je naar de website van Gusta gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie