GhaZoo logo

GhaZoo reviews, ervaringen en beoordelingen

GhaZoo reviews, ervaringen en beoordelingen
2401
GhaZoo logo
Website
GhaZoo
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen GhaZoo

Met een luierabonnement bij GhaZoo kom je nooit meer zonder luiers te zitten. Je stelt gemakkelijk een passend abonnement samen. Of je nu één of twee kinderen in de luiers hebt, of ze naar de opvang gaan of niet. Met enkele muisklikken bepaal jij de service die bij je past. De service valt altijd aan te passen, te pauzeren of te stoppen. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. Als je meer wilt weten over GhaZoo voordat jij een abonnement afsluit, raden we je aan om de beoordelingen over GhaZoo te raadplegen op deze pagina. Door de ervaringen met GhaZoo te lezen van andere klanten kun je een goed beeld vormen van deze dienst.

Over GhaZoo

GhaZoo is opgericht vanuit eigen ervaringen en frustraties. Het kopen van luiers is een hele klus. Zo moet je met grote pakken slepen en wil je natuurlijk niet zonder luiers komen te zitten. Daarbij brengen kinderen die in de luiers zitten serieuze kosten met zich mee waar je zeker een paar jaar aan vast zit. Ben jij altijd op zoek naar aanbiedingen van kwaliteitsluiers omdat je weet dat je teveel betaalt als je ze koopt tegen de reguliere prijs? Het gedoe van sjouwen met die grote aanbiedingshoeveelheden of het onverwachts misgrijpen omdat je je dacht dat je nog een pak luiers in huis had? Bij GhaZoo vonden ze dat dit veel beter en gemakkelijker kon. Door een abonnement af te sluiten krijg je de juiste maat luiers automatisch en op het juiste moment geleverd. Je betaalt altijd dezelfde, scherpe prijs en profiteert van goede kwaliteit en een transparante service. Deze is altijd helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Waarom kiezen voor GhaZoo

Maak jouw eigen GhaZoo luierplan en wordt totaal ontzorgd op het gebied van al je luierwensen. Met een proefpakket ontvang je gratis voldoende luiers voor een week. Ben je tevreden met de luiers? Dan sluit je eenvoudig een luier abonnement af of bestel je een maandpakket. Je kunt er ook direct voor kiezen om een maandpakket of abonnement af te sluiten. GhaZoo luiers voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Deze luiers zijn uitgebreid getest en alle gebruikte materialen zijn dermatologisch goedgekeurd. Er zijn verschillende maten en het absorberend vermogen is aangepast aan de leeftijd van jouw kindje. Doordat de luiers zijn gemaakt van elastisch materiaal hebben deze een uitstekende pasvorm. Ze sluiten uitstekend aan rondom de beentjes van je kleintje en boven de heupjes. Hierdoor is de kans op doorlekken verwaarloosbaar. Hoe langer jij klant bent bij GhaZoo, hoe goedkoper jouw luierabonnement wordt! Hierdoor kun je op termijn de kosten per luier terugbrengen tot slechts 16 cent per luier. Jouw luiers worden altijd gratis thuisbezorgd.

Is GhaZoo betrouwbaar?

Om de drempel te verlagen om direct een maandpakket of abonnement aan te schaffen, kun je bij GhaZoo een proefpakket luiers aanvragen. Je zit nergens aan vast en kunt zo vrijblijvend zelf ervaren of deze luiers passen bij jouw kleintje. Op het moment dat je een abonnement afsluit kun je in je eigen online account dit abonnement gemakkelijk beheren. Zo kan je te allen tijde de luierservice wijzigen of stoppen. Er zijn diverse betaalwijzen om uit te kiezen, waaronder achteraf betalen met Klarna. Om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes is het verstandig om je aan te melden voor de GhaZoo nieuwsbrief.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen of wil je meer weten over de luierdienst van GhaZoo? Neem dan gerust contact op! Je kan bellen, mailen of het contactformulier op de website invullen. Kijk eerst ook even bij de veelgestelde vragen, het is mogelijk dat je vraag daar al beantwoord wordt.

Wil jij ook beoordelen?

Gebruik jij GhaZoo luiers of billendoekjes voor jouw baby? Dan horen we graag hoe dit bevalt. Vertel over de kwaliteit van de producten en wat jouw mening is over de luierdienst van GhaZoo. Ontvang je voldoende luiers, heb je deze snel in huis en ontvang jij al korting? Wat vind jij de grootste voordelen van de service? Zou je anderen aanbevelen om bij GhaZoo te bestellen?

Reviews over GhaZoo
Gerelateerde bedrijven
Oogvoororen.nl logo
Oogvoororen.nl
3 beoordelingen
8
Elemis logo
Elemis
3 beoordelingen
7,8
Beter Horen logo
Beter Horen
8 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Vaste klant

Ik bestel hier al meerdere jaren en de service hier is echt perfect. Ik heb nog nooit een probleem met ze gehad. De bestelling is iedere keer netjes de volgende dag in huis.

Geplaatst op: 15-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lotte W.

8 / 10
3/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over GhaZoo
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Oogvoororen.nl logo
Oogvoororen.nl
3 beoordelingen
8
Elemis logo
Elemis
3 beoordelingen
7,8
Beter Horen logo
Beter Horen
8 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GhaZoo een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over GhaZoo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GhaZoo actief?

GhaZoo is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kinderen , verzorging & gezondheid en baby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de GhaZoo reviews? Dan kun je naar de website van GhaZoo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie