Growing Concepts logo

Growing Concepts reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Growing Concepts reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2702
Growing Concepts logo
Website
Growing Concepts
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Growing Concepts

Sta jij op het punt om droogbloemen of een bloemenwand bij Growing Concepts te bestellen maar wil je graag eerst weten of het bedrijf betrouwbaar is? Wil je graag een paar beoordelingen van Growing Concepts lezen? Dan ben je hier op de juiste plek! Wij hebben de reviews van Growing Concepts op een rij gezet. Lees wat de ervaringen van andere klanten zijn en neem een goed doordachte beslissing om bij Growing Concepts te kopen.

Over Growing Concepts

Growing Concepts is geboren uit de wens om de wereld mooier en groener te maken. De natuur staat centraal bij Growing Concepts. Het is immers bewezen dat een groene omgeving de mens gelukkiger maakt, de creativiteit prikkelt en energie geeft. De planten van Growing Concepts zijn onderhoudsvriendelijk en geven een duurzame touch aan je interieur. Sinds 2021 werkt Growing Concepts samen met Trees for All, een organisatie die nieuwe bomen plant om de wereldwijde CO2-uitstoot te compenseren. Dankzij de steun aan deze organisatie draagt Growing Concepts zijn steentje bij aan het verbeteren van het klimaat.

Waarom kiezen voor Growing Concepts?

De producten van Growing Concepts worden met liefde voor de mens en de natuur gemaakt. Handwerk, vakmanschap en natuurlijke materialen staan centraal bij het produceren van de producten. De materialen worden lokaal aangekocht en de producten worden lokaal en ambachtelijk gemaakt. De basis van de producten van Growing Concepts zijn de planten. Deze worden gekweekt in Denemarken en Duitsland en beschikken over een MPS-certificaat, een duurzaamheidskeurmerk. Tijdens het creëren van de producten staan de bijzondere eigenschappen van de plant centraal. De mini ecosystemen van Growing Concepts worden gemaakt in Haarlem en het houtwerk voor de interieuraccessoires worden met de hand gemaakt door een buurbedrijf uit Haarlem.

Is Growing Concepts betrouwbaar?

Voor je een bestelling plaatst op Growing Concepts wil je natuurlijk graag weten of het bedrijf betrouwbaar is. Omdat het bedrijf nog jong is, zijn er nog niet veel reviews te vinden over Growing Concepts. In de weinige beoordelingen die er te vinden zijn, wordt de snelle levering, de mooie vormgeving en het onderhoudsgemak van de producten geroemd. Momenteel is het bedrijf nog niet gecertificeerd door Trusted Shops en kun je bij een aankoop bij Growing Concepts nog geen gebruik maken van de kopersbescherming via Trusted Shops.

Klantenservice en klachten

Als je vragen hebt over je bestelling of over de producten van Growing Concepts kun je contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Dit kan zowel via de mail als telefonisch. Het bedrijf is telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 9u en 13u. Ook kun je een kijkje nemen op de pagina met de veelgestelde vragen, de kans is groot dat je hier al een antwoord vindt op je meeste prangende vragen.

Wil jij ook Growing Concepts beoordelen?

Heb jij in het verleden een mooie muursticker gekocht voor de slaapkamer van je dochter of staat er een mooi ecosysteem te pronken in jouw woonkamer? Laat ons weten wat jouw ervaring is met Growing Concepts. Schrijf hieronder jouw beoordeling over het bedrijf en help andere kopers een weldoordachte beslissing nemen om te kopen bij Growing Concepts.

Gerelateerde bedrijven

Barokspiegel.com logo
Barokspiegel.com
4 beoordelingen
10
CEWE logo
CEWE
2 beoordelingen
9,5
Tom Tailor logo
Tom Tailor
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Growing Concepts

Ons team van experts heeft Growing Concepts geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Growing Concepts bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Growing Concepts is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Growing Concepts is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Growing Concepts te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Growing Concepts.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg mooi

Ik had een glazen bol met planten erin als cadeau gekregen van mijn broer en het ziet er echt prachtig uit. Het past erg goed binnen ons huis en het ziet er ook super natuurlijk uit. Super blij mee!

Geplaatst op: 30-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nynke G.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Growing Concepts


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Barokspiegel.com logo
Barokspiegel.com
4 beoordelingen
10
CEWE logo
CEWE
2 beoordelingen
9,5
Tom Tailor logo
Tom Tailor
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Growing Concepts een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Growing Concepts. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Growing Concepts actief?

Growing Concepts is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Growing Concepts reviews? Dan kun je naar de website van Growing Concepts gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie