Gorillz logo

Gorillz reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Gorillz reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2555
Gorillz logo
Website
gorillz.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Gorillz

Gorillz is een merk dat bijzondere woonaccessoires biedt. Je koopt de producten in zowel online als in fysieke winkels. Het zou best ook een interessante aanbieder voor jou kunnen zijn. Om een nog beter beeld te krijgen van deze bijzondere aanbieder, hebben we speciaal voor jou de reviews en ervaringen samengevat. Met die extra informatie vanuit de praktijk kun je een betere beslissing nemen en wie weet kies jij dan ook wel voor de producten van Gorillz.

Over Gorillz

Wellicht het grootste compliment dat Gorillz vaak krijgt is dat je de woonaccessoires altijd meteen herkend. De accessoires vallen op door de strakke lijnen en het tijdloze en moderne design. Gorillz maakt en verkoopt verschillende woonaccessoires en designproducten. De producten van deze aanbieder zijn bovendien altijd eenvoudig te demonteren. Ook het materiaalgebruik valt op en zou je als stoer kunnen omschrijven. De vormen zijn eigentijds en daardoor misstaan ze in geen enkel interieur. Om die reden zijn de producten van deze aanbieder zo geschikt om weg te geven.

Waarom kiezen voor Gorillz?

De veelzijdigheid, het materiaalgebruik, de strakke lijnen en het tijdloze design. Het zijn zomaar wat redenen waarom jij ook voor deze specialkist in woonaccessoires zou moeten kiezen. Daarbij kan ook nog het etiket duurzaam aan toegevoegd worden. Met een accessoire van Gorillz haal je vaak een eyecatcher in huis. Behalve dat koop je ook diverse keukenaccessoires bij deze aanbieder, net als producten voor tijdens een lange reis. Dat én de aantrekkelijke prijzen die gehanteerd worden maken van dit merk echt een aanrader.

Is Gorillz betrouwbaar?

De reviews en ervaringen zijn vaak een mooi meetmoment om te beoordelen of een aanbieder al dan niet betrouwbaar is. Uit de beoordelingen van Gorillz kunnen we opmaken dat het een betrouwbare partij is. Die betrouwbaarheid wordt nog eens extra benadrukt met de aanwezigheid van het Webwinkel Keurmerk. Dit is een keurmerk dat niet zomaar uitgereikt wordt en in de regel krijgen alleen betrouwbare aanbieders een dergelijk keurmerk. Verrassend is het dan ook niet dat de klanten van Gorillz deze aanbieder een hoog rapportcijfer geven: een 9.1. De Gorillz producten worden aangeboden in de fysieke winkels van onder meer Blokker. En ook dat is toch een betrouwbare partner.

Klantenservice en klachten

Je kunt niet anders concluderen dan dat Gorillz op zeer transparante wijze werkt en streeft naar 100 procent klanttevredenheid. Mocht je nou een klacht hebben over een geleverd product of over de verleende service, dan kan dat op verschillende manieren. Zo kun je schriftelijk een klacht indienen. Je vindt het adres namelijk net als bijvoorbeeld het KvK en BTW nummer op de website. Het kan echter ook sneller. Want uiteraard is Gorillz ook gewoon telefonisch of via e-mail bereikbaar. In alle gevallen zal de specialist in woonaccessoires er alles aan doen het geschil uit de wereld te helpen.

Wil jij ook beoordelen?

Nu jij écht geholpen bent met de beoordelingen van klanten van Gorillz en een prima beeld hebt gekregen van deze aanbieder, vragen we jou om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Op die manier kun jij mensen ook helpen om steeds de juiste keuzes te maken.

Reviews over Gorillz

Gerelateerde bedrijven

Zeker Gemak logo
Zeker Gemak
2 beoordelingen
9,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9
Decoratietakken.nl logo
Decoratietakken.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Gorillz

Het bedrijf Gorillz is geverifieerd door ons. De webshop gorillz.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Gorillz is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Gorillz maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van gorillz.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van gorillz.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Gorillz.

Geplaatst op: 23-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Gorillz


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Zeker Gemak logo
Zeker Gemak
2 beoordelingen
9,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9
Decoratietakken.nl logo
Decoratietakken.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gorillz een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Gorillz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gorillz actief?

Gorillz is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Gorillz reviews? Dan kun je naar de website van Gorillz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie